Gonitwa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 WSZYSTKO będzie dobrze- trzeba być dobrej myśli. A Iliada jest cudowna! Quote
Ania_w Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 codzienne wizyty u weterynarza staly sie juz normalnym punktem dnia:) jeszcze nigdy nie mialam tak umormowanego harmonogramu dnia:) dziewczyny pilnuja go co do minuty :) 5.15 pobudka 5.30 - 7.15 spacer 7.40 wyjscie do pracy 12.00 hmm.. spotkanie z klientem (przed powrotem dokladnie otrzepuje siersc z garnituru:))) 15.59:) koniec pracy 16.15 spacer na piechote do weterynarza + las 19.30 powrot i zasiadam do przywiezionych z pracy papierzysk:) 22.00 - 23.00 ostatni spacer:))) Quote
rotek_ Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 a o której godzinie gotujesz obiad:evil_lol: bo widze że chyba głodujesz:lol: Quote
Ania_w Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 rotek_ napisał(a):a o której godzinie gotujesz obiad:evil_lol: bo widze że chyba głodujesz:lol: az wstyd sie przynac ale najczesciej moj glowny posilek pochlaniam wieczorem sleczac nad papierami:) pochlaniam wtedy ogromne ilosci oczywiscie wysoko kalorycznego i nabitego chemia jedzenia:oops: Quote
Neris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Eeee ja też tak chcę! Widocznie to dobrze na Ciebie działa, bo z tego co pamiętam wyglądasz nieźle... a ja tez chcę jeśćniezdrową pyszną chemię i dobrze wyglądać! Quote
halbina Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Iliada ma się dobrze, widziałyśmy się na spacerku w lesie, mamy nawet foteczki, tylko dogomania szaleje i Ania w ma problem, żeby się zalogować. bez komentarza:evil_lol: Quote
Ania_w Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 tjaa.. tylko jak ja ja oddam? to juz ponad dwa miesiace :-( Quote
Ania_w Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 tak.. chetnych na goldenke z papierami nie brakuje :mad: ale takich ktorym moglabym przekazac Ili to ze swieca szukac... Ale mam na oku jedna rodzine: malzenstwo 35-40 lat, dzieci brak, Pan domu codziennie rano biega, dom z ogrodem, Dzierżno, pare jezior + lasy, do najblizszego jeziora jakies 30 metrow. Stale ktos jest w domu. Quote
Sara_mia_speranza Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Jeśli moge wtrącić tu swoje 3 grosze, mysle że i ja miałabym dobry domek, a na pewno kochajaca panią z okolic Katowic dla ślicznotki, o ile sprawa jeszcze aktualna. Quote
Ania_w Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Iliada we wtorek zostala juz hmm.. u siebie. Przekazanie poprzedzily wizyty w potencjalnym domku tak aby odbylo sie bardzo lagodnie. Ili nawet nas nie odprowadzila - paskuda:) I chociaz wiem, ze jest we wlasciwym domku, ze jest szczesliwa to jakos tak smutno, pusto.. Ech.. przez te prawie 3 miesiace przyzwyczailam sie do niej ogromnie.. Quote
Ania_w Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Żeby zobaczyć znikające posty, czyli wszystkie poprzednie, należy wejść w odpowiedź i przejrzeć archiwum poniżej... Quote
halbina Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Iliada ma domek, to fantastycznie, choć rozumiem smuteczki Ani, Ili była naprawdę kochanym psem, a jak się ma trzy miesiące trudnej opieki za sobą i takie wspaniałe efekty, to się człowiek przywiązuje... Aniu, spisałaś się wspaniale! Quote
Asior Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 halbinko..Iliada nie była a JEST przekochanym psem.....nie pisz o niej tak jakby już nie zyła :) Quote
halbina Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!!! :roll: :oops: A na wątku Platona jest całe mnóstwo zdjęć Iliady, ale niech Ania sama skopiuje... Quote
Ania_w Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 No dokladnie! :evil_lol: Halbinko o co chodzi z tym goldenopodobnym psiakiem? Quote
Ania_w Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Halbinko Twoj watek jest tak niesamowity, ze nie bede kopiowac zdjec Ili, Niki i calej reszty tylko pozwole sobie wszystkich zaprosic do watku **Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu** http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32488&page=14 Quote
halbina Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ania_w napisał(a):No dokladnie! :evil_lol: Halbinko o co chodzi z tym goldenopodobnym psiakiem? nie rozumiem... :roll: :oops: A za zaproszenie na mój wątek, a raczej jego reklamę, serdecznie dziękuję! Zdjęcia na wątku są autorstwa Ani w, Pawła i Czarnej Hańczy, ja tylko je wklejam i komentuję... Quote
Ania_w Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 pisalas, ze ktos chce oddac i ze prawdopobnie wywiozl do schroniska.. hmm... albo cos tradycyjnie pomylilam ;) Quote
halbina Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 A fakt, psa nie ma... został wywieziony... tyle wiem. Quote
Ania_w Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 halbina napisał(a):A fakt, psa nie ma... został wywieziony... tyle wiem. a jak myslisz, sa szanse aby cos wiecej ustalic? Quote
Recommended Posts