Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mattilu']Kochane Ciotki jesli mozecie podpowiedziec dziewczynom do kogo sie zwrocic w sprawie onki z ponizszego watku:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247246-Pilnie-szukamy-domku-dla-Freji-2-lata-sunia-idealna![/URL]
Bo zdaje sie jest na dogo jakas grupa zajmujaca sie onkami?[/QUOTE]

Wiem tyle:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w[/URL]

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[CENTER][COLOR=#0000ff][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]25 września to Dzień Kundelka :smile:!

[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]Przepraszam - nie września, tylko października :)[/FONT][/SIZE][/B][COLOR=#0000ff][B][SIZE=3][FONT=comic sans ms]!

[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]
[/CENTER]

Edited by jola_li
Posted

[quote name='Mattilu']To w koncu dzis, czy za miesiac??? :)[/QUOTE]
Nieeeeeee, to za miesiąc - w październiku :)!!!
Coś mi się pokręciło ;)...
Zaraz spróbuję coś z robić z tym postem ;).
Przepraszam....

Posted

[quote name='jola_li']Nieeeeeee, to za miesiąc - w październiku :)!!!
Coś mi się pokręciło ;)...
Zaraz spróbuję coś z robić z tym postem ;).
Przepraszam....[/QUOTE]
Nic nie rob! Bedzie nam przypominal, ze to juz za chwile swieto! :)

oooo, juz zrobilas :( A tam byl taki ladny wierszyk... To daj w zamian jakis inny ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Nic nie rob! Bedzie nam przypominal, ze to juz za chwile swieto! :)

oooo, juz zrobilas :( A tam byl taki ladny wierszyk... To daj w zamian jakis inny ;)[/QUOTE]
Wierszyk wróci we właściwym czasie :).

Posted

A co mi tam - w październiku pożyczę raz jeszcze, a kocham kundelki i tak przez cały rok :)
na okrągło ;)

Owszem, zasugerowałam się wpisem na 25.09. i nieco byłam zaskoczona, że nie pamiętałam ;)

Posted

[quote name='Nutusia']No wiesz, ja jednak jestem deczko... uprzywilejowana, co nie oznacza, że zgadłam ;)[/QUOTE] Oczywiście, że nie oznacza, że zgadłaś, bo ... wiedziałaś z doświadczenia, z czasów, gdy sama kąpałaś Hopcię we własnej wannie :D

Posted

[quote name='Nutusia']Na żadnej! No, ewentualnie na jednej - i to na paluszkach ;)[/QUOTE]

No faktycznie, nie pomyslalam ze jest tu ktos w niezmiernie uprzywilejowanej pozycji! ;)

Oczywiscie Nutusia "zgadla" :lol: To naprawde bezcenny widok: lapy przednie na brzegu wanny, jedna tylnia podkurczona, a ta na ktorej stoi - juz gotowa do wyskoku! Hopka nie lubi wszelkich zabiegow pielegnacyjnych: uczesac sie pozwala mi tylko dlatego, ze wie, ze potem dostanie cos dobrego (i dlatego, ze mnie kocha :diabloti:)

Posted

[quote name='Poker']A po co Hopce kąpiel, przecież z brudu jeszcze nikt nie umarł :eviltong:[/QUOTE]
A czy ona w ogóle jest brudna ;)?
Przecież czyści się codziennie o pościel tudzież inne tekstylia ;).

Posted

Siostra,
jednak coś różnić nas musi, bo byłoby nudnie ;)
Nie szczeknę, że mogę w wannie pławić się godzinami, ale lubię, lubię
wodę na tyle, że sama do wanny wskakuję. O, np. dzisiaj po spacerku
chciałam drugi raz wskoczyć, bo jedno ciasteczko wątróbkowe,
to zdecydowanie za skromna nagroda;)
Cwana Ovo

Posted

[quote name='jola_li']A czy ona w ogóle jest brudna ;)?
Przecież czyści się codziennie o pościel tudzież inne tekstylia ;).[/QUOTE]

[quote name='Gosiapk']Częste mycie skraca życie :D[/QUOTE]

No po prostu nikt, nikt, żadna Ciotka nie jest po stronie mojej jasnej kanapy i pościeli w łóżeczkach trzech (sic!) :placz:

Już nie mówiąc o tym, że to tylko łapeczki (a raczej ich końcówki) są OPŁUKIWANE a nie cały pies myty...

opuszczona przez wszystkich, odizolowana emocjonalnie ciotka Mattilu

Posted

[quote name='Gusiaczek']Siostra,
jednak coś różnić nas musi, bo byłoby nudnie ;)
Nie szczeknę, że mogę w wannie pławić się godzinami, ale lubię, lubię
wodę na tyle, że sama do wanny wskakuję. O, np. dzisiaj po spacerku
chciałam drugi raz wskoczyć, bo jedno ciasteczko wątróbkowe,
to zdecydowanie za skromna nagroda;)
Cwana Ovo[/QUOTE]

Noo, Siostra, Ty naprawdę jesteś łebska kobitka! O ciasteczkach, psia kostka, nie pomyślałam...Choć Mattilu czyni je tak rzadko, że nie wiem czy by mi się opłacało...Ale zawsze w specjalnym koszyku coś tam dobrego dla mnie jest, więc nawet jak nie ciasteczko...
Zabiłaś mi ćwieka.

Hopka kalkulująca