Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obiecywałam, że zaproszę na "psi" bazarek, co niniejszym czynię. Cel - taki sam jak poprzednie dwa bazarki - naprawa gałązek Nusi :-)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249008-Adwent-kalendarz-dla-ps%C3%B3w-obro%C5%BCa-z-bulami-i-inne-psie-cuda-na-leczenie-Nurii-do-7-XII[/url]

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedrek postanowil, ze nie bedzie mial dziewczyny, tylko psa. Podobno wierniejsze ;)
Po tym, jak zaczal pilnowac dzieci naszych znajomych (trzeba zarobic na swoje potrzeby:cool3:) posadanie dzieci rowniez wykluczyl (chociaz one go uwielbiaja).

jak do tej pory tylko Hopcia wzbudza w nim tak silne i do tego pozytywne emocje ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Jedrek postanowil, ze nie bedzie mial dziewczyny,[/QUOTE]
No nie! Nie zrobi tego Dziewczynie :)!
Zresztą - pogadamy za parę lat ;).
Przewiduję, że będą się biły o Niego :)!

Posted

[quote name='Mattilu']Dziekujemy pieknie za mile slowa:loveu:

Chcialam jeszcze zwrocic uwage na smuklosc Hopciowej sylwetki - jak widac regularnie uprawiany (w opasce) aerobik przynosi efekty :)[/QUOTE] Czy jest to zdjęcie na okładkę płyty DVD z ćwiczeniami a la Hopka?

Posted

[quote name='Mattilu']Myslisz, ze sie bedzie chciala zemscic? :evil_lol:[/QUOTE]

Wątpię, żeby się chciała zemścić, ale musi też odwzajemnić swoją miłość pięknymi "epitetami"
Ale superowe zdjecia :-)

Posted

Czesc Ciocie!

sobota, odpoczac pies powinien, a ja nie wiem w co lapy wlozyc! Wszystko wymaga mojej opieki, dogladania: rano listonosza musialam obszczekac, potem razem z Jedrkiem imieninowe sniadanie w lozku zjesc (taki przywilej solenizanta, a ja sie zalapalam, bo czujna jestem!), potem nadzorowalam Mattilu w kuchni i probowalam, czy dobrze gotuje (tak sobie, ale makaronik palce lizac) a teraz ogladam z Zosia "Mary Poppins" na kanapie pod kocykiem.

Wszystko na mojej glowie!

Wasza pracowita Hopka

Posted

[quote name='Mattilu']
sobota, odpoczac pies powinien, a ja nie wiem w co lapy wlozyc! Wszystko wymaga mojej opieki, dogladania: rano listonosza musialam obszczekac, potem razem z Jedrkiem imieninowe sniadanie w lozku zjesc (taki przywilej solenizanta, a ja sie zalapalam, bo czujna jestem!), potem nadzorowalam Mattilu w kuchni i probowalam, czy dobrze gotuje (tak sobie, ale makaronik palce lizac) [/QUOTE]
Hopcia, co Oni by bez ciebie zrobili :shake: ;)?...

Wszystkiego dobrego imieninowego dla Jędrka :)!

[QUOTE]a teraz ogladam z Zosia "Mary Poppins" na kanapie pod kocykiem.[/QUOTE]
Supercalifragilisticexpialidocious:bigcool:
Uwielbiam ten film :)!
Pamiętam byłam na studyjnym pokazie z moją córką - wtedy bardzo małą, a film był pokazywany z napisami. Więc wzięłam ze sobą giętką plastikową rurę, której jeden koniec był przy uchu córki, a drugi przy moich ustach i czytałam jej dialogi.
A jak film się skończył - a jest to długi film - to córka zażyczyła sobie, żeby jeszcze raz go obejrzeć i kupiłyśmy bilety na kolejny seans :). W sumie przesiedziałyśmy w kinie prawie 5 godzin ;).
Jest to jeden z nielicznych przypadków, gdy film jest lepszy od książki. A piosenki, to po prostu mistrzostwo!

Teraz nakręcili film o tym jak Disney pertraktował z autorką książki prawa do nakręcenia filmu - w grudniu (?) wchodzi na ekrany ("Saving Mr. Banks").

Posted

[quote name='Gosiapk']Konieczne! Jakiś TOZ albo inszy Animals.[/QUOTE]

[quote name='Gusiaczek']Zajmiemy się tym!
Ovka stróżująca Siostrze[/QUOTE]

Tak! Koniecznie! Dzieki Ovo i ciociu Gosiu, inaczej nikt sie za psem nie ujmie:shake:

Na dodatek jablecznika nie dali ani kawaleczka, tylko troche mielonej wolowinki...a kto powiedzial ze po wolowince pies by nie zjadl tez jabluszek z kruszonka?! No kto?!:mad: A na koniec musze sie Wam poskarzyc, ze Zosia mnie dzis skrzyczala rano (Hopcia! Cos ty narobila?! To krzyczenie, prawda?) A to przeciez Zosia zostawila na podlodze pluszowego kaczorka... Albo spadl jej z lozka...no to po co spadl? Skad pies ma wiedziec, ze nie dla niego zostawione? A mi sie go przyjemnie glamie :)
Skoncze donos i lece glamac kaczorka!

Hopka pokrzywdzona

Posted

[quote name='jola_li']Hopcia, co Oni by bez ciebie zrobili :shake: ;)?...

Wszystkiego dobrego imieninowego dla Jędrka :)!

Supercalifragilisticexpialidocious:bigcool:
Uwielbiam ten film :)!
Pamiętam byłam na studyjnym pokazie z moją córką - wtedy bardzo małą, a film był pokazywany z napisami. Więc wzięłam ze sobą giętką plastikową rurę, której jeden koniec był przy uchu córki, a drugi przy moich ustach i czytałam jej dialogi.
A jak film się skończył - a jest to długi film - to córka zażyczyła sobie, żeby jeszcze raz go obejrzeć i kupiłyśmy bilety na kolejny seans :). W sumie przesiedziałyśmy w kinie prawie 5 godzin ;).
Jest to jeden z nielicznych przypadków, gdy film jest lepszy od książki. A piosenki, to po prostu mistrzostwo!

Teraz nakręcili film o tym jak Disney pertraktował z autorką książki prawa do nakręcenia filmu - w grudniu (?) wchodzi na ekrany ("Saving Mr. Banks").[/QUOTE]

Jedrek pieknie dziekuje za zyczenia!

Jolu, u nas nawet oba chlopy lubia ten film:) Tak jak piszesz: mistrzostwo swiata :) Teraz juz by czegos takiego nie potrafili wyczarowac...