Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

będą zdjęcia jak znajdę kabel :roll:
znowu mamy Pisia na tapecie w poniedziałek doktor znowu schudł , uszko zerwał strupek chyba mu woda na brzuszku wychodzi pazurki trzeba obciąć chyba osiwiejemy pominęłam znowu załatwia się w domu :lookarou: czyli osiwieć można

Posted

Feliks to pies sąsiadów .U nas dziś też powrót zimy choć teraz słonko i wszystko się topi
Anico maść z witaminą A pomogła ładnie się goi

Posted

szczególnie Maksio kiedy o 23.30 w łóżku odczuwa potrzebę zabawy z moim tatą a on musi wstać o 4 rano lub budzi go o 2.00 (jak by połknął zegarek) bo chce poszczekać na dworze:evil_lol:

Posted

[quote name='Mika31']szczególnie Maksio kiedy o 23.30 w łóżku odczuwa potrzebę zabawy z moim tatą a on musi wstać o 4 rano lub budzi go o 2.00 (jak by połknął zegarek) bo chce poszczekać na dworze:evil_lol:[/QUOTE]

Taż w domu o tej porze szczekać po postu nie wypada ;)

Posted

trzeba skontrolować czy jakiegoś kota nie było. Najlepiej mi się podoba jak wstaniesz w nocy go wypuścić marzniesz a on stoi na progu i wącha:diabloti:

Posted

u nas robią często latem z powodu kocich rozmów ale w środku nocy z bosymi nogami w piżamce dygoczę na progu a Maks wącha ,potem jest picie przeciąganie i mogę go wnieść na piętro do sypialni