Mysia_ Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Kiara jest przeznaczona do adopcji wirtualnej: Psitul mnie Psitul mnie trzeba napisac na naszego maila: [email protected] i tam dostaniesz konkretne informacje ;) Czemu nie potrafisz linku wstawić? :roll: Quote
Madzia870904 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mysia_ napisał(a):Madzia spróbuje polecić Kiarę koledze, który szuka psiaka, może akurat... Ona tak potrzebuje domku :-( niestety ten domek nie wypalił bo chłopak studiuje i pracuje i nie mógłby Kiarusi zapewnić tyle czasu ile by chciał. a to nie o to chodzi żeby jej znaleźc dom u zapracowanych ludzi, którzy nie poświęcą jej tyle uwagi ile ona potrzebuje. Nadal szukam odpowiedniej osoby, która nadawałaby się na opiekuna Kiarusi. Quote
Madzia870904 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Aha i jeszcze jedna sprawa skierowana do Lucyny Jeżeli chodzi o tą wystrasza sunię która jest z Tobikiem, czyli Tundrę to nie jest takie oroste jak Ci się wydaję i nie można tego porównywać do sytuacji Kiarusi. Praca z Tundrą jest o tyle ciężka że nie da się jej złapać na smycz. Suczka boi się, ucieka, wariuje a jak nadal nie dajesz jej spokoju to atakuje, gryzie - i tu role się zamieniają - Tundra goni osobę która nie dawała jej spokoju. O tym przekonała się Myszka, a ja byłam tego świadkiem. Tundra ze stersu przygryza język a w jej przypadku nie da się tego opatrzyć. Jak już uda się ją złąpać na smycz to wtedy zaczyna na niej wirować i się przyduszać. jak już się zmęczy a to czasem trwa okolo 20 min to wtedy można powiedzieć że idzie "spokojnie". Ja nie raz wchodzę do niej do boksu, chociaż tylko posiedzieć żeby zobaczyła że ja nie chce jej zrobić krzywdy, ale i wtedy zdarza się że muszę z tamtąd uciekać. Tak więc praca z Tundrą nie jest taka prosta jakby się wydawało na pierwszy rzut oka. A jeżeli chodzi o Kiarusie to może umówmy się tak żeby nie było kłótni i nieporozumień: Jak będziesz w soboty w schronisku i nie dasz rady z nią wyjść to przyjdź do mnie czy do Asi i powiedź żeby któraś z nas z nią wyszła. A jak Ciebie nie będzie to my między sobą się ugadamy kto z nią idzie albo pójdziemy razem, żeby miała styczność z różnymi osobami. Ja z Kiarą byłam raz na spacerku (Myszka już wcześniej wstawiła zdjęcia) i od tego czasu Kiara jak mnie widzi to cieszy się do mnie jak nienormalna. Więc uważam że poświecenie jej wiecej uwagi i wprowadzanie powoli nowych osób w jej życie pozwoli jej nabrać zaufania i znaleźć kochający dom. ZERO KŁÓTNI + WSPÓLNA POMOC KIARUSI = PRAWDZIWY KOCHAJĄCY DOM :loveu: WIĘC......... DO DZIEŁA DZIEWCZYNY :lol: RAZEM NAPEWNO NAM SIĘ UDA Quote
Asia_Klero Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dokladnie-Madzia ma calkowita racje:cool3: Quote
Bjuta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Mysia_ napisał(a):Kiara jest przeznaczona do adopcji wirtualnej: Psitul mnie Psitul mnie trzeba napisac na naszego maila: [email protected] i tam dostaniesz konkretne informacje ;) Czemu nie potrafisz linku wstawić? :roll: Myślałam, że nie wolno wklejać linków... Gdzieś tak przeczytałam, że tylko moderatorzy. No to wklejam: YouTube - Kiara converted To tylko pseudo filmik, bo ze zdjęć... Quote
Mysia_ Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Bjuta napisał(a):Myślałam, że nie wolno wklejać linków... Gdzieś tak przeczytałam, że tylko moderatorzy. To tylko pseudo filmik, bo ze zdjęć... można wklejać :razz: może ten filmik przyniesie jej szczeście... Jak ktoś ma chwilke i czas to można link porozsyłać np. na gg :cool3: Oczywiście z Madzią się zgadzam... jak zawsze :loveu::evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 W jaki sposób dodać ten filmik do jej allegro? Quote
Mysia_ Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 jusstyna85 napisał(a):W jaki sposób dodać ten filmik do jej allegro? ja niestety na tym totalnie się nie znam :oops: a może link poprostu wstawić? Tylko czy można :roll: Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 nie da sie tego skopiować,próbowałam... Quote
Mysia_ Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 jusstyna85 napisał(a):nie da sie tego skopiować,próbowałam... to, że widzisz filmik odrazu to jeden z "bajerów" dogomani, wystarczy, że ktoś wstawi link, a w poście jest widoczny odrazu obraz ;) Quote
Madzia870904 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Kiarusiu śmigaj na górę!! niech ludzie Cię wreszcie zobaczą i pokochają... Quote
Mysia_ Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 ona zasługuje na cudowny domek.... Quote
Bjuta Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A teraz przedwieczorny spacerek, spalimy trochę kalorii... Quote
Mysia_ Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 żeby tak wirtualnie się dało :oops: Jusstyna85 zrobiła Kiarze pare ogłoszonek ;) www.alegratka.pl www.kupiepsa.pl ( w 2 działach, za darmo i inne rasy) www.kupsprzedaj.pl Quote
Bjuta Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Kiara! Co tam u Ciebie? Byłaś na spacerku? Quote
Mysia_ Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 ojjj Kiarusiu.... Co to z Tobą będzie :-( Quote
Bjuta Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Kiara! Robi się coraz cieplej, idziemy na spacerek! Na razie na pierwszą... Quote
Asia_Klero Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 z tego co wiem Luca chciala z nia isc ostatnio ale jak wiadomo na naszych polach ostatnio pojawil sie pan Łowczy i bylo troche zamieszania wiec nie wiem czy poszla..:roll: Quote
Mysia_ Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ależ ten człowiek komplikuje życie :shake: Quote
Bjuta Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kiara, idziemy chyłkiem na pierwszą. Ciiiiiii... Quote
Mysia_ Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 boję się, że ona kiedyś nie wstanie :-(:shake: Quote
Bjuta Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A czy jest jakaś możliwość, żeby Kiarę karmić indywidualne? Głupie pytanie, przy 300 psach, to przecież nierealne... :shake: Quote
Recommended Posts