Mysia_ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 jeszcze jakby była w boksie, ale nie na wybiegu :shake: Quote
Manixsa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Myszka a może przeniesc ja do boksu na jakiś czas, najlepiej do któregos z moich psow. To pewnie szybciej podziała niż te same spacerki. Quote
Mysia_ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Manixsa']Myszka a może przeniesc ja do boksu na jakiś czas, najlepiej do któregos z moich psow. To pewnie szybciej podziała niż te same spacerki. ona w boksie nie wstanie z kafelek, nie ma szans.... Quote
Manixsa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Może zróbmy tak, wieczorem jak idziecie do domu chowac ja do boksu a po śniadaniu na wybieg wypuszczac. Quote
Mysia_ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Manixsa']Może zróbmy tak, wieczorem jak idziecie do domu chowac ja do boksu a po śniadaniu na wybieg wypuszczac. a co jeśli rozjedzie się na kafelkach? :shake: napewno się nie podniesie, no i by mogła się połamać.... Przecież już pisałam powyżej :roll: Quote
Manixsa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A może dawac ja do wolotaratiu, narazie z niego nie korzystamy ( wiem że to odważny pomysł ) ale lepsze to niż nic. Zrobic tam odpowiednio dużo miejsca , posłano i chyba wystarczy?? Po śniadaniu szła by na wybieg a w nocy do wolotariatu. Quote
Mysia_ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jakoś tego nie widzę :-( pies, który całe życie był na wybiegu - nagle zamknięty na tyle godzin w niewielkim pomieszczeniu.... Napewno pomyślę nad tym co by zrobić :roll: Wiadomo, że najlepszym rozwiązaniem był by DT.... Quote
Manixsa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 DT to poprostu koniecznośc, może wydrukuj jakies ogłoszenia. Nietety moja drukarka dalej bez tuszu to nie mam jak. Quote
Mysia_ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jak wróce do zdrowia i schroniska to będe mogła coś podrukowac i pokombinowac nad jakimś najlepszym rozwiązniem dla Kiary.... Quote
Manixsa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 To wracaj do zdrowia jak najszybciej :cool3: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 hehe :eviltong: e tam, takie króciutkie L4, coprawda jeszcze mi jeden dzień trwa, ale idę :eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Kiara była dzisiaj rano z Madzia870904 na spacerku :razz: Quote
Izabella Hossa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kiedyś czytałam o niej że jest lękliwa, czy jej zachowanie uległo zmianie, jakiego domu jej potrzeba. zajmowałam się kiedyś podobną sunią bardzo, ale to bardzo zestresowaną , dopiero psychotropy jej pomogły....Jak Kiara radzi sobie w rarunkach schroniskowych ? O jakiej diecie piszecie, sorry nie mam czasu na czytanie całego wątku... Quote
Mysia_ Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Kiara jeśli chodzi o schronisko samo w sobie to radzi sobie dobrze, ona boi się kontaktu z nowymi ludźmi, chociaż już coraz bardziej się przełamuje. Boi sie kiedy człowiek czegoś od niej chce.. Kiedys były problemy ze złapaniem jej na smycz, teraz już raczej nie ma, bo wie, ze będzie spacerek. Ludzie, którzy ją kiedyś zabrali wzieli ją na ogród przy domu gdzie miała budę, podobno cały czas w tej budzie siedziała, dlatego myślę, że jesli miałaby gdzieś trafić to w warunki domowe, bo nowe miejsce + buda równałoby się pewnie poraz kolejny przesiadywaniem w budzie i potwornym stresem :shake: Jest to napewno suczka, z którą da sie pracować i można by było jeszcze zrobić z niej super psiaka. Jednak na dzień dzisiejszy największym problem.. i to przeogromnym problemem.. jest jej nadwaga :shake: Jest bardzo gruba... Uwielbia jeśc - na wybiegu gdzie są inne psy ciezko przypilnować ile zje, a do tego ma mało ruchu, bo poprostu nie lubi się ruszac, dopiero kiedy ją się do tego zmotywuje np. spacerkiem. Boimi się, że poprostu kiedyś nie wstanie :shake: Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 a może zrobicie jej jakieś nowe fotki? Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ostatnie fotki były na stronach 28 i 29, a to było już całkiem dawno, faktycznie o jakieś nowe można by było się postarać :razz: Quote
Manixsa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wczoraj suni sie udało, miała 2 spacerki. Gdyby nie wczorajsze spoznienie ludzi z Pastela to byłby 3. Quote
Manixsa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Moja piekna sunia, trzeba coś wymyślic z jej sposobem karmienia. Teraz jak jet na wybiebu mniej piesków udało by się to karmienie (indywidualne). Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ooo fotki :loveu: Manixsa wiesz jak to z pracownikami jest, jeden wie drugi nie, treci zapomni, a czwarte jeszcze co innego :roll: Myśle ciągle jak to zrobić, ale musicie mi dac jeszcze trochę czasu.... Quote
Manixsa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ja im to napisze w Szatki, Kuchni i jeszcze wielka flage zawiesza na płocie boksu i to chyba wystarczy. Quote
Recommended Posts