Mattilu Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ale gdzie tam torturuja. Zanim wloza do miski, to musza pokroic ;) Potem Hopka je az jej sie uszy trzesa. Zmiata do czysta:lol: Quote
Nutusia Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Po prostu... wymiękłam... [IMG]http://images46.fotosik.pl/1927/9301b5881c8ea5f5.jpg[/IMG] Quote
Mattilu Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Zosia byla chora i zastosowalismy dogoterapie :) Quote
jola_li Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No nie mogę.................................. Ósmy cud świata!!!!! Z nędzy (również duchowej) wywędrowała Hopka w bliskość Takich Serc... Z tym obrazkiem dzień się staje lepszy :)! Quote
jola_li Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Dziś wysłałam do kolegi Hopki z podwórka trochę karmy. Te mrozy wpędzają mnie w rozpacz. Biedne psiaki :(.... Quote
Mattilu Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='jola_li']Dziś wysłałam do kolegi Hopki z podwórka trochę karmy. Te mrozy wpędzają mnie w rozpacz. Biedne psiaki :(....[/QUOTE] A buda tam jest? Biedne psiaki...:-( A jesli o strawie duchowej mowa to brak nam wierszykow ;) Quote
Nutusia Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Ja to nawet nie mogę myśleć o tych psiakach, które w kojcach siedzą przy domach dobrych właścicieli albo w hotelach, a co dopiero mówić o schronach, wsiach czy... polach :( Quote
jola_li Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Mattilu']A buda tam jest? Biedne psiaki...:-([/QUOTE] Jest jakaś dziurawa nędza :(. [QUOTE]A jesli o strawie duchowej mowa to brak nam wierszykow ;)[/QUOTE] Od kiedy ukazały mi się Euterpe, Kaliope i Erato i powiedziały, że już im uszy zwiędły, a wszyscy poeci mają siniaki od przewracania się w grobach i że jak nie przestanę, to przyszykują dla mnie ósmy krąg, w którym będę przez całą wieczność czytać własne rymowanki - to ze strachu najprostszego rymu nie złożę ;). Ale w odpowiedzi na zapotrzebowanie - coś z archiwum ------------ [IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00239/vnogp9nf1o16.jpg[/IMG] [CENTER] [IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00239/uwpstl9rvz4e.jpg[/IMG] [/CENTER] [RIGHT][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00239/bmbkpmn4pavv.jpg[/IMG] [/RIGHT] Quote
Nutusia Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Niech te wszystkie wierszoklety lepiej cicho siedzą, a już na pewno niech się nie odgrażają, bo jakoś ich tak chętnie nie czytamy, jak Ciebie, Jolu ;) Nasza Żelka domek znalazła, a ja dziś dostałam maila w jej sprawie i zaproponowałam pomoc w znalezieniu "zastepstwa". Myślę, że w grę będą wchodzić kandydatki z okolic Wwy, bo Państwo chcieliby poznać suczynę na żywo (i może zapoznać ze swoim kawalerem - adoptowany z Palucha)... Nasza Żelka to OMC jamnik gładkowłosy, czarna podpalana - tak dla orientacji ;-) Oto tresć maila: "Poszukujemy suczki właśnie w typie od jamnika do mix beagla (gdzieś do takiej wysokosci psinki) Zależałoby nam na suczce , ponieważ mamy juz adoptowanego mix jaminka, który piesków (samców ) niezbyt lubi a do suczek nie ma zastrzeżeń :smile: Jesli chodzi o wiek to tak chcielibysmy od 7-8 msc w wzwyż - moze byc i starsza sunia. No i mieszkamy w warszawie przy parku szczęśliwickim ,wiec chyba jets to idealne miejsce na spacery jak ktos posiada pupila. Quote
Mattilu Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) brzuszek pękaty jak z gliny dzban - PIĘKNE, PO PROSTU PIĘKNE, i tak pięknie Starszymi Panami powiało... Jolu_li, na nic wymówki, ósmy krąg piekieł nie dla Ciebie, bo Cię psie anioły z niego na skrzydłach wyniosą, więc PISZ! proooszę :) Edited January 23, 2013 by Mattilu Quote
Mattilu Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Jutro bojowy chrzest Hopci. Po raz pierwszy zostaje w domu calkiem sama na pełnych 8 godzin. Praca, szkola, maz wyjechany, żarty się skończyły...mam tremę... Quote
Ellig Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Mattilu']Jutro bojowy chrzest Hopci. Po raz pierwszy zostaje w domu calkiem sama na pełnych 8 godzin. Praca, szkola, maz wyjechany, żarty się skończyły...mam tremę...[/QUOTE] Trzymam kciuki!:) Quote
Nutusia Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Uuuuuuaaaaaaa.... i jak ja mam pracować? ;) Quote
inka33 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Nutusia']Uuuuuuaaaaaaa.... i jak ja mam pracować? ;)[/QUOTE] A co, pojechałabyś z Hopką posiedzieć...? :diabloti: Quote
Mattilu Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 no, nam też niesporo z domu wychodzić jak ona siedzi na dywaniku w przedpokoju i patrzy, może nie z wyrzutem, ale wymownie...Dostała kostkę do ogryzania i nowy bandaż do szarpania (poprzedni poszedł w strzępy). Quote
Mattilu Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Aniol, aniol nie pies :lilangel: chyba caly dzien spedzila na dywaniku pod drzwiami, kostki nawet nie ruszyla. Za to jak wrocilismy dostala glupawki totalnej i witaniu, radosci i podskokom oraz obejmowaniu odnozami nie bylo konca :loveu: ONA JEST NIESAMOWITA Quote
Ellig Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Mattilu']Aniol, aniol nie pies :lilangel: chyba caly dzien spedzila na dywaniku pod drzwiami, kostki nawet nie ruszyla. Za to jak wrocilismy dostala glupawki totalnej i witaniu, radosci i podskokom oraz obejmowaniu odnozami nie bylo konca :loveu: ONA JEST NIESAMOWITA[/QUOTE] Brawo Hopeczka!!!!!!!:) Quote
jola_li Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) [quote name='Mattilu'] tak pięknie Starszymi Panami powiało...[/QUOTE] Bo to z Kabaretu Starszych Kundelków ;) [CENTER][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00246/a8y3jzhqcvg4.jpg[/IMG] [/CENTER] [CENTER][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00246/e2o94it7anku.jpg[/IMG] [/CENTER] [quote name='Mattilu']Aniol, aniol nie pies :lilangel: chyba caly dzien spedzila na dywaniku pod drzwiami, kostki nawet nie ruszyla. Za to jak wrocilismy dostala glupawki totalnej i witaniu, radosci i podskokom oraz obejmowaniu odnozami nie bylo konca :loveu: ONA JEST NIESAMOWITA[/QUOTE] Kochana Hopeczka!!!!!!!!!!! Jestem z niej dumna jak nie wiem co :)!!!! Edited January 24, 2013 by jola_li Quote
Mattilu Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 No! My tez :) a Nutusia jak przeczyta to juz pewnie z tej dumy sie rozpeknie :evil_lol: Jolu_li jestem fanka Kabaretu Starszych Kundelkow! Ten wdziek, ten styl, ten szyk :) Quote
Ziutka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 No Hopeczka spisała się na medal :) Mizianko dla kruszynki :)!!! Quote
Recommended Posts