Jump to content
Dogomania

Kiara - wystraszona mix rottka, PILNIE SZUKA DOMU - BARDZO POTRZEBNA DIETA! ;(

Recommended Posts

Posted

[quote name='Manixsa']

Ja im to napisze w Szatki, Kuchni i jeszcze wielka flage zawiesza na płocie boksu i to chyba wystarczy.

jak ich znam... niestety nie :eviltong:

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Trzymam kciuki! Jak się uda odchudzić Kiarę, to się zapiszę do Mysi na kurs odchudzania;). Próbuję od 15 lat i nic...........[/quote]

hehe :lol:

Posted

[quote name='Manixsa']

Teraz moja Lufka jest na diecie , musi wygladac jakos na dogomanie ( jak oczywiscie pojedzie). :evil_lol:

oby tylko nie wyglądała tak jak wyglądała Pela :mad:

Posted

Hmm..nie chciałabym zapeszyć ale pisała do mie dziewczyna ze jest zakochana w Kiarze..prosiła żebym napisała jej o niej możliwie jak najwięcej to posklejałam wszystko co tu pisałyście w jedno no i mam nadzieję że coś z tego bedzie..:oops:;)

Posted

dzisiaj był pierwszy dzień takiego karmienia :eviltong: Jak bedzie Pan Jorguś to pewnie tego przypilnuje, gorzej z innymi pracownikami :mad:

Widziałam, że Kiara dzisiaj zaliczyła dwa spacerki :loveu:

Posted

[quote name='Patikujek']Rzeczywiście myślę że pan Jorgus dopilnuje wszystkiego, ale licze że inni też będa pamiętać[/quote]

niestety z innymi to różnie bywa :roll:

Posted

[quote name='Koperek']Jejku, zobaczyłam fotki i zamarłam!:-(

Rzeczywiście jeszcze chwila i sunia sie po prostu nie podniesie o własnych siłach :shake:[/quote]

no właśnie :-(:-(:-(

Posted

Czy w wolnej chwili mogłabym poprosić o instrukcje "Jak się podlinkowywuje banerki?" - gdzieś na dogomanii znalazłam info, ale nie udało mi się (nie wiem gdzie się tego linka fizycznie robi), to przykładowe info było takie :

[FONT=Arial]musisz zrobić coś takiego (emotikonka zastępuje obrazek):

{url=
tutaj-wpisz-adres-docelowy-wątku-promyka}:diabloti:{/url}

tylko nawiasy klamrowe"{" "}" należy zastąpić nawiasami kwadratowymi !!!

adres wątku możesz skopiować sobie z paska adresu przeglądarki, czyli:

http:_//_www._dogomania.pl/forum/_f28/bij-mnie-mocno-tak-dlugo-jak-chcesz-nie-karm-obiecaj-ze-kiedys-pokochasz-126872/

tych czerwonych "dolnych kresek" _ ma oczywiście nie być, musiałem je wstawić, bo inaczej link zostałby zamieniony automatycznie na tytuł wątku

[/FONT]

Posted

ja zawsze robię tak, że jak już wstawię banerek to go zaznaczam (wtedy się podświetla), w opcjach klikam na ikonkę z tą taką jakby planetką z okularami (czy co to tam jest?:eviltong:) i wyskakuje miejsce na link z wątku konkretnego psiaka :cool3: no to wklejam link, potwierdzam i chyba tyle ;)

Posted

[quote name='Mysia_']ja zawsze robię tak, że jak już wstawię banerek to go zaznaczam (wtedy się podświetla), w opcjach klikam na ikonkę z tą taką jakby planetką z okularami (czy co to tam jest?:eviltong:) i wyskakuje miejsce na link z wątku konkretnego psiaka :cool3: no to wklejam link, potwierdzam i chyba tyle ;)

Dzięki! :loveu:
To próbujemy. PODLINKOWANY!!!!