Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

codzienne wizyty u weterynarza staly sie juz normalnym punktem dnia:) jeszcze nigdy nie mialam tak umormowanego harmonogramu dnia:) dziewczyny pilnuja go co do minuty :)
5.15 pobudka
5.30 - 7.15 spacer
7.40 wyjscie do pracy
12.00 hmm.. spotkanie z klientem (przed powrotem dokladnie otrzepuje siersc z garnituru:)))
15.59:) koniec pracy
16.15 spacer na piechote do weterynarza + las
19.30 powrot i zasiadam do przywiezionych z pracy papierzysk:)
22.00 - 23.00 ostatni spacer:)))

Posted

rotek_ napisał(a):
a o której godzinie gotujesz obiad:evil_lol: bo widze że chyba głodujesz:lol:

az wstyd sie przynac ale najczesciej moj glowny posilek pochlaniam wieczorem sleczac nad papierami:) pochlaniam wtedy ogromne ilosci oczywiscie wysoko kalorycznego i nabitego chemia jedzenia:oops:

Posted

Eeee ja też tak chcę! Widocznie to dobrze na Ciebie działa, bo z tego co pamiętam wyglądasz nieźle... a ja tez chcę jeśćniezdrową pyszną chemię i dobrze wyglądać!

• 2 weeks later...
Posted

Iliada ma się dobrze, widziałyśmy się na spacerku w lesie, mamy nawet foteczki, tylko dogomania szaleje i Ania w ma problem, żeby się zalogować.

bez komentarza:evil_lol:

Posted

tak.. chetnych na goldenke z papierami nie brakuje :mad: ale takich ktorym moglabym przekazac Ili to ze swieca szukac... Ale mam na oku jedna rodzine: malzenstwo 35-40 lat, dzieci brak, Pan domu codziennie rano biega, dom z ogrodem, Dzierżno, pare jezior + lasy, do najblizszego jeziora jakies 30 metrow. Stale ktos jest w domu.

Posted

Iliada we wtorek zostala juz hmm.. u siebie. Przekazanie poprzedzily wizyty w potencjalnym domku tak aby odbylo sie bardzo lagodnie. Ili nawet nas nie odprowadzila - paskuda:) I chociaz wiem, ze jest we wlasciwym domku, ze jest szczesliwa to jakos tak smutno, pusto.. Ech.. przez te prawie 3 miesiace przyzwyczailam sie do niej ogromnie..

Posted

Iliada ma domek, to fantastycznie, choć rozumiem smuteczki Ani, Ili była naprawdę kochanym psem, a jak się ma trzy miesiące trudnej opieki za sobą i takie wspaniałe efekty, to się człowiek przywiązuje...
Aniu, spisałaś się wspaniale!

Posted

Ania_w napisał(a):
No dokladnie! :evil_lol: Halbinko o co chodzi z tym goldenopodobnym psiakiem?

nie rozumiem... :roll: :oops:
A za zaproszenie na mój wątek, a raczej jego reklamę, serdecznie dziękuję! Zdjęcia na wątku są autorstwa Ani w, Pawła i Czarnej Hańczy, ja tylko je wklejam i komentuję...