Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='despera']Ja głównie fotografuję Canis lupus familiaris, [SIZE=-1]Felis silvestris catus i Equus caballus:evil_lol:

no proszę jak to fachowo brzmi :evil_lol: a możnaby napisać pies,kot,koń :evil_lol:

Posted

....przy takich upalnych dniach jęzorek rozwinięty
i z boku mordki go widać
uwielbiem ten widok
pozdrawiamy

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

Eria, czasami lubię poudawać mądrego człowieka:evil_lol:
Dobciu, jak masz czas to wpadnij, podzielę się z tobą kwiatkami-moja mama ich nie lubi:shake:
bGirl, my również pozdrawiamy:multi:

Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy Tauruska w jego ślicznej obróżce z konikami:loveu: Niestety chłopak, który z nim był, nie wiedział, gdzie została kupiona-"rodzice kupili":shake: Psiska na początku trochę się na siebie jeżyły, ale potem już było ok-nie bawiły się, ale trzymały dystans i nie wchodziły sobie w drogę;) A kiedy wracaliśmy ze spacerku, zaatakował nas rozwścieczony pies... Normalnie rzucał się przez płot, ale teraz jakoś wyszedł... Dobrze, że to tzw. "sarenka":evil_lol: Nes zgłupiał, popatrzył i poszedł dalej:loveu:

Posted

Czas mam... ale do Was daleko... możemy się wymienić nasionkami;)

Na pewno w końcu znajdziesz taką obróżke. Są w sklepach, bo sama widziałam, trzeba jednak uparcie szukać, bo panie w zoologach nie są najlepszym źródłem informacji;)

Posted

Może uda mi się dowiedzieć od właścicieli Taurusa jak ich znowu spotkam... A co do nasionek-chętnie, tylko nie wiem jak je zbierać:oops: Same się wprowadziły;)

Posted

Wystarczy nie ściąć kwiatów po przekwitnięciu... ale jak macie malwy w jakimś reprezentacyjnym miejscu, to takie suche troszkę szpecą widok... Nasionka same się zawiążą, juz tak w październiku najpóżniej się sypią;)

Posted

witamy
biedactwo takie zmęczone.

Normalnie rzucał się przez płot, ale teraz jakoś wyszedł... Dobrze, że to tzw. "sarenka":evil_lol: Nes zgłupiał, popatrzył i poszedł dalej:loveu:

takie małe są najgorsze, najbardziej krzykliwe. zobaczył że niema na co tracić czasu.
Nesik był bardzo grzeczny tylko nakrzyczał na dzieciaki które go napastowły

niemoże sobie dać chłopak w kasze napluć

mój jak mnie niema to się słucha mojej mamy ale jak już mnie widzi to może sobie gadać podobnie z teściami.

Posted

Witam wszystkich:multi:
Eria, fotki będą wieczorem jak nic mi nie stanie na przeszkodzie:D Narazie jestem zaganiana, od 7 na nogach i tylko chwila przerwy:placz:
Carolcia, to logiczne, lepiej zgnieść móżdżek niż doopke:evil_lol:
Pianka, nie ma już części klejnotów więc chwali się tym, co zostało:evil_lol:
Alcazar, masz rację, najbardziej krzykliwe są te najmniejsze. Nestorka szczególnie jamniki nie lubią:shake: Nes generalnie słucha tylko mnie, obojętne czy jestem czy mnie nie ma:diabloti: No chyba że osoba mówiąca ma coś na poparcie swoich argumentów, np. kiełbaskę, to nawet jak jestem to przestaję dla niego istnieć:evil_lol:

Posted

witamy
ja też od 7 najpierw spacerek z bąbelkiem a potem musiałam zawież teścia do szpitala i zaraz znowu do pracy. i tak w kółko
jak przechodzimy to jesteśmy obszczekiwani z każdej strony nawet z balkonu i to przez te małe. ostatnio zaatakował nas jakiś mały kundelek rzucił się z zębami na alcazara a ten niepozostał dłużny i też wystrzeżył zęby troche się zdziwiłam bo husky to łagodne pieski.
do usłyszenia wieczorem

Posted

Alcazar napisał(a):
zęby troche się zdziwiłam bo husky to łagodne pieski.

z tym się nie zgodzę, znam psa husky'ego który rzuca się na wszystko co się rusza i nie ważne czy pies czy suka. I to nie jest pojedynczy przypadek;) aa i dodam że pies ten był starannie wychowywany, od szczeniaka miał dobre kontakty z psami, był spuszczany ze smyczy,na szkolenie uczęszczał, a potem dojrzał ...

Posted

despera napisał(a):

Carolcia, to logiczne, lepiej zgnieść móżdżek niż doopke:evil_lol:

hehe, dziwne... :evil_lol: :evil_lol: :lol:

Druga fotka jest ladna :loveu: :loveu: :loveu: Sliczny jest Nestorek :loveu: :loveu:

Posted

Jego rozumowanie jest dziwne;) Co do pierwszego zdjęcia, to Nes kładzie się tak, kiedy widzi, że gdzieś się wybieram, a nie jest pewny, czy go ze sobą wezmę:diabloti:
Kolejna partia fotek:
Nestor Wielki w terenie

Pancia zmęczona po przejechaniu 16 km rowerkiem, piesek tęsknił i wyglądał przez okno:loveu: Niedługo idziemy na spacer "na miasto" i mam nadzieję, że czarny będzie grzeczny:mad:

Posted

sliczne foteczki :loveu: :loveu: :loveu:. A ile metrow ma ta linka ze zdjec, bo ja mam taka 10m i cholernie sie to placze :angryy: i wogole fajny kolorek :razz:

No co, jak Nes bedzie niegrzeczny, to bedzie przynajmnie ciekawszy spacerek :cool3: hehe