Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj g_o_n_i_a :multi:
Dobciu, on chętnie małpuje ludzi... Zwłaszcza w kuchni, podkradając kanapki z talerzy:diabloti:
Nesikowy nochal jest ogromny, wszyscy to mówią:razz: Jak pesio jest już zarośnięty, to często kiedy coś do niego mówię, to patrzę właśnie na nos a nie w oczy:evil_lol:
Czarna Owieczka-już byłam ;)
Ech nie ma to jak dogomaniackie forum na poprawę humoru:D Tylko weszłam i już mi lepiej;)

Posted

[Dobciu, on chętnie małpuje ludzi... Zwłaszcza w kuchni, podkradając kanapki z talerzy

to wy sobie w domu podkradacie kanapki z talerzy ??? :razz:

Posted

hej
wszystkim się podoba pozycja na żabke jak również i mnie, mój też lubi sobie tak poleżeć i zakradać się na łóżko jak niewidze a przede wszystkim jeść na łóżku.

Posted

Chyba wszystkie duże psy to tacy złodzieje jedzenia, w końcu mają pyszności na wysokości nosa, więc jak się w takiej sytuacji sie powstrzymać?:razz:

Posted

misiaczek napisał(a):
Super dywanik :loveu: .

Hej :).
Uwielbiam sznaucery olbrzymie :loveu: .
One i CTR-y goszczą w moim sercu od dawna.

To sie skuś na takiego wielkiego czarnucha :cool1: Będzie pasował do Misi i Sotka :diabloti:

Posted

zobacz Despera ilu macie wielbicieli, mam nadzieję że wyciągniesz z tego odpowiednie wnioski:cool3: :cool3: (podpowiedź niżej):evil_lol:

FOTKI WKLEJ!

Posted

Witam wszystkich nowych gości i stałych bywalców:multi:
Co do "waruj" i "żaby"-Nes kładzie sie prawidłowo, tylko zaczyna się czołgać i zatrzymuje w tej pozycji:diabloti:
A tak w ogóle chciałam się pochwalić, jakiego mam genialnego psa:loveu: Wczoraj na zajęciach trenerka wprowadziła "komendy optyczne", konkretniej wysunięcie nogi na waruj i dostawienie nogi na siad, kazała dużo ćwiczyć do wtorku. I co? Nes już załapał:multi: Godzinke temu spróbowałam już bez słów... I zrobił mój geniuszek malutki:loveu:
Kocie wieści: moja dzielna kocica właśnie pogoniła jakiegoś czarnego tłustawego psiaka, który czaił się na jej dzieci:evil_lol: moja mama popłakała się ze śmiechu:lol:

O Eria uprzedziłaś mnie;) Hmm postaram się cyknąć jakieś fotki, a jak będziecie grzeczne to w niedzielę zabiorę kudłacza do koni i wezme ze sobą aparat:evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
No ba:loveu: Tylko nie zawsze wykorzystują inteligencje w odpowiedni sposób;)

a tam to taki malutki minusik, za to ile plusów...:diabloti:

[FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

Zwyczajnie pyskate:diabloti:
Dzięki delikatnej sugestii Erii wstawiam kilka fotek zanim znowu zaczniecie na mnie krzyczeć:diabloti:
Sesja balkonowa

:evil_lol:

Koniec sesji, idę spać

Posted

despera napisał(a):
Witam wszystkich nowych gości i stałych bywalców:multi:
Co do "waruj" i "żaby"-Nes kładzie sie prawidłowo, tylko zaczyna się czołgać i zatrzymuje w tej pozycji:diabloti:
A tak w ogóle chciałam się pochwalić, jakiego mam genialnego psa:loveu: Wczoraj na zajęciach trenerka wprowadziła "komendy optyczne", konkretniej wysunięcie nogi na waruj i dostawienie nogi na siad, kazała dużo ćwiczyć do wtorku. I co? Nes już załapał:multi: Godzinke temu spróbowałam już bez słów... I zrobił mój geniuszek malutki:loveu:
Kocie wieści: moja dzielna kocica właśnie pogoniła jakiegoś czarnego tłustawego psiaka, który czaił się na jej dzieci:evil_lol: moja mama popłakała się ze śmiechu:lol:

O Eria uprzedziłaś mnie;) Hmm postaram się cyknąć jakieś fotki, a jak będziecie grzeczne to w niedzielę zabiorę kudłacza do koni i wezme ze sobą aparat:evil_lol:

Nie! Ja nie chce wyzedzac! Będą fotki koni :-(

Nes zuch chłopak. Oj, jak mi sie marzy wyszkolona Milka...
Ale Nestor Wielki wymiata :loveu:

Posted

Paulina, chciałaś to jedź:diabloti: Fotki obejrzysz jak wrócisz, nie uciekną;) Może nawet będą jakieś nowe:evil_lol:

Tymczasem wstawiam 2 fotki z zeszłych wakacji, dorabiałam sobie u sąsiada przy koniach, zarobiłam tyle co nic ale było wesoło;)
ja i Britta:loveu:

gdyby to zdjęcie zobaczyła moja mama to już by mnie nie było na tym świecie:evil_lol: