inka33 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Mattilu']Kochane Ciotki jesli mozecie podpowiedziec dziewczynom do kogo sie zwrocic w sprawie onki z ponizszego watku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247246-Pilnie-szukamy-domku-dla-Freji-2-lata-sunia-idealna![/URL] Bo zdaje sie jest na dogo jakas grupa zajmujaca sie onkami?[/QUOTE] Wiem tyle: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w[/URL] Quote
Nutusia Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Ludwa, Bela51 - tyle mi przychodzi do głowy o tej porze... Na razie nie mam czasu zajrzeć na wątek. Quote
inka33 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Nutusia']Ludwa, Bela51 - tyle mi przychodzi do głowy o tej porze... Na razie nie mam czasu zajrzeć na wątek.[/QUOTE] Marycha35... Quote
Mattilu Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Dziekuje Wam bardzo! Juz przekazalam na watku. Quote
jola_li Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) [CENTER][COLOR=#0000ff][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]25 września to Dzień Kundelka :smile:! [/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]Przepraszam - nie września, tylko października :)[/FONT][/SIZE][/B][COLOR=#0000ff][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]! [/FONT][/SIZE][/B][/COLOR] [/CENTER] Edited September 25, 2013 by jola_li Quote
Mattilu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 To w koncu dzis, czy za miesiac??? :) Quote
jola_li Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Mattilu']To w koncu dzis, czy za miesiac??? :)[/QUOTE] Nieeeeeee, to za miesiąc - w październiku :)!!! Coś mi się pokręciło ;)... Zaraz spróbuję coś z robić z tym postem ;). Przepraszam.... Quote
Mattilu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='jola_li']Nieeeeeee, to za miesiąc - w październiku :)!!! Coś mi się pokręciło ;)... Zaraz spróbuję coś z robić z tym postem ;). Przepraszam....[/QUOTE] Nic nie rob! Bedzie nam przypominal, ze to juz za chwile swieto! :) oooo, juz zrobilas :( A tam byl taki ladny wierszyk... To daj w zamian jakis inny ;) Quote
jola_li Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Mattilu']Nic nie rob! Bedzie nam przypominal, ze to juz za chwile swieto! :) oooo, juz zrobilas :( A tam byl taki ladny wierszyk... To daj w zamian jakis inny ;)[/QUOTE] Wierszyk wróci we właściwym czasie :). Quote
Gusiaczek Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 A co mi tam - w październiku pożyczę raz jeszcze, a kocham kundelki i tak przez cały rok :) na okrągło ;) Owszem, zasugerowałam się wpisem na 25.09. i nieco byłam zaskoczona, że nie pamiętałam ;) Quote
Mattilu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Uwaga, uwaga - zagadka: na ilu nogach stoi Hopka w wannie? Quote
Nutusia Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Na żadnej! No, ewentualnie na jednej - i to na paluszkach ;) Quote
Gosiapk Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Nutusia']Na żadnej! No, ewentualnie na jednej - i to na paluszkach ;)[/QUOTE] To nie fair! Ty wiedziałaś wcześniej :D Quote
Nutusia Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 No wiesz, ja jednak jestem deczko... uprzywilejowana, co nie oznacza, że zgadłam ;) Quote
Gosiapk Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Nutusia']No wiesz, ja jednak jestem deczko... uprzywilejowana, co nie oznacza, że zgadłam ;)[/QUOTE] Oczywiście, że nie oznacza, że zgadłaś, bo ... wiedziałaś z doświadczenia, z czasów, gdy sama kąpałaś Hopcię we własnej wannie :D Quote
Mattilu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Nutusia']Na żadnej! No, ewentualnie na jednej - i to na paluszkach ;)[/QUOTE] No faktycznie, nie pomyslalam ze jest tu ktos w niezmiernie uprzywilejowanej pozycji! ;) Oczywiscie Nutusia "zgadla" :lol: To naprawde bezcenny widok: lapy przednie na brzegu wanny, jedna tylnia podkurczona, a ta na ktorej stoi - juz gotowa do wyskoku! Hopka nie lubi wszelkich zabiegow pielegnacyjnych: uczesac sie pozwala mi tylko dlatego, ze wie, ze potem dostanie cos dobrego (i dlatego, ze mnie kocha :diabloti:) Quote
Poker Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 A po co Hopce kąpiel, przecież z brudu jeszcze nikt nie umarł :eviltong: Quote
jola_li Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Poker']A po co Hopce kąpiel, przecież z brudu jeszcze nikt nie umarł :eviltong:[/QUOTE] A czy ona w ogóle jest brudna ;)? Przecież czyści się codziennie o pościel tudzież inne tekstylia ;). Quote
Gusiaczek Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Siostra, jednak coś różnić nas musi, bo byłoby nudnie ;) Nie szczeknę, że mogę w wannie pławić się godzinami, ale lubię, lubię wodę na tyle, że sama do wanny wskakuję. O, np. dzisiaj po spacerku chciałam drugi raz wskoczyć, bo jedno ciasteczko wątróbkowe, to zdecydowanie za skromna nagroda;) Cwana Ovo Quote
Mattilu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='jola_li']A czy ona w ogóle jest brudna ;)? Przecież czyści się codziennie o pościel tudzież inne tekstylia ;).[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']Częste mycie skraca życie :D[/QUOTE] No po prostu nikt, nikt, żadna Ciotka nie jest po stronie mojej jasnej kanapy i pościeli w łóżeczkach trzech (sic!) :placz: Już nie mówiąc o tym, że to tylko łapeczki (a raczej ich końcówki) są OPŁUKIWANE a nie cały pies myty... opuszczona przez wszystkich, odizolowana emocjonalnie ciotka Mattilu Quote
Mattilu Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Gusiaczek']Siostra, jednak coś różnić nas musi, bo byłoby nudnie ;) Nie szczeknę, że mogę w wannie pławić się godzinami, ale lubię, lubię wodę na tyle, że sama do wanny wskakuję. O, np. dzisiaj po spacerku chciałam drugi raz wskoczyć, bo jedno ciasteczko wątróbkowe, to zdecydowanie za skromna nagroda;) Cwana Ovo[/QUOTE] Noo, Siostra, Ty naprawdę jesteś łebska kobitka! O ciasteczkach, psia kostka, nie pomyślałam...Choć Mattilu czyni je tak rzadko, że nie wiem czy by mi się opłacało...Ale zawsze w specjalnym koszyku coś tam dobrego dla mnie jest, więc nawet jak nie ciasteczko... Zabiłaś mi ćwieka. Hopka kalkulująca Quote
Nutusia Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Nikt nie staje po Twojej stronie mówisz... Po mojej za to, tylnej stronie jasnego płaszcza stanęła wczoraj Alutka - łapeczkami prosto z kałuży przed furtką ;) Quote
jola_li Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Mattilu']Już nie mówiąc o tym, że to tylko łapeczki (a raczej ich końcówki) są OPŁUKIWANE a nie cały pies myty...[/QUOTE] Mycie nóg, to twój wróg :p. Quote
Recommended Posts