Mysia_ Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Manixsa']Ja im to napisze w Szatki, Kuchni i jeszcze wielka flage zawiesza na płocie boksu i to chyba wystarczy. jak ich znam... niestety nie :eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 nie zwracają uwagi na szczegóły :eviltong: wolałabym sobie tego sama przypilnowac.. no zobaczymy... Quote
Manixsa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Zrobie jej zdjecie i dużymi czerwonymi literami napisze " Karmic połowa porcji" (aż tak nie sa tempi). Quote
Manixsa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jeszcze jak ty bedziesz sprawowac piecze to napewno sie uda j odchudzic. Quote
Mysia_ Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 moje własne bestie, no i Uszka już troszke odchudziłam :diabloti: Quote
Bjuta Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Trzymam kciuki! Jak się uda odchudzić Kiarę, to się zapiszę do Mysi na kurs odchudzania;). Próbuję od 15 lat i nic........... Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Bjuta']Trzymam kciuki! Jak się uda odchudzić Kiarę, to się zapiszę do Mysi na kurs odchudzania;). Próbuję od 15 lat i nic...........[/quote] hehe :lol: Quote
Manixsa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Teraz moja Lufka jest na diecie , musi wygladac jakos na dogomanie ( jak oczywiscie pojedzie). :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Manixsa']Teraz moja Lufka jest na diecie , musi wygladac jakos na dogomanie ( jak oczywiscie pojedzie). :evil_lol: oby tylko nie wyglądała tak jak wyglądała Pela :mad: Quote
Anijkaa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Hmm..nie chciałabym zapeszyć ale pisała do mie dziewczyna ze jest zakochana w Kiarze..prosiła żebym napisała jej o niej możliwie jak najwięcej to posklejałam wszystko co tu pisałyście w jedno no i mam nadzieję że coś z tego bedzie..:oops:;) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 też trzymam mocno kciuki :loveu: dzisiaj wstępnie rozmawiałam z pracownikiem na temat diety dla Kiary :eviltong: Quote
Manixsa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jeden z pracowników dzisiaj mnie złapał i dokładnie pokazal ile ona dostaje jesc i w jaki sposób jej pilnuj ( by nie wyjadła innym).:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 dzisiaj był pierwszy dzień takiego karmienia :eviltong: Jak bedzie Pan Jorguś to pewnie tego przypilnuje, gorzej z innymi pracownikami :mad: Widziałam, że Kiara dzisiaj zaliczyła dwa spacerki :loveu: Quote
Patikujek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Rzeczywiście myślę że pan Jorgus dopilnuje wszystkiego, ale licze że inni też będa pamiętać Quote
Koperek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jejku, zobaczyłam fotki i zamarłam!:-( Rzeczywiście jeszcze chwila i sunia sie po prostu nie podniesie o własnych siłach :shake: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Patikujek']Rzeczywiście myślę że pan Jorgus dopilnuje wszystkiego, ale licze że inni też będa pamiętać[/quote] niestety z innymi to różnie bywa :roll: Quote
Mysia_ Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Koperek']Jejku, zobaczyłam fotki i zamarłam!:-( Rzeczywiście jeszcze chwila i sunia sie po prostu nie podniesie o własnych siłach :shake:[/quote] no właśnie :-(:-(:-( Quote
Bjuta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Czy w wolnej chwili mogłabym poprosić o instrukcje "Jak się podlinkowywuje banerki?" - gdzieś na dogomanii znalazłam info, ale nie udało mi się (nie wiem gdzie się tego linka fizycznie robi), to przykładowe info było takie : [FONT=Arial]musisz zrobić coś takiego (emotikonka zastępuje obrazek): {url=tutaj-wpisz-adres-docelowy-wątku-promyka}:diabloti:{/url} tylko nawiasy klamrowe"{" "}" należy zastąpić nawiasami kwadratowymi !!! adres wątku możesz skopiować sobie z paska adresu przeglądarki, czyli: http:_//_www._dogomania.pl/forum/_f28/bij-mnie-mocno-tak-dlugo-jak-chcesz-nie-karm-obiecaj-ze-kiedys-pokochasz-126872/ tych czerwonych "dolnych kresek" _ ma oczywiście nie być, musiałem je wstawić, bo inaczej link zostałby zamieniony automatycznie na tytuł wątku [/FONT] Quote
Mysia_ Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ja zawsze robię tak, że jak już wstawię banerek to go zaznaczam (wtedy się podświetla), w opcjach klikam na ikonkę z tą taką jakby planetką z okularami (czy co to tam jest?:eviltong:) i wyskakuje miejsce na link z wątku konkretnego psiaka :cool3: no to wklejam link, potwierdzam i chyba tyle ;) Quote
Bjuta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Mysia_']ja zawsze robię tak, że jak już wstawię banerek to go zaznaczam (wtedy się podświetla), w opcjach klikam na ikonkę z tą taką jakby planetką z okularami (czy co to tam jest?:eviltong:) i wyskakuje miejsce na link z wątku konkretnego psiaka :cool3: no to wklejam link, potwierdzam i chyba tyle ;) Dzięki! :loveu: To próbujemy. PODLINKOWANY!!!! Quote
Recommended Posts