Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki:loveu: przekazałam zachwyty i się chłopak ważny zrobił jeszcze bardziej niż zwykle:evil_lol: Mi też szkoda grzyweczki, kiedyś miał taka prawie do noska, ale trudno... Wygląda oryginalnie;) Eria masz rację, wydaje się połową "dawnego" Nestora, ale to może i lepiej :roll: W ogóle wczoraj był też wykąpany, pachnie lekko tym szamponem i nawet moja mama się nie czepia że "on znowu śmierdzi!":razz:

Posted

Nowy pies wybywa na spacer ze starym kumplem, pewnie zaraz się wykąpie w zielonym bajorku... Chyba że pancia będzie sprytniejsza i weźmie psa na długą linkę:diabloti: I chyba tak zrobi:evil_lol:

Posted

Alcazar, witaj w naszej galerii:D
Eria, dziękuję za bannerek:multi: Ale zdjęć i tak nie ma bo Szalony Szczeniak na lince i aparat to nie jest dobre połączenie:shake: Ale strasznie żałowałam że nie wzięłam aparatu, bo ten mały drań znowu się wytarzał w kałuży... Normalnie potwór z bagien, okropne, ale fotki byłyby świetne:evil_lol:
A w ogóle właśnie wróciłam do domu, przejeżdżając przez Ustronie zobaczyłam czarnego sznaucera olbrzyma:loveu: Jak Nesik tylko bez ogonka:loveu: Mało jakiejś baby nie potrąciłam:evil_lol:

Posted

Dobcia, żałuję, że jej jeszcze nie otrąbiłam... Ludzie przyjeżdżają z miasta na wakacje i myślą że jak są "na wsi" to wszystko mogą:angryy: Łażą po całej ulicy, nawet na pasy nie patrzą, i bezczelnie się gapią na kierowców:mad: Moja mama kiedyś oberwała od faceta, na którego zatrąbiła, bo jej wyskoczył prawie na skrzyżowaniu... Oczywiście nie wszyscy tacy są, ale jest ich na tyle dużo, że można się zdenerwować:shake:
Paulina, żebyś wiedziała, ile ja mu takiej chusteczki szukałam... Chciałam taka zwykłą czerwoną z białym szlaczkiem, kiedyś takich było pełno, ale teraz:shake: Same jakieś w grochy, biedronki, zielone, różowe... Tylko nie takie jakiej szukałam. Ale w końcu znalazłam:multi:

Posted

Hey! Byłam dziś u siebie w zoologu i tak mi sie pomyślałao o was;) Widziałam fajną obróżkę z wzorkiem końkiej głowy otoczenej podkową, tylko ze same malutkie rozmiary...

Posted

Despera - bez obrazy, ale Pani fryzjerka to po prostu skopsała sprawę grzywki. Ona nie tylko ją obcięła, ale po prostu zrobiła INNĄ fryzurę!!! Pozostawienie samych brewek to raczej fryzura dla miniatur i średnich sztucerków, a nie dla olbrzyma!!!
Coś mi się ta Twoja fryzjerka nie podoba...

BTW - sama strzygę sznaucery (moja miłość!) i dlatego pozwoliłam sobie napisać takie słowa. Nie podoba mi się ta jego fryzura, oj nie!
Pzdr.

Posted

Dobcia napisał(a):
Hey! Byłam dziś u siebie w zoologu i tak mi sie pomyślałao o was;) Widziałam fajną obróżkę z wzorkiem końkiej głowy otoczenej podkową, tylko ze same malutkie rozmiary...

Gdzie? W żywcu? małe rozmiary :multi: to coś dla mojej :cool3:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Gdzie? W żywcu? małe rozmiary :multi: to coś dla mojej :cool3:

W bielskim Auchanie;)W końcu od wieków wybrałam się na zakupy:evil_lol:

Posted

Alcazar napisał(a):
despera tu we włoszech to byś chyba ręki z klaksonu nieściągała.
a grzywka odrośnie.rzeczywiście ślicznie mu w tej chustce.

z doświadczenia wiem jak dłuuuugo odrasta grzywka/broda sznaucera :shake: :shake: :shake: Teraz-po roku:cool1: - jak Kreonowi już odrosła nie pozwalam nikomu jej tknąć :loveu:

Posted

Dobciu-jakbyś kiedyś zobaczyła dużą, to daj znać, może cię poproszę o przysługę:D
Asiaczku, fryzjerka sama sobie w brodę pluła, co zrobiła, wcześniej wszystko było ok, grzywka ładna. Zresztą jest i tak chyba najlepsza w Kołobrzegu:roll: Teoretycznie nic sie nie stało, on na wystawy nie jeździ, ale grzywki szkoda...
Wstawiam kilka fotek na życzenie:) Mam tez kilka filmików ale jeszcze nie wiem, jak i gdzie je wstawić, pokombinuję później.

Zagadka-co robi Demolka?:evil_lol:

Rudasek

Mój mały harcerzyk:loveu:

Spragniony po pozowaniu

O, pada... Całe 3 dni było sucho:angryy:

Posted

Już wrzucam filmidło i później wstawię link:D
Czarna Owieczka, u nas ostatnio ciągle lało i wiało, teraz było trochę spokoju. Jeśli o mnie chodzi, to nie musi być upałów, byle było w miarę ciepło i sucho;)