Gosiapk Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Nutusia']My dziś z sąsiadką widziałyśmy pod lecznicą regularnego ratlerka - bez człowieka, bez obroży... Nawet usiłowałyśmy go zawołać i złapać. Niestety - im bardziej wołałyśmy - tym szybciej nawiewał :([/QUOTE] Nie przeżyje w takie zimno :( Quote
b-b Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Czyli wszystko idzie zgodnie z planami ;) Cwicz maleńka, ćwicz :D Quote
jola_li Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Gosiapk']PS Widziałaś tą wczorajszą psinkę dzisiaj?[/QUOTE] Nie :(... [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Jak to miło Hopką być [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]i nadzieją piękną żyć,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]że swój domek będę miała[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]i w tym domku swym hopkała :)[/SIZE][/FONT][I].[/I] [/FONT][/COLOR] Quote
jola_li Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Szuru buru, szastu prastu, [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]nie mam rączek jedenastu![/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Lecz mam za to cztery łapy,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]co hopkają na kanapy :).[/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR] Quote
Gosiapk Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='jola_li'][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Szuru buru, szastu prastu, [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]nie mam rączek jedenastu![/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Lecz mam za to cztery łapy,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]co hopkają na kanapy :).[/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][/QUOTE] I tym optymistycznym akcentem zaczynamy niedzielę :) Quote
Nutusia Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Wczoraj mieliśmy gości, a wśród nich mojego 7-letniego Chrześniaka. Hopkowy test na dzieci - zdany na 10-tkę! :) Hopkanie na kolana wszystkich gości absolutnie bezkonkurencyjne. I na koniec... bezczelne złodziejstwo NIESPOTYKANE! Praktycznie na naszych oczach, w obecności 4 osób przy stole, zniknęły z niego w mgnieniu oka 4 kawałki szarlotki!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='jola_li'][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Szuru buru, szastu prastu, [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]nie mam rączek jedenastu![/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Lecz mam za to cztery łapy,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]co hopkają na kanapy :).[/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR][/QUOTE] I na stoły tez hopkają sobotnie menu sprawdzają:) Quote
Nutusia Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 A szarlotka wyszła Sławkowi nad zwyczaj dobrze tym razem :) Aha - w ramach treningu złodziejaszkowego - rano ze stołu zniknęło... jabłko ;) Quote
Ziutka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Nutusia']Aha - w ramach treningu złodziejaszkowego - rano ze stołu zniknęło... jabłko ;)[/QUOTE] I kto jest złodziejem ? :) Quote
Poker Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Może Hopka przechodzi na dietę wegetariańską? Quote
Gosiapk Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Zaraz biedną Hopulkę podejrzewają o złodziejstwo. A to goście zabrali 4 kawałki szarlotki! Smakowała im bardzo, a wstyd było wziąć kolejny kawałek, to sprzątneli ze stołu do kieszeni i udawali z niewinnymi minami, że to Hopcia! Te ludzie! :diabloti: Quote
jola_li Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Nutusia'] I na koniec... bezczelne złodziejstwo NIESPOTYKANE! Praktycznie na naszych oczach, w obecności 4 osób przy stole, zniknęły z niego w mgnieniu oka 4 kawałki szarlotki!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] [FONT=verdana][SIZE=2]Tyle rabanu o marne cztery kawałki?! A gdzie sławetna polska gościnność, HĘ ;)?!?!?!?![/SIZE][/FONT] Quote
Gosiapk Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='jola_li'][FONT=verdana][SIZE=2]Tyle rabanu o marne cztery kawałki?! A gdzie sławetna polska gościnność, HĘ ;)?!?!?!?![/SIZE][/FONT][/QUOTE] Dobrze gada! Co za czasy panie! :roll: Quote
jola_li Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Drodzy moi Przyjaciele,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]jestem pieskiem, jakich wiele.[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]I – jak wiele – sny o domu[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]śnię w kąciku po kryjomu...[/SIZE][/FONT] [/FONT][/COLOR] Quote
b-b Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 No i zazdroszczą Hopce te 4 maleńkie kawałeczki:crazyeye: Cwaniara jedna :p Quote
Nutusia Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Przed Hopkowym hopkaniem nie ma ratunku - wczoraj się o tym przekonał Dominik (dogowy Njangu) oraz moje 2 sąsiadki :evil_lol: Quote
b-b Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Hopka uważa, że wszystkie kolanka są jej :D Quote
jola_li Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Nutusia']Przed Hopkowym hopkaniem nie ma ratunku - wczoraj się o tym przekonał Dominik (dogowy Njangu) oraz moje 2 sąsiadki :evil_lol:[/QUOTE] W końcu to jej znak firmowy :). Quote
jola_li Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [FONT=verdana][SIZE=2]Hopka swój rozumek ma![/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2]Choć nie doda 2 plus 2,[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2]wie jak wielka radość czeka[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=2]psa, gdy dodać mu człowieka.[/SIZE][/FONT] Quote
Nutusia Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Kradziejka już ani trochę się nie krępuje, by wskoczyć na krzesło i dokładnie sprawdzić co jest lub było na stole ;) Wczoraj jej powiedziałam, że jak tak dalej pójdzie... wyślę ją do Luksemburga... W PACZCE (no, ewentualnie priorytetowej) :) Quote
b-b Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Nutusia']Kradziejka już ani trochę się nie krępuje, by wskoczyć na krzesło i dokładnie sprawdzić co jest lub było na stole ;) Wczoraj jej powiedziałam, że jak tak dalej pójdzie... wyślę ją do Luksemburga... W PACZCE (no, ewentualnie priorytetowej) :)[/QUOTE] :D ja się tylko zastanawiam kogo Ty Nutusia straszysz :D Hopkę, siebie...a może nas?;):D Quote
jola_li Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Nutusia']Kradziejka już ani trochę się nie krępuje, by wskoczyć na krzesło i dokładnie sprawdzić co jest lub było na stole ;) Wczoraj jej powiedziałam, że jak tak dalej pójdzie... wyślę ją do Luksemburga... W PACZCE (no, ewentualnie priorytetowej) :)[/QUOTE] Chce pomóc dziewczyna, posprzątać, talerze wyczyścić, a tu zero wdzięczności i jeszcze groźby karalne - co to się porobiło na tym świecie :shake:... Quote
Recommended Posts