AMIGA Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Obiecywałam, że zaproszę na "psi" bazarek, co niniejszym czynię. Cel - taki sam jak poprzednie dwa bazarki - naprawa gałązek Nusi :-) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249008-Adwent-kalendarz-dla-ps%C3%B3w-obro%C5%BCa-z-bulami-i-inne-psie-cuda-na-leczenie-Nurii-do-7-XII[/url] Quote
Mattilu Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='AMIGA']W Wigilię trzeba będzie podsłuchać co Hopcia wymyśla na autora tych określeń :-)[/QUOTE] Myslisz, ze sie bedzie chciala zemscic? :evil_lol: Quote
Mattilu Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Asiaczek']A może by tak pare foteczek tego Bakłażana Włochatego czy jakos tak...?:) pzdr.[/QUOTE] wiem, wiem, zbieram sie w sobie... ;) Quote
Gosiapk Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Hopsasanka daj buziaka Jędrkowi za te ciekawe epitety :) Quote
jola_li Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ale przefajne imiona dostaje Hopcia od młodszego Pana :)! Ciekawe jak będzie nazywał swoją dziewczynę - przy takiej fantazji :)? Quote
Mattilu Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Jedrek postanowil, ze nie bedzie mial dziewczyny, tylko psa. Podobno wierniejsze ;) Po tym, jak zaczal pilnowac dzieci naszych znajomych (trzeba zarobic na swoje potrzeby:cool3:) posadanie dzieci rowniez wykluczyl (chociaz one go uwielbiaja). jak do tej pory tylko Hopcia wzbudza w nim tak silne i do tego pozytywne emocje ;) Quote
Mattilu Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [IMG]http://i42.tinypic.com/x2wdx5.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/2zeeae9.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/sx2kh2.jpg[/IMG] Quote
jola_li Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Mattilu']Jedrek postanowil, ze nie bedzie mial dziewczyny,[/QUOTE] No nie! Nie zrobi tego Dziewczynie :)! Zresztą - pogadamy za parę lat ;). Przewiduję, że będą się biły o Niego :)! Quote
jola_li Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Mattilu'][IMG]http://i42.tinypic.com/x2wdx5.jpg[/IMG] [/QUOTE] A chłopcy będą się bili o Zosię :)! Cudności x 2 :)!!! Quote
Gusiaczek Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [URL]http://i44.tinypic.com/2zeeae9.jpg[/URL] Siostra! wyglądasz zajefajnie, jak to mówią i piszą (ja tylko powtarzam) ;) Serdeczności dla Ciebie i Stada Ovka & G. Quote
Gosiapk Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 (edited) hahaha jak Hopcia zabawnie wygląda w tej bandanie na głowie. PS dobrze, że bandana różowa bo 'dziewczyńska' :) Edited November 28, 2013 by Gosiapk Quote
Mattilu Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Dziekujemy pieknie za mile slowa:loveu: Chcialam jeszcze zwrocic uwage na smuklosc Hopciowej sylwetki - jak widac regularnie uprawiany (w opasce) aerobik przynosi efekty :) Quote
Gosiapk Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Mattilu']Dziekujemy pieknie za mile slowa:loveu: Chcialam jeszcze zwrocic uwage na smuklosc Hopciowej sylwetki - jak widac regularnie uprawiany (w opasce) aerobik przynosi efekty :)[/QUOTE] Czy jest to zdjęcie na okładkę płyty DVD z ćwiczeniami a la Hopka? Quote
Nutusia Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 "Moje" Dziewczynki - jakie piękności! :) A Jędrek nie zamiaruje czasem pracować w jakiejś agencji reklamowej? Może wreszcie reklamy byłyby zabawne i "strawne"? ;) Quote
AMIGA Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Mattilu']Myslisz, ze sie bedzie chciala zemscic? :evil_lol:[/QUOTE] Wątpię, żeby się chciała zemścić, ale musi też odwzajemnić swoją miłość pięknymi "epitetami" Ale superowe zdjecia :-) Quote
Mattilu Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Czesc Ciocie! sobota, odpoczac pies powinien, a ja nie wiem w co lapy wlozyc! Wszystko wymaga mojej opieki, dogladania: rano listonosza musialam obszczekac, potem razem z Jedrkiem imieninowe sniadanie w lozku zjesc (taki przywilej solenizanta, a ja sie zalapalam, bo czujna jestem!), potem nadzorowalam Mattilu w kuchni i probowalam, czy dobrze gotuje (tak sobie, ale makaronik palce lizac) a teraz ogladam z Zosia "Mary Poppins" na kanapie pod kocykiem. Wszystko na mojej glowie! Wasza pracowita Hopka Quote
Gusiaczek Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 O, Siostra, widzę, że i Ty zarobiona po kokardki! Dla Jedrka moc serdeczności i najpiękniejszych życzeń imieninowych :) Ovo ze stadem Quote
Gosiapk Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Geez, Jakie ciężkie ma życie ta psina :( Quote
Gusiaczek Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Gosiapk']Geez, Jakie ciężkie ma życie ta psina :([/QUOTE] Jakiś donosik zrobim , Ciocia? Ovo proponująca Quote
jola_li Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Mattilu'] sobota, odpoczac pies powinien, a ja nie wiem w co lapy wlozyc! Wszystko wymaga mojej opieki, dogladania: rano listonosza musialam obszczekac, potem razem z Jedrkiem imieninowe sniadanie w lozku zjesc (taki przywilej solenizanta, a ja sie zalapalam, bo czujna jestem!), potem nadzorowalam Mattilu w kuchni i probowalam, czy dobrze gotuje (tak sobie, ale makaronik palce lizac) [/QUOTE] Hopcia, co Oni by bez ciebie zrobili :shake: ;)?... Wszystkiego dobrego imieninowego dla Jędrka :)! [QUOTE]a teraz ogladam z Zosia "Mary Poppins" na kanapie pod kocykiem.[/QUOTE] Supercalifragilisticexpialidocious:bigcool: Uwielbiam ten film :)! Pamiętam byłam na studyjnym pokazie z moją córką - wtedy bardzo małą, a film był pokazywany z napisami. Więc wzięłam ze sobą giętką plastikową rurę, której jeden koniec był przy uchu córki, a drugi przy moich ustach i czytałam jej dialogi. A jak film się skończył - a jest to długi film - to córka zażyczyła sobie, żeby jeszcze raz go obejrzeć i kupiłyśmy bilety na kolejny seans :). W sumie przesiedziałyśmy w kinie prawie 5 godzin ;). Jest to jeden z nielicznych przypadków, gdy film jest lepszy od książki. A piosenki, to po prostu mistrzostwo! Teraz nakręcili film o tym jak Disney pertraktował z autorką książki prawa do nakręcenia filmu - w grudniu (?) wchodzi na ekrany ("Saving Mr. Banks"). Quote
Gosiapk Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Gusiaczek']Jakiś donosik zrobim , Ciocia? Ovo proponująca[/QUOTE] Konieczne! Jakiś TOZ albo inszy Animals. Quote
Gusiaczek Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Gosiapk']Konieczne! Jakiś TOZ albo inszy Animals.[/QUOTE] Zajmiemy się tym! Ovka stróżująca Siostrze Quote
Mattilu Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Gosiapk']Konieczne! Jakiś TOZ albo inszy Animals.[/QUOTE] [quote name='Gusiaczek']Zajmiemy się tym! Ovka stróżująca Siostrze[/QUOTE] Tak! Koniecznie! Dzieki Ovo i ciociu Gosiu, inaczej nikt sie za psem nie ujmie:shake: Na dodatek jablecznika nie dali ani kawaleczka, tylko troche mielonej wolowinki...a kto powiedzial ze po wolowince pies by nie zjadl tez jabluszek z kruszonka?! No kto?!:mad: A na koniec musze sie Wam poskarzyc, ze Zosia mnie dzis skrzyczala rano (Hopcia! Cos ty narobila?! To krzyczenie, prawda?) A to przeciez Zosia zostawila na podlodze pluszowego kaczorka... Albo spadl jej z lozka...no to po co spadl? Skad pies ma wiedziec, ze nie dla niego zostawione? A mi sie go przyjemnie glamie :) Skoncze donos i lece glamac kaczorka! Hopka pokrzywdzona Quote
Mattilu Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='jola_li']Hopcia, co Oni by bez ciebie zrobili :shake: ;)?... Wszystkiego dobrego imieninowego dla Jędrka :)! Supercalifragilisticexpialidocious:bigcool: Uwielbiam ten film :)! Pamiętam byłam na studyjnym pokazie z moją córką - wtedy bardzo małą, a film był pokazywany z napisami. Więc wzięłam ze sobą giętką plastikową rurę, której jeden koniec był przy uchu córki, a drugi przy moich ustach i czytałam jej dialogi. A jak film się skończył - a jest to długi film - to córka zażyczyła sobie, żeby jeszcze raz go obejrzeć i kupiłyśmy bilety na kolejny seans :). W sumie przesiedziałyśmy w kinie prawie 5 godzin ;). Jest to jeden z nielicznych przypadków, gdy film jest lepszy od książki. A piosenki, to po prostu mistrzostwo! Teraz nakręcili film o tym jak Disney pertraktował z autorką książki prawa do nakręcenia filmu - w grudniu (?) wchodzi na ekrany ("Saving Mr. Banks").[/QUOTE] Jedrek pieknie dziekuje za zyczenia! Jolu, u nas nawet oba chlopy lubia ten film:) Tak jak piszesz: mistrzostwo swiata :) Teraz juz by czegos takiego nie potrafili wyczarowac... Quote
Recommended Posts