WinterGirl Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ...ależ przystojniak, oczek nie moge oderwać Cleo & WielkoLUD Quote
despera Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Dzięki:loveu: przekazałam zachwyty i się chłopak ważny zrobił jeszcze bardziej niż zwykle:evil_lol: Mi też szkoda grzyweczki, kiedyś miał taka prawie do noska, ale trudno... Wygląda oryginalnie;) Eria masz rację, wydaje się połową "dawnego" Nestora, ale to może i lepiej :roll: W ogóle wczoraj był też wykąpany, pachnie lekko tym szamponem i nawet moja mama się nie czepia że "on znowu śmierdzi!":razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ooo...jak ślicznie pies wygląda w tej nowej fryzurze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
despera Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Nowy pies wybywa na spacer ze starym kumplem, pewnie zaraz się wykąpie w zielonym bajorku... Chyba że pancia będzie sprytniejsza i weźmie psa na długą linkę:diabloti: I chyba tak zrobi:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nie jest źle, mnie się bardzo podoba w nowej fryzurze:loveu: I jak sama napisałaś, przynajmniej oczka mu widać;) Quote
Alcazar Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ślicznie;) teraz będzie mógł lepiej panny widzieć Quote
despera Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Alcazar, witaj w naszej galerii:D Eria, dziękuję za bannerek:multi: Ale zdjęć i tak nie ma bo Szalony Szczeniak na lince i aparat to nie jest dobre połączenie:shake: Ale strasznie żałowałam że nie wzięłam aparatu, bo ten mały drań znowu się wytarzał w kałuży... Normalnie potwór z bagien, okropne, ale fotki byłyby świetne:evil_lol: A w ogóle właśnie wróciłam do domu, przejeżdżając przez Ustronie zobaczyłam czarnego sznaucera olbrzyma:loveu: Jak Nesik tylko bez ogonka:loveu: Mało jakiejś baby nie potrąciłam:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Biedna kobieta, prawie potrącona z powodu zauroczenia sznaucerem:evil_lol: Ładny bannerek:loveu: Quote
Paulina. Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/nes-patrzy%20w%20chusteczce.jpg Widac efekty, taka gładka ta brodka, mmm :loveu: Bannerek śliczny, Nes oczywiscie tez :loveu: :loveu: Do mordki mu w czerwonym :cool1: Quote
despera Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Dobcia, żałuję, że jej jeszcze nie otrąbiłam... Ludzie przyjeżdżają z miasta na wakacje i myślą że jak są "na wsi" to wszystko mogą:angryy: Łażą po całej ulicy, nawet na pasy nie patrzą, i bezczelnie się gapią na kierowców:mad: Moja mama kiedyś oberwała od faceta, na którego zatrąbiła, bo jej wyskoczył prawie na skrzyżowaniu... Oczywiście nie wszyscy tacy są, ale jest ich na tyle dużo, że można się zdenerwować:shake: Paulina, żebyś wiedziała, ile ja mu takiej chusteczki szukałam... Chciałam taka zwykłą czerwoną z białym szlaczkiem, kiedyś takich było pełno, ale teraz:shake: Same jakieś w grochy, biedronki, zielone, różowe... Tylko nie takie jakiej szukałam. Ale w końcu znalazłam:multi: Quote
Dobcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Hey! Byłam dziś u siebie w zoologu i tak mi sie pomyślałao o was;) Widziałam fajną obróżkę z wzorkiem końkiej głowy otoczenej podkową, tylko ze same malutkie rozmiary... Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Despera - bez obrazy, ale Pani fryzjerka to po prostu skopsała sprawę grzywki. Ona nie tylko ją obcięła, ale po prostu zrobiła INNĄ fryzurę!!! Pozostawienie samych brewek to raczej fryzura dla miniatur i średnich sztucerków, a nie dla olbrzyma!!! Coś mi się ta Twoja fryzjerka nie podoba... BTW - sama strzygę sznaucery (moja miłość!) i dlatego pozwoliłam sobie napisać takie słowa. Nie podoba mi się ta jego fryzura, oj nie! Pzdr. Quote
basia bonnie Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dobcia napisał(a):Hey! Byłam dziś u siebie w zoologu i tak mi sie pomyślałao o was;) Widziałam fajną obróżkę z wzorkiem końkiej głowy otoczenej podkową, tylko ze same malutkie rozmiary... Gdzie? W żywcu? małe rozmiary :multi: to coś dla mojej :cool3: Quote
eria Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Despera, a fotki jakies byś tak wkleić mogła :cool3: Quote
Paulina. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Własnie... ostatnio mało było tych fotek :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):Gdzie? W żywcu? małe rozmiary :multi: to coś dla mojej :cool3: W bielskim Auchanie;)W końcu od wieków wybrałam się na zakupy:evil_lol: Quote
Alcazar Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 despera tu we włoszech to byś chyba ręki z klaksonu nieściągała. a grzywka odrośnie.rzeczywiście ślicznie mu w tej chustce. Quote
eria Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Alcazar napisał(a):despera tu we włoszech to byś chyba ręki z klaksonu nieściągała. a grzywka odrośnie.rzeczywiście ślicznie mu w tej chustce. z doświadczenia wiem jak dłuuuugo odrasta grzywka/broda sznaucera :shake: :shake: :shake: Teraz-po roku:cool1: - jak Kreonowi już odrosła nie pozwalam nikomu jej tknąć :loveu: Quote
Paulina. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 (nie)stety oba moje psy mają krótkie igiełki które nie rosną, wiec nic nie zapuszczamy :cool1: Quote
despera Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Dobciu-jakbyś kiedyś zobaczyła dużą, to daj znać, może cię poproszę o przysługę:D Asiaczku, fryzjerka sama sobie w brodę pluła, co zrobiła, wcześniej wszystko było ok, grzywka ładna. Zresztą jest i tak chyba najlepsza w Kołobrzegu:roll: Teoretycznie nic sie nie stało, on na wystawy nie jeździ, ale grzywki szkoda... Wstawiam kilka fotek na życzenie:) Mam tez kilka filmików ale jeszcze nie wiem, jak i gdzie je wstawić, pokombinuję później. Zagadka-co robi Demolka?:evil_lol: Rudasek Mój mały harcerzyk:loveu: Spragniony po pozowaniu O, pada... Całe 3 dni było sucho:angryy: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Oj mały mały ten Twój harcerzyk :evil_lol: U nas pogoda jest na zmianę, raz grzeje słońce raz deszcz zalewa. Ja mam jednak nadzieję, że pogoda poprawi się pod koniec lipca i utrzyma się dłuższy czas ;) Quote
despera Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Już wrzucam filmidło i później wstawię link:D Czarna Owieczka, u nas ostatnio ciągle lało i wiało, teraz było trochę spokoju. Jeśli o mnie chodzi, to nie musi być upałów, byle było w miarę ciepło i sucho;) Quote
Recommended Posts