Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnlmuekFftqylrpQRbwQV6CaHPzRAywAGo-8mnehiU2A-35qRr[/IMG][SIZE=2][FONT=comic sans ms][B]​Pikuniu i tylko tęsknota została.... tęsknie ..........[/B][/FONT][/SIZE]

Posted

wieści z frontu jamniczego mam pchły:oops::-o ja nie moje psy :evil_lol:.

Złośliwość jamnicza nie zna granic.
Aleks kocha piszczące zabawki , beagel za płotu też tyle ,że nie ma piszczałek .Mój Aleks siada obok płotu i zaczyna mu grać na kości lub kaczce .Feliks (beagel) dostaje białej rozpaczy .

Ciekawość jamnicza nie zna granic.
Jak Aleks do nas przyjechał kupiłam mu dużo zabawek i przysmaków na dogo. Nauczył się , że jeżeli biały samochód staje przed domem i trąbi trzeba się przygotować bo pani przyniesie białą kopertę lub paczkę z zabawkami .
Od tego czasu każdy list czy paczkę usiłuję ukraść z rąk a jej zawartość pogryźć nie robi mu różnicy czy to kupiona na bazarku książka , buty czy nakładki na śruby dla jego pana wszystko jest Aleksa

Posted

Kajcia, chyba raz w życiu dostała pcheł, jak byliśmy na Mazurach (później już zawsze zakładałam jej taką zieloną miętową obróżkę)
okazało się ,że była uczulona na pchły:shake: cały brzuszek to był ... jeden ogień, dostała całą masę zastrzyków i później zawsze przed wyjazdem, szliśmy do weta po taki zastrzyk... chyba p/histaminowy?..

Posted

[quote name='Mika31']Aleks jeszcze nie miał , Maksiu dwa razy po jednej sztuce , Pikuś wcale a ja mam co roku:diabloti: jedną lub dwie sztuki[/QUOTE]
Aniu,a pamietasz co mi zyczylas na noc :evil_lol:
Serdecznie pozdrawiam :lol: