Karoola Posted July 16, 2014 Share Posted July 16, 2014 Aysel zdolniacha pozaliczała pięknie :D Mi została histologia na wrzesień :( Trochę dałam dupy, bo przez cały rok wszystko pięknie, w pierwszych terminach wszystkie kolosy, a na egzaminie zabrakło mi 1 pkt :(( Spinam poślady i trzeba się poprawić ;) Za to anatomię mam zaliczoną :) Tak generalnie jak całemu rocznikowi poszło to ciężko mi powiedzieć... raczej słabo, ale nie liczyłam ile osób zaliczyło/nie zaliczyło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molowe Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Dziewczyny mam pytanie czy korzystałyście może z jakiś gotowych odpowiedzi do Pazdro? Pytam bo przez wakacje robię sobie powtórki do matury i z niektórymi zadaniami mam problem a ciężko szukać wszystkich pojedynczo w internecie czy któraś z Was takie posiada i mogłaby mi je odsprzedać lub udostępnić? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martuchny Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Wiem, że ktoś na forum.biolog.pl posiada coś takiego i sprzedaje za 20 zł. Ale i tak to co w Pazdro mocno przekracza wymagania programowe tak na prawdę. Moja korepetytorka (wykładowca akademicki i członek komisji maturalnej) powiedziała, że nie ma co tracić czasu w Pazdro na wszystkie zadania szczególnie z gwiazdką, to mogę Ci poradzić ;) bardziej się Witowski mimo wszystko przydaje. ps. Jak ja czegoś nie wiedziałam to albo pytałam mądrzejszych od siebie albo szukałam w necie... bardzo wiele można znaleźć, jest to żmudne, ale można :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 A ja uważam, że pazdro jest świetny. Może i na wyższym poziomie, ale matura potem nie zaskakuje ;) Przed maturą zrobiłam całego pazdro i oba Witowskie. Raczej nie korzystałam z rozwiązanych zadań, ale w razie wąpliwości się sprawdzało na nacie lub pytało w klasie. Warto zawsze poszukać na chomiku, tam jest absolutnie wszytko ;p Molowe, czyżby też weta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molowe Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Może i przekracza wymagania programowe ale jednak przeglądając matury z poprzednich lat można znaleźć prawie identyczne zadania jak w pazdro tyle,że z lekko zmienioną treścią.Mam jeszcze trochę czasu dlatego wolę "stracić" sobie czas ale zrobić jak najwięcej zadań i z Pazdro i z Witowskiego ;) [B]Ola164 [/B]tak,o ile mi się uda oczywiście[B] :grins:[/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micra Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Na chomiku są dwa pliki PDF ze wszystkimi odpowiedziami do Pazdro, nie daj się naciagnac na zakup :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aysel Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 [quote name='vetches']Gratuluję tym co się dostali, jestem ciekawa jak sesja poszła w Warszawie zwłaszcza histologia i anatomia. Pamietam, że w Wawie studiuje Aysel, tylklo ją zapamiętałam :) Odezwij się jak Ci poszedł 1 rok :)[/QUOTE] U mnie wszystko do przodu ;) Jeszcze tylko nie znam wyników... historii weterynarii. No ale nawet jak zostanie mi na wrzesień to nie ma tragedii. Histologię zaliczyłam bardzo na granicy - równo z progiem, anatomię lekko ponad. Szczerze mówiąc z anatomii miałam dużo szczęścia, bo byłam zwolniona z praktycznego (w tym roku tych którzy mieli ponad 85% z kolosów zwalniali z praktycznego), nie wiem czy bym go zaliczyła ;) Ale to był najcięższy rok w moim życiu, nigdy wcześniej tak nie wkuwałam. Prawdopodobnie też złożę papiery o stypendium, bo wszystkie oceny w tym semestrze mam powyżej 4, więc może warto spróbować... Mam nadzieję, że teraz to już z górki ;) A Karolina napewno zaliczysz histo! Już jak zaliczyłaś anato to będzie z górki (tak słyszałam od starszych lat :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cziki Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Chciałam sie dowiedzieć czy ciężko jest na 1 roku w lublinie ? I czy często wywalają ? Macie jakieś wskazówki do sposobów nauki ?? :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Nie wiem czy na wątku jest ktoś z Lublina... :roll: Jest Wroc, Warszawa i Olsztyn, a co z resztą to nie wiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Agata. Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 [url]http://blondynkanaweterynarii.blogspot.com/[/url] może to Ci coś pomoże, swego czasu często ją czytałam, studiuje wetę w Lublinie ;) Warszawiacy - słyszał ktoś może coś o psiolubnym (i gryzonio) mieszkaniu/pokoju na Ursynowie? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 A w moim psiolubnym mieszkaniu zamieszka nowy lokator :loveu: Spełniło się moje marzenie i mam drugiego psa-studenta - to będzie wyjątkowo pracowity rok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Jakaś rasa? :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Jaka rasa? Diabeł tasmański z ADHD :diabloti: Toż to ja mam tylko psy z odzysku ;) Oto Ygritte: [IMG]http://img3.garnek.pl/a.garnek.pl/028/275/28275953_800.0.jpg/ygritte-3.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 :loveu: jak sie czyta te imię ? :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Hahaha ;d wszyscy którzy nie są fanami gota pytają - Igrit ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa. Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 [quote name='Ola164']Hahaha ;d wszyscy którzy nie są fanami gota pytają - Igrit ;)[/QUOTE] Od razu lepiej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squ Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Ygritte powinna być ruda :eviltong: Śliczna suczka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 [quote name='Squ']Ygritte powinna być ruda :eviltong: Śliczna suczka :)[/QUOTE] Gwarantuje, że charakter ma równie wredny :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Jak tam dziewczyny? Wszystkie już na 2 roku? U mnie anatomia w dwójce rozwalona na 4,5 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci13 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Jest na forum ktoś z tegorocznych maturzystów myślących o wecie? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Jak tam drugi rok dziewczyny? :) Ma któraś z Was może mikrobiologie Wawrzkiewicza w pdf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Cisza się totalna zrobiła. Jak Wam mija pierwszy semestr? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martuchny Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Mija, na razie wszystko do przodu ;) ale pracowicie ;) co słychać? ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 U mnie wielkimi krokami zbliża się biochemia... Mam nadzieję, że uda mi się z nią rozprawić - tego egzaminu się boje jak żadnego innego. Prócz tego wszystko ok - nauki sporo - z mikro, fizjo. Reszta przedmiotów to raczej pierdoły typu chów, ekonomika, etologia - czysta formalność ;) Małe, białe dziecko nie jest już takie małe - waży ponad 13 kg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola164 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 halo, halo - jest tu kto? Jesteście już po sesji zimowej? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts