Nutusia Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Chmurkę. Ale też już ma zaklepany domek i też musi u mnie zaczekać, aż Państwo przyjadą do Polski na Święta. No i jest jeszcze Gapcia, ale to taka Deczka bis. Tzn. w domu, po ponad pół roku już jest normalnie (jak widać na zdjęciach), ale np. po drugiej stronie furtki... szkoda gadać :( A i w domu się zdarza np., że się do niej pochylę, a nie przykucnę, bo mnie biodro boli i sik na podłogę mam jak w banku... A te przerażone oczy! A potem takie w nas wpatrzone jak w bogów najwyższych... Quote
AMIGA Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Aż zazdroszczę ciepełka ze wszystkich stron :-) [url]http://images.tinypic.pl/i/00210/l0r42svh94mz.jpg[/url] Quote
jola_li Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 I jeszcze jedno zdjęcie --- bezHopkowe, ale piękne :) -- [IMG]http://images.tinypic.pl/i/00210/90c9612h2r4o.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Nio... Liloszka też czasami trzeba wziąć na rączki przecież... ;) Czy to jej wina, że taka duża urosła? :) Quote
Mattibo Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='jola_li']Już się zaczynam denerwować tą sterylizacją...[/QUOTE] ja tez!!! poprosze potem o relacje Quote
Mattibo Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='jola_li'][FONT=Verdana][SIZE=2]Dziś ze specjalną dedykacją dla Hopkowego Pana :) ---[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Chyżo hopiąc hoża Hopka[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]wychynęła spoza chłopka.[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Bo choć z chłopka chybki zuch, [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]w hożej Hopce chwacki duch :).[/SIZE][/FONT][/QUOTE] dla tego mlodszego pana, a najlepiej dla najmlodszej pani, ktora hopka niegorzej od Hopki :-))) Starszy pan malo hopkajacy jest ;-) Quote
Mattibo Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ale cudne fotaski!!! i nie tylko Hopka wlazi Panci na glowe :-) Quote
jola_li Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Mattibo']dla tego mlodszego pana, a najlepiej dla najmlodszej pani, ktora hopka niegorzej od Hopki :-))) Starszy pan malo hopkajacy jest ;-)[/QUOTE] A gdzieżbym ja śmiała Pana skłaniać do hopkania; to rymowanka do ćwiczenia polskiego ;). Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li'] [FONT=verdana][SIZE=2]Kiedy Hopka była mała,[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2]miała mamę, braci miała,[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2]no a potem ich nie było :(...[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2]Czy to jej się tylko śniło?...[/SIZE][/FONT][/QUOTE] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kiedy Hopka była mała,[/SIZE] [SIZE=2]w marnej budzie psiej mieszkała...[/SIZE] [SIZE=2]Lecz tych chwil już nie pamięta[/SIZE] [SIZE=2]dobrym życiem pochłonięta.[/SIZE][/FONT] Quote
Ziutka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li'][FONT=Verdana][SIZE=2]Kiedy Hopka była mała,[/SIZE] [SIZE=2]w marnej budzie psiej mieszkała...[/SIZE] [SIZE=2]Lecz tych chwil już nie pamięta[/SIZE] [SIZE=2]dobrym życiem pochłonięta.[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Dzień dobry Joluś :) Quote
Ellig Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li'][FONT=Verdana][SIZE=2]Kiedy Hopka była mała,[/SIZE] [SIZE=2]w marnej budzie psiej mieszkała...[/SIZE] [SIZE=2]Lecz tych chwil już nie pamięta[/SIZE] [SIZE=2]dobrym życiem pochłonięta.[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Na śniadanko szarloteczka, potem spanko lub piłeczka. A wieczorem przytulanki lub zabawy i hulanki:) Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ziutka']Dzień dobry Joluś :)[/QUOTE] Dzień dobry :). I oby był też dobry dla jakiegoś psa i przyniósł mu dom... [quote name='Ellig']Na śniadanko szarloteczka, potem spanko lub piłeczka. A wieczorem przytulanki lub zabawy i hulanki:)[/QUOTE] No proszę jak ładnie:)! W niedzielę wyjeżdżam, to już wiem kto mnie zastąpi ;). Quote
Nutusia Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Czyli co? Kolejna ksywka dla naszej Hopci? MUZA! :) Sterylką się nie stresujemy, bo to w wykonaniu naszego Doktora... zabieg kosmetyczny ;) Muszę sprawdzić czy fraczek po Helence będzie pasował na Hopsasankę. Gorzej będzie z Chmurcią, bo ona jest mała, za to dłuuuuga... Quote
AMIGA Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Przydałoby się te wszystkie wierszyki spisać i w jakiś albumik wstawić i dac jako wyprawkę Hopencji do nowego domu :-) Quote
Nutusia Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Droga Amigo... prace trwają, ale ciiiiii...... Przecie taka poezja nie może iść w niepamięć! ;) Quote
inka33 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li']Już się zaczynam denerwować tą sterylizacją...[/QUOTE] Jola, przecież to nie Ciebie będą sterylizować...! :diabloti: Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać... :oops: Ale za to trzymam kciuki za HopPannę. :) Zdjęcia jak zwykle cudniaste! :loveu: Quote
Ziutka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='b-b']Kiedy sterylka?[/QUOTE] 22 listopad ;) Quote
Jagoda1 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Nutusiu, Hopcia chyba zdziebko szorstkowłosa? "Teriereczka" ? Quote
Gosiapk Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li']I jeszcze jedno zdjęcie --- bezHopkowe, ale piękne :) -- [IMG]http://images.tinypic.pl/i/00210/90c9612h2r4o.jpg[/IMG][/QUOTE] Córeczka mamusi :) [quote name='jola_li'][FONT=Verdana][SIZE=2]Kiedy Hopka była mała,[/SIZE] [SIZE=2]w marnej budzie psiej mieszkała...[/SIZE] [SIZE=2]Lecz tych chwil już nie pamięta[/SIZE] [SIZE=2]dobrym życiem pochłonięta.[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Hopka Joli już dziękuje Na dom nowy oczekuje Wierszy słuchać nie zamierza Do domeczu swego zmierza Quote
jola_li Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='jola_li'][FONT=Verdana][SIZE=2]Kiedy Hopka była mała,[/SIZE] [SIZE=2]w marnej budzie psiej mieszkała...[/SIZE] [SIZE=2]Lecz tych chwil już nie pamięta[/SIZE] [SIZE=2]dobrym życiem pochłonięta.[/SIZE][/FONT][/QUOTE] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]I w schronisku Hopka była[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]razem z psami zawodziła[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]żale psie i psie tęsknoty -[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT= ][FONT=Verdana][SIZE=2]i też nie pamięta o tym.[/SIZE][/FONT] [/FONT] Quote
Nutusia Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Zamierza, zamierza Jolowych wierszyków słuchać :) Hopcia ma lekko szorstką sierść, ale miłą w dotyku. Szczególnie, że ostatnio karakuł się zagęścił i wydłużył ;) Fajnie się zatapia palce, szczególnie w "poduszeczce" na zadku :) Z charakteru też nieco terierowata, ale na szczęście nie w 100%! Quote
Nutusia Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Wiesz, b-b - jak Muza właściwa, to i poetów wielu, by ją opiewać :) Quote
feliksik Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Nutusia']Chmurkę. Ale też już ma zaklepany domek i też musi u mnie zaczekać, aż Państwo przyjadą do Polski na Święta. [/QUOTE] ooo, no to Nutusia na export wszystkie:diabloti: niszę kurczę wykryła i tak jej fajnie idzie w znajdywaniu domków - zresztą jak zawsze:loveu: a ja narazie zaproszę na wątek kociaka uratowanego przed uśpieniem - walczymy o jego zdrowie:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235787-Zuzia-wyrwana-śmierci-Żory?p=19976572#post19976572[/URL] Quote
Recommended Posts