Ellig Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Mattilu']Tez sie zgadzam z podsumowaniem Gosi :( A teraz szybkie wiesci o Hopci - dopiero teraz, bo w pracy mnie przywalilo tak, ze ledwo zipie. Wrocilismy wczoraj kolo 20ej i TZ zaraz pojechal po Hopcie. I przywiozl do domu...zalekniona sunie. Ucieszyla sie, buziaki dala wszystkim, ale ogonek merdal trwozliwie przy pupie a potem porwala przygotowana kostke i zaszyla sie z nia pod lozkiem. Potem poszla na przytulanki do lozka Zosi, Jedrka a wreszcie do nas, noc przespala w swoim poslanku i rano znowu przytulanie w lozku, ale wszystko takie niepewne. Dzis wieczorem poszlismy we troje z TZ na spacer i Hopka obwachiwala na nowo wszystkie katy. Teraz spi w swoim poslanku. Mam wrazenie, ze ona bardzo przezyla to rozstanie (nawet chyba ciut schudla, ale jej nie wazylismy), bo bala sie, ze znowu ja ktos zostawil. Ten lek przed zostawieniem jest w nia wpisany. Jak inaczej reagowala na rozstanie moja poprzednia sunia, ktora od szczeniaka byla ze mna - ona nie miala watpliwosci, ze po nia wroce! Kiedys nawet zapakowalismy caly samochod, wozek, maly Jedrek, itp, zamknelismy drzwi i odjechalismy. I dopiero po ujechaniu paru metrow oprzytomnelismy, ze pies zostal przed wejscem - wrocilismy natychmiast, a ona siedziala spokojnie przed wejsciem, bo wiadomo: wrocimy! Taka niepewna, zalekniona Hopcia to cos okropnego.[/QUOTE] Hopciu, przytulam cie z calego serca. Quote
Mattilu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 No, dzis juz troche lepiej :) Wygrzewanie na kolanach TZa dzien caly swoje robi ;) TZ na razie w domu przy kompie caly dzien. Odchuchamy Hopcie :) Quote
Nutusia Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Hopka - nie daj się! Niech odchudzanie przełożą na za tydzień. W tym jeszcze korzystaj z tego, jak zostałaś "zdradzona" ;) Quote
jola_li Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Nutusia']Hopka - nie daj się! Niech [B]odchudzanie [/B]przełożą na za tydzień. W tym jeszcze korzystaj z tego, jak zostałaś "zdradzona" ;)[/QUOTE] Nie chcą jej [B]odchudzać[/B], tylko [B]odchuchać [/B];) Quote
Ellig Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Mattilu']No, dzis juz troche lepiej :) Wygrzewanie na kolanach TZa dzien caly swoje robi ;) TZ na razie w domu przy kompie caly dzien. Odchuchamy Hopcie :)[/QUOTE] Kochani juz jest dobrze , odchuchajcie maleństwo:) Quote
Nutusia Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Tak to jest jak się po nocy czyta przy marnym świetle ;) Na odchu[B]ch[/B]anie się zgadzam :) Quote
Mattilu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Nutusia']Tak to jest jak się po nocy czyta przy marnym świetle ;) Na odchu[B]ch[/B]anie się zgadzam :)[/QUOTE] No to fajnie, że mamy Twój placet :-) O odchudzaniu MOWY NIE MA. Bardzo Wam dziękuję za obecność i dobre słowa, nawet nie wiecie (choć może wiecie ;) ) jak bardzo one pomagają - nawet jeśli obiektywnie patrząc problemy są małe, a nie duże. Quote
Nutusia Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 (edited) A da się obiektywnie spojrzeć na własnego psa?... ;) Ja nie umiem - czasami nawet z obiektywnym spojrzeniem na te "nie moje" mam problem :) ps. Ruszyła kolejna edycja bazarku zapraszającego na bazarki - zapraszamy! Dochód na Tinkę u Mazowszanki i Sarinę "potraktowaną" przez zboczeńca: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246872-ZAPROSZENIOWY-dla-Tiny-i-Sariny-do-dnia-15-09-2013[/url] [TABLE="width: 387"] [TR] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Edited September 6, 2013 by Nutusia Quote
Mattilu Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Nutusia']A da się obiektywnie spojrzeć na własnego psa?... ;) Ja nie umiem - czasami nawet z obiektywnym spojrzeniem na te "nie moje" mam problem :) ps. Ruszyła kolejna edycja bazarku zapraszającego na bazarki - zapraszamy! Dochód na Tinkę u Mazowszanki i Sarinę "potraktowaną" przez zboczeńca: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246872-ZAPROSZENIOWY-dla-Tiny-i-Sariny-do-dnia-15-09-2013[/URL] [TABLE="width: 387"] [TR] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] obiektywnie spojrzec na wlasnego psa jest rownie ciezko co na wlasne dzieci ;) Ja tez zapraszam na ten bazarek! A w temacie Hopci chcialam dodac, ze pies sie juz odchuchal, a wrecz rozbrykal i rozpanoszyl, tak, ze jak siedzi u mnie na kolanach, a ktos z rodziny chce mi dac buziaka, to Hopka startuje z warkotem:crazyeye: i trzeba panne przywolywac do porzadku:mad: A tak w ogole to kwitnie milosc i harmonia ;) Quote
Ellig Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Mattilu'] A tak w ogole to kwitnie milosc i harmonia ;)[/QUOTE] Cudownie i pozdrawiam serdecznie Hopkową Rodzinkę:) Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [B]"Taka niepewna, zalekniona Hopcia to cos okropnego."[/B] Siostrzyczko, też tak mam .... w naszych psich głowinach aż kłębi się ... i nie wierzę,że "pies nie żyje wspomnieniami" Cociu Mattilu, nie przeżywaj aż tak bardzo, bo my wiemy, że jesteście i będziecie, bo .... nas kochacie, a my Was kochamy ... a że inaczej reagujemy? .... tak nam Los dał każdy z nas ma swoją traumę .... Ovo kochana i kochająca Quote
jola_li Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Mattilu']A w temacie Hopci chcialam dodac, ze pies sie juz odchuchal, a wrecz rozbrykal i rozpanoszyl, tak, ze jak siedzi u mnie na kolanach, a ktos z rodziny chce mi dac buziaka, to Hopka startuje z warkotem:crazyeye: i trzeba panne przywolywac do porzadku:mad: [/QUOTE] A to dopiero! Kochana zazdrośniczka :)! Quote
Mattilu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Ellig']Cudownie i pozdrawiam serdecznie Hopkową Rodzinkę:)[/QUOTE] My tez pozdrawiamy - najserdeczniej :) [quote name='Isadora7']SE zaglądam[/QUOTE] Bardzo lubie jak SE zagladaj, rob to czesciej :) [quote name='jola_li']A to dopiero! Kochana zazdrośniczka :)![/QUOTE] To jest cala zazdrosnica, a nie mala zazrdrosniczka. Ale kochana bardzo, fakt. [quote name='Gusiaczek'][B]"Taka niepewna, zalekniona Hopcia to cos okropnego."[/B] Siostrzyczko, też tak mam .... w naszych psich głowinach aż kłębi się ... i nie wierzę,że "pies nie żyje wspomnieniami" Cociu Mattilu, nie przeżywaj aż tak bardzo, bo my wiemy, że jesteście i będziecie, bo .... nas kochacie, a my Was kochamy ... a że inaczej reagujemy? .... tak nam Los dał każdy z nas ma swoją traumę .... Ovo kochana i kochająca[/QUOTE] Ovo, czasem chcialabym miec czarodziejska mozliwosc zajrzenia do Hopczynej glowy i serca. Jest jej z nami dobrze, jest tulona i glaskana przez wszystkich, a i tak potrafi nadal rozplaszczyc sie na ziemi gdy sie nad nia pochylamy, zwlaszcza, gdy cos trzymamy w reku. Tak jak mowisz, kazdy ma swoja traume... miziajaca Cie lub rzucajaca Ci pilke (zalezy co wolisz) ciotka Mattilu Quote
Mattilu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 A swoja droga zgadnijcie kto powolutku acz nieublaganie prostujac konczyny zajal pol kanapy i zmusza mnie do siedzenia w przykurczu :evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Się domyślam, ale co się wymądrzać będę ? :evil_lol: Olga ma jakiś frasunek, ale napadłam na nią, wycałowałam i już lepiej. Nie ma jak piesiowe serce doma, nie? ;) Ovka pocieszycielka Quote
Nutusia Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Hopunia... Ty już wiesz co... ;) Quote
jola_li Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Mattilu']A swoja droga zgadnijcie kto powolutku acz nieublaganie prostujac konczyny zajal pol kanapy i zmusza mnie do siedzenia w przykurczu :evil_lol:[/QUOTE] Zosia ;)??? Quote
inka33 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Mattilu']A swoja droga zgadnijcie kto powolutku acz nieublaganie prostujac konczyny zajal pol kanapy i zmusza mnie do siedzenia w przykurczu :evil_lol:[/QUOTE] Hopka, zapomniałaś się podpisać! :evil_lol: To jasne, że Twój nie-zawsze-przyznający-się-do-tęsknoty-młody-pan kończyny rozciągnął i się biedna zmiescić, Hopciu nie mogłaś! :glaszcze: daleka ciotka głaskająca [quote name='jola_li']Zosia ;)???[/QUOTE] Chociaż... w sumie... kto wie...? ;) [quote name='Nutusia']Pudło!!!! :)[/QUOTE] Obstawiam, że pudło nie ma kończyn... Quote
jola_li Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Nutusia']Pudło!!!! :)[/QUOTE] Jędrek ;)??? Quote
Mattilu Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Wlasciwie wszystkie Kochane Ciotki macie racje! Ciocia Inka tez : faktycznie pudlo konczyn nie ma.:evil_lol: A w tym domu wyszarpac sobie skrawek wolnego miejsca na kanapie nie jest tak latwo - zwlaszcza ja sie ma dlugie nogi, ktore trzeba rozprostowac. Hopka lekko rozżalona Quote
Recommended Posts