Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witojcie kobietki:multi:
Żeby przypadkiem nie było, że dopiero wstałam:evil_lol: Rano byliśmy na rowerku, potem pancia była u kobylastych i-nie do wiary-naprawiliśmy z tatą ogrodzenie!!!:multi: Może to jeszcze nie "TO", ale przynajmniej się trzyma porządnie:D Dzisiaj bawiłam sie trochę z Kluchą-była bardzo spokojna, większość czasu chodziła stępem, zero stresu:loveu: Później na lince też było dobrze, a kiedy odchodziłam od niej-stój zostań;)-miałam takie głupie skojarzenia ze szkolenia Nesa, i kilka razy miałam ochotę zawołać "noga!":evil_lol:
Wczoraj wieczorem byliśmy na piwku u kolegi, panci nie trzeba dużo więc była sesja-zamiast karcić psa, fociłam:diabloti:
Wczoraj nie byliśmy na szkoleniu, bo cały dzień padało, przestało chyba ok 17:40, a były takie korki że i tak bym nie zdążyła dojechać... A po deszczu była tęcza:D

Nesikowi też się podobała;)

Dla niedowiarków, którzy uważają, że wśród młodzieży nie ma patriotów:evil_lol:

U panci na kolankach:loveu:

Dobry człowiek, daj browarka...:diabloti:

Posted

Puszczaj dziadu!!

Ostrzegałem... Plask!:evil_lol:

Hej, poczęstujesz mnie?? :razz:

Sam sobie wezmę:diabloti::evil_lol:

Pożyczyłam "Zapomniany język psów", więc zmykam sie douczać;)

Posted

Co ty się dzieje!? Toż to jakiś uzależniony sznaucer!
Co za natarczywość i zupełny brak delikatności!:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kolega przeżył?:cool3:

Posted

Nes miał kaganiec żeby za dużo piwa nie wypił :evil_lol: Żartuję oczywiście, piwa w ogóle nie wyżebrał;) Za to chciał zjeść dywan i frędzle z koca, i zrobić porządek na dywanie(jako że tam rządzi kolega z kumplami, niezbyt często sprzatają:mad:), więc to było dla jego dobra:cool3:

Posted

Wracam patrze i co? Ta grzeczna galeria z grzecznym Nesem na czele robi się niegrzeczna i uzalezniony!! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:
Oj nieładnie, nieładnie.... Milka się zastanowi powaznie co do tej randki przyszłej :evil_lol:

Posted

Oj Milcia, no co ty... To jednorazowy wypadzik był... Nie odrzucaj Nesa:placz::evil_lol: Nes skonsumował jedynie gryzaka do czyszczenia zębów, jabłko i butelkę po wodzie mineralnej:diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Oj Milcia, no co ty... To jednorazowy wypadzik był... Nie odrzucaj Nesa:placz::evil_lol: Nes skonsumował jedynie gryzaka do czyszczenia zębów, jabłko i butelkę po wodzie mineralnej:diabloti:

Milcia wybacza, nie odrzuca go! Sama nie gorsza.. ona lubi żuli. Zawsze mnie do takich ciągnie na miescie :evil_lol: :evil_lol:
Widzimy, ze tu konkurencja. Ale my nie damy za wygraną. Co miłosc to miłosc :cool1:

Posted

Agacia, wiadomo, Nes wymiata:cool1:
Paulina, Nes tak się ucieszył, że aż się obudził:multi::evil_lol: Oj zaraz konkurencja... Koleżanka od butelki:diabloti:

Posted

despera napisał(a):

Paulina, Nes tak się ucieszył, że aż się obudził:multi::evil_lol:

A gdzie jest Milka.. hm.. u mnie jej nie ma... na przedpokóju tez.. Jeest! W kuchni.. ale nadal ma malo powodów do radosci i spi.. Hm. Dziwne..

Posted

Powiedz jej, że w niedzielę czeka ją impreza-jej wielbiciel kończy 2 lata:cool3: A teraz zabieram go na spacer i już nie wracam, więc od razu mówię wszystkim dobranoc:)