Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajna Hopcia i prześmieszna.Ciągle uczy się życia jak małe dzieci ,a reakcje czasem są bezcenne.
Mattilu, zmartwiałam jak przeczytałam ,że zamierzasz kłaść na kanapie foliową torbę!! Tylko nie [B]TO [/B]!!
Hopka może włożyć mordkę do środka, zamotać sie i udusić.Jak małe dzieci.

Posted

[quote name='Mattilu']Dogoterapia sluzy nie tylko malym
[IMG][IMG]http://i41.tinypic.com/xpai4l.jpg[/IMG][/IMG][/QUOTE]
Wzruszające :)!
Miejsca wiele nie zostało dla Hopusi, ale za to przy Panu - widać jak dobrze psince i bezpiecznie - nawet złożyła się w scyzoryk, żeby tylko się zmieścić :).

Posted

[quote name='Poker']Fajna Hopcia i prześmieszna.Ciągle uczy się życia jak małe dzieci ,a reakcje czasem są bezcenne.
Mattilu, zmartwiałam jak przeczytałam ,że zamierzasz kłaść na kanapie foliową torbę!! Tylko nie [B]TO [/B]!!
Hopka może włożyć mordkę do środka, zamotać sie i udusić.Jak małe dzieci.[/QUOTE]
Pokerku kochany, nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby cos takiego robic! Torba zostala na lozku przez przypadek, spieszylam sie bardzo i przez zapomnienie zostala na lozku, ale normalnie nic takiego nie robie i uwazam bardzo, zeby zadne niebezpieczenstwo na Hopcie nie czychalo!

Posted

[quote name='jola_li']Wzruszające :)!
Miejsca wiele nie zostało dla Hopusi, ale za to przy Panu - widać jak dobrze psince i bezpiecznie - nawet złożyła się w scyzoryk, żeby tylko się zmieścić :).[/QUOTE]
Noo, jak sie chce lezec przy naszym TZ to sie trzeba w scyzoryk zlozyc :diabloti: Ale za to jak cieplo! :)

Posted

Kochane zajrzyjcie, wspomozcie choc dobrym slowem lub madra rada!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248623-Tusia-i-Tunia-wyrwane-z-piek%C5%82a!-Czy-b%C4%99d%C4%85-musia%C5%82y-tam-wr%C3%B3ci%C4%87?p=21524748#post21524748[/url].

Bardzo Wam bede wdzieczna

Posted

[quote name='Mattilu']Kochane zajrzyjcie, wspomozcie choc dobrym slowem lub madra rada!

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248623-Tusia-i-Tunia-wyrwane-z-piekła!-Czy-będą-musiały-tam-wrócić?p=21524748#post21524748[/URL].

Bardzo Wam bede wdzieczna[/QUOTE]
Idę tam poczytac.

Posted

Kchane Dziewczyny, bardzo bardzo jestem wzruszona tym jak zareagowalyscie na moja prosbe o zajrzenie do Mortes i jej chorej Tuni. Na tym watku widac na czym polega Dogomania w jej najlepszym wydaniu - najpierw chory opuszczony pies i samotny zrozpaczony czlowiek a potem mobilizacja i czlowiek i pies nie sa juz sami. Potem roznie to bywa, ale jednak wiele psow udaje sie uratowac.

Bardzo sie ciesze, ze moge w tym brac, chocby skromny, udzial.

Posted

Dogomania jest wspaniałym miejscem - lubię i CHCĘ tu być.
Trzymam kciuki za Mortes, Tunię i inne Ogonki.
Gdzie mogę wymiernie pomóc - pomagam.
Żal, że możliwości nijak się mają do potrzeby i chęci pomocy ...
Jednak ziarenko do ziarenka i wielu Ogoniastym los się odmienia

Posted

Niczego Ciotki nie wymieniajcie tylko do nas zagladajcie :)

uprzejmie donosze, ze sie Hopka juz na stale do Jedrusiowego lozka na noc wmeldowala. A Jedrus wczoraj na WF zlamal sobie kciuk u prawej reki, wiec dzis w nocy spali tak: reka w ochraniaczu oparta o sciane, obok Jedrus a na reszcie Hopka. Pytalam dziecku czy mu nie za ciasno, to powiedzial ze bez swojej futrzastej motylicy i tak by nie zasnal. Jak w sobotnia noc go nie bylo w domu (imprezka) to pies byl zupelnie zdezorientowany i przeszedl spac do nas dopiero jak ciemno w calym domu sie zrobilo;)