AMIGA Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Oj tak, tak okład jest superowy :-) A gałązki cuuudne :-) Quote
Mattilu Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Galazki ciala za bardzo nie grzeja, ale serce bardzo! ;) Quote
AMIGA Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Ale jak gałązki Cię szturchają kiedy ich właścicielka domaga się "należnych jej" pieszczotek, to też się cieplutko na sercu robi :-) Quote
Gusiaczek Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Cześć Hopcia, stado mam w komplecie już, ale fajowo :) Buziole Quote
Mattilu Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cześć Hopcia, stado mam w komplecie już, ale fajowo :) Buziole[/QUOTE] To sie ciesze razem z Toba! Jak sie rozlaza to jest do niczego! Quote
Poker Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Fajna Hopcia i prześmieszna.Ciągle uczy się życia jak małe dzieci ,a reakcje czasem są bezcenne. Mattilu, zmartwiałam jak przeczytałam ,że zamierzasz kłaść na kanapie foliową torbę!! Tylko nie [B]TO [/B]!! Hopka może włożyć mordkę do środka, zamotać sie i udusić.Jak małe dzieci. Quote
jola_li Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Mattilu']Dogoterapia sluzy nie tylko malym [IMG][IMG]http://i41.tinypic.com/xpai4l.jpg[/IMG][/IMG][/QUOTE] Wzruszające :)! Miejsca wiele nie zostało dla Hopusi, ale za to przy Panu - widać jak dobrze psince i bezpiecznie - nawet złożyła się w scyzoryk, żeby tylko się zmieścić :). Quote
Mattilu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='Poker']Fajna Hopcia i prześmieszna.Ciągle uczy się życia jak małe dzieci ,a reakcje czasem są bezcenne. Mattilu, zmartwiałam jak przeczytałam ,że zamierzasz kłaść na kanapie foliową torbę!! Tylko nie [B]TO [/B]!! Hopka może włożyć mordkę do środka, zamotać sie i udusić.Jak małe dzieci.[/QUOTE] Pokerku kochany, nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby cos takiego robic! Torba zostala na lozku przez przypadek, spieszylam sie bardzo i przez zapomnienie zostala na lozku, ale normalnie nic takiego nie robie i uwazam bardzo, zeby zadne niebezpieczenstwo na Hopcie nie czychalo! Quote
Mattilu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='jola_li']Wzruszające :)! Miejsca wiele nie zostało dla Hopusi, ale za to przy Panu - widać jak dobrze psince i bezpiecznie - nawet złożyła się w scyzoryk, żeby tylko się zmieścić :).[/QUOTE] Noo, jak sie chce lezec przy naszym TZ to sie trzeba w scyzoryk zlozyc :diabloti: Ale za to jak cieplo! :) Quote
Mattilu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Kochane zajrzyjcie, wspomozcie choc dobrym slowem lub madra rada! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248623-Tusia-i-Tunia-wyrwane-z-piek%C5%82a!-Czy-b%C4%99d%C4%85-musia%C5%82y-tam-wr%C3%B3ci%C4%87?p=21524748#post21524748[/url]. Bardzo Wam bede wdzieczna Quote
Gosiapk Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='Mattilu']Kochane zajrzyjcie, wspomozcie choc dobrym slowem lub madra rada! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248623-Tusia-i-Tunia-wyrwane-z-piekła!-Czy-będą-musiały-tam-wrócić?p=21524748#post21524748[/URL]. Bardzo Wam bede wdzieczna[/QUOTE] Idę tam poczytac. Quote
Mattilu Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='AMIGA']Byłam, czytałam i się poryczałam :-([/QUOTE] [quote name='Gosiapk']Idę tam poczytac.[/QUOTE] Bardzo Wam dziekuje. Quote
Mattilu Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Kchane Dziewczyny, bardzo bardzo jestem wzruszona tym jak zareagowalyscie na moja prosbe o zajrzenie do Mortes i jej chorej Tuni. Na tym watku widac na czym polega Dogomania w jej najlepszym wydaniu - najpierw chory opuszczony pies i samotny zrozpaczony czlowiek a potem mobilizacja i czlowiek i pies nie sa juz sami. Potem roznie to bywa, ale jednak wiele psow udaje sie uratowac. Bardzo sie ciesze, ze moge w tym brac, chocby skromny, udzial. Quote
Gusiaczek Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Dogomania jest wspaniałym miejscem - lubię i CHCĘ tu być. Trzymam kciuki za Mortes, Tunię i inne Ogonki. Gdzie mogę wymiernie pomóc - pomagam. Żal, że możliwości nijak się mają do potrzeby i chęci pomocy ... Jednak ziarenko do ziarenka i wielu Ogoniastym los się odmienia Quote
Nutusia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 A ja lubię coraz mniej, ale trwam... Quote
AMIGA Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ja niestety też lubię coraz mniej, ale pewna grupa osób mnie tu jakoś trzyma. Nie wymienię tych os ob, niech SE nie myślą :evil_lol:;) Quote
Nutusia Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Ja też nie wymienię tych, które mnie z kolei nie trzymają, choć miałam nadzieję, że będą ;) Quote
Mattilu Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Niczego Ciotki nie wymieniajcie tylko do nas zagladajcie :) uprzejmie donosze, ze sie Hopka juz na stale do Jedrusiowego lozka na noc wmeldowala. A Jedrus wczoraj na WF zlamal sobie kciuk u prawej reki, wiec dzis w nocy spali tak: reka w ochraniaczu oparta o sciane, obok Jedrus a na reszcie Hopka. Pytalam dziecku czy mu nie za ciasno, to powiedzial ze bez swojej futrzastej motylicy i tak by nie zasnal. Jak w sobotnia noc go nie bylo w domu (imprezka) to pies byl zupelnie zdezorientowany i przeszedl spac do nas dopiero jak ciemno w calym domu sie zrobilo;) Quote
AMIGA Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Jedruś to szczęściarz. Kto ma ciepłe okłady z psiego futerka to wie :-) Quote
Nutusia Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Jędrek byłby biedny bez takiej nieocenionej... pielęgniarki. A tak? Kciuk się zagoi... jak na psie! :) Quote
Gosiapk Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Nutusia']Jędrek byłby biedny bez takiej nieocenionej... pielęgniarki. A tak? Kciuk się zagoi... jak na psie! :)[/QUOTE] Prawdę ci mówi ta białogłowa. Quote
Mattilu Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Gosiapk']Prawdę ci mówi ta białogłowa.[/QUOTE] Jako zwykle. Chyle czola przed jej madroscia. ;) Quote
Gusiaczek Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 "Futrzasta Motylica" :loveu: piekne! Serdeczności zostawiamy dla Was :) O&G Quote
Recommended Posts