Czarna_Owieczka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Super fotki :D Żaba-świetna :) ;) :) ps. u nas nowe foty. Quote
despera Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Witaj g_o_n_i_a :multi: Dobciu, on chętnie małpuje ludzi... Zwłaszcza w kuchni, podkradając kanapki z talerzy:diabloti: Nesikowy nochal jest ogromny, wszyscy to mówią:razz: Jak pesio jest już zarośnięty, to często kiedy coś do niego mówię, to patrzę właśnie na nos a nie w oczy:evil_lol: Czarna Owieczka-już byłam ;) Ech nie ma to jak dogomaniackie forum na poprawę humoru:D Tylko weszłam i już mi lepiej;) Quote
eria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [Dobciu, on chętnie małpuje ludzi... Zwłaszcza w kuchni, podkradając kanapki z talerzy to wy sobie w domu podkradacie kanapki z talerzy ??? :razz: Quote
despera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 A zdarza się, jak ktoś zrobi i nie podpisze że to jego:evil_lol: Ale ogólnie chodziło mi o to, że w ogóle z talerza się częstuje;) Quote
BlackSheWolf Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ale fajne fotki i pozycje w jakich siedzi Nestor :D on jest śliczny :loveu: Quote
Alcazar Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 hej wszystkim się podoba pozycja na żabke jak również i mnie, mój też lubi sobie tak poleżeć i zakradać się na łóżko jak niewidze a przede wszystkim jeść na łóżku. Quote
misiaczek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 despera napisał(a): http://despera_88.w.interia.pl/nes-%BFaba.jpg Super dywanik :loveu: . Hej :). Uwielbiam sznaucery olbrzymie :loveu: . One i CTR-y goszczą w moim sercu od dawna. Quote
Dobcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Chyba wszystkie duże psy to tacy złodzieje jedzenia, w końcu mają pyszności na wysokości nosa, więc jak się w takiej sytuacji sie powstrzymać?:razz: Quote
Paulina. Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 misiaczek napisał(a):Super dywanik :loveu: . Hej :). Uwielbiam sznaucery olbrzymie :loveu: . One i CTR-y goszczą w moim sercu od dawna. To sie skuś na takiego wielkiego czarnucha :cool1: Będzie pasował do Misi i Sotka :diabloti: Quote
olifka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witamy :loveu: Śliczny, kochany sznaucerek!!:loveu::loveu::loveu: http://despera_88.w.interia.pl/nes-%BFaba.jpg moja Balbisia taką samą pozycję przybiera jak leży:cool3:, ale na komendę waruj kładzie się ładnie juz bez tych nóżek wyciągniętych;) Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Twoje czarne szczęście jest niepowtarzalne, ślicznie robi żabkę... [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 zobacz Despera ilu macie wielbicieli, mam nadzieję że wyciągniesz z tego odpowiednie wnioski:cool3: :cool3: (podpowiedź niżej):evil_lol: FOTKI WKLEJ! Quote
despera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Witam wszystkich nowych gości i stałych bywalców:multi: Co do "waruj" i "żaby"-Nes kładzie sie prawidłowo, tylko zaczyna się czołgać i zatrzymuje w tej pozycji:diabloti: A tak w ogóle chciałam się pochwalić, jakiego mam genialnego psa:loveu: Wczoraj na zajęciach trenerka wprowadziła "komendy optyczne", konkretniej wysunięcie nogi na waruj i dostawienie nogi na siad, kazała dużo ćwiczyć do wtorku. I co? Nes już załapał:multi: Godzinke temu spróbowałam już bez słów... I zrobił mój geniuszek malutki:loveu: Kocie wieści: moja dzielna kocica właśnie pogoniła jakiegoś czarnego tłustawego psiaka, który czaił się na jej dzieci:evil_lol: moja mama popłakała się ze śmiechu:lol: O Eria uprzedziłaś mnie;) Hmm postaram się cyknąć jakieś fotki, a jak będziecie grzeczne to w niedzielę zabiorę kudłacza do koni i wezme ze sobą aparat:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Te czarne "potworki" strasznie szybko łapią, Tadeuszek do dzisiaj pamięta wszytkie komendy, a szkółkę już ho ho temu skończyliśmy... [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
despera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Oj łapią, łapią... Tylko żeby jeszcze Nes tak chętnie wykonywał jak szybko łapie;) Quote
despera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 No ba:loveu: Tylko nie zawsze wykorzystują inteligencje w odpowiedni sposób;) Quote
WinterGirl Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 despera napisał(a):No ba:loveu: Tylko nie zawsze wykorzystują inteligencje w odpowiedni sposób;) a tam to taki malutki minusik, za to ile plusów...:diabloti: [FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 taaa to są cholernie inteligentne bestie, i jakie rozgadane :cool3: Quote
despera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Zwyczajnie pyskate:diabloti: Dzięki delikatnej sugestii Erii wstawiam kilka fotek zanim znowu zaczniecie na mnie krzyczeć:diabloti: Sesja balkonowa :evil_lol: Koniec sesji, idę spać Quote
Paulina. Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 despera napisał(a):Witam wszystkich nowych gości i stałych bywalców:multi: Co do "waruj" i "żaby"-Nes kładzie sie prawidłowo, tylko zaczyna się czołgać i zatrzymuje w tej pozycji:diabloti: A tak w ogóle chciałam się pochwalić, jakiego mam genialnego psa:loveu: Wczoraj na zajęciach trenerka wprowadziła "komendy optyczne", konkretniej wysunięcie nogi na waruj i dostawienie nogi na siad, kazała dużo ćwiczyć do wtorku. I co? Nes już załapał:multi: Godzinke temu spróbowałam już bez słów... I zrobił mój geniuszek malutki:loveu: Kocie wieści: moja dzielna kocica właśnie pogoniła jakiegoś czarnego tłustawego psiaka, który czaił się na jej dzieci:evil_lol: moja mama popłakała się ze śmiechu:lol: O Eria uprzedziłaś mnie;) Hmm postaram się cyknąć jakieś fotki, a jak będziecie grzeczne to w niedzielę zabiorę kudłacza do koni i wezme ze sobą aparat:evil_lol: Nie! Ja nie chce wyzedzac! Będą fotki koni :-( Nes zuch chłopak. Oj, jak mi sie marzy wyszkolona Milka... Ale Nestor Wielki wymiata :loveu: Quote
despera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Paulina, chciałaś to jedź:diabloti: Fotki obejrzysz jak wrócisz, nie uciekną;) Może nawet będą jakieś nowe:evil_lol: Tymczasem wstawiam 2 fotki z zeszłych wakacji, dorabiałam sobie u sąsiada przy koniach, zarobiłam tyle co nic ale było wesoło;) ja i Britta:loveu: gdyby to zdjęcie zobaczyła moja mama to już by mnie nie było na tym świecie:evil_lol: Quote
eria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/nes-balkon%20kwiaty2.jpg kocham go!!! :loveu: :loveu: :loveu: http://despera_88.w.interia.pl/ja%20i%20britta2.jpg o w morde :crazyeye: Quote
Recommended Posts