dona20 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja też uważam, że nie ma co gadać tylko brać się do roboty.Luca napisz kiedy będziesz w schronisku to wszystko obgadamy.Powiesz nam mniej więcej coś o Kiarze, bo przecież ty masz z nią najlepszy kontakt. Quote
Manixsa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Najpoźniej bede w sobote, a ty Kiara jeszcze raz w góre. Quote
Mysia_ Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 oby udało się z Kiary jeszcze zrobić przekochanego i kontaktowego psiaka w pełni gotowego do adopcji, dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki ;) Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Dzisiaj Madzia zabrała Kiarę na spacer, okazuję, że ona ma bardzo duże problemy z chodzeniem w dłuższe trasy, a tymbardziej, że było ciepło :shake: A to przecież jeszcze młoda sunia... Koniecznie trzeba ją odchudzić... Ruch, ruch i jeszcze raz ruch... Jakby codziennie ktoś z nią mógł wyjśc, niestety to praktycznie nierealne :-( Trochę sadełka by zgubiła i przekonała by się do ludzi. Quote
Asia_Klero Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 no takze o to nam chodzilo z Dona...ze ona musi wychodzic...zarowno jest to potrzebne jej psychice jak i FIZYCZNIE musi chodzic...:roll:fotki są super!:) Quote
Mysia_ Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Madzia spróbuje polecić Kiarę koledze, który szuka psiaka, może akurat... Ona tak potrzebuje domku :-( Quote
jusstyna85 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 wiem, że ktoś jej robił allegro, wpisałam do wyszukiwarki Kiara i nie znalazłam...zrobiłam teraz, najwyżej będą dwa http://www.allegro.pl/show_item.php?item=442705854 Quote
Mysia_ Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 tak bardzo potrzebny jest jej domek... Spacery, spacery i jeszcze raz spacer, no i dieta... ona jest strasznie spasiona :shake: Quote
Mysia_ Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 qrcze, jakoś musze ten tytuł zmienić :roll: Quote
Mysia_ Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 może tutaj ktoś Cię wypatrzy kochana? Kiara - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Bjuta Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Może głupie pytanie zadam, ale czy Kiara jest taka "puszysta" z powodu, że tak powiem - braku pochamowania, czy to jest jakaś zdrowotna kwestia? W tytule jest wspomniana "dieta bardzo potrzebna" ale w sensie jakiegoś specjalnego dietetycznego żarełka? Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ona jest szalona za jedzeniem, a do tego mało się rusza :-( Quote
Bjuta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kurcze, mi się wydaje, że ona by musiała schudnąć żeby mieć szansę... Za to zimą pewnie lepiej mieć taką otulinkę - to w końcu cieplej, prawda? Quote
Mysia_ Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 ...i odstresowuje :roll: Bardzo się o nią martwię, ona kiedyś nie wstanie :-( Quote
Bjuta Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Mysiu, a jak wirtualnie zaadaptować Kiarę? Ja na razie ustawiłam tylko zlecenie stałe - czy trzeba podpisać jakąś deklarację? Quote
Bjuta Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 zrobiłam jej pseudo filmik na you-tube ;) Nie mam jak wkleić linku...:shake: Quote
Recommended Posts