szuwar Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Pierwszy klasyczny pokazała jej zaraz na wejściu do mnie do domu. Wtedy nawet mnie nie poznawała ze stresu. Panią to bardzo rozczuliło, że ktoś musiał Śwince zrobić krzywdę. Pokazywałam też filmik z karmienia ;) Quote
arabiansaneta Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Czasem zdarzają się ludzie ślepo zakochani... Quote
arabiansaneta Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ...a puchate maleństwa maja swój fan-club Quote
szuwar Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Martwiłam się, że nie będzie na choince świńskiej bombki ale może jeszcze nie wszystko stracone ;) Możliwe, że nowi opiekunowie będą zmuszeni do wyjazdu na święta z powodów rodzinnych i zastanawiają się, czy dla Świnki nie byłoby lepiej, żeby spędziła ten czas u mnie. W sumie fajnie by było, bo troszkę tęsknię... Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Szuwar teskni za Mala i Puchata....:):) Quote
gameta Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 to nie tęsknota, poprostu brak szpica na choinkę... Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Gameta......:) ja juz pisalam, ze jestes niesamowita? Quote
kinga Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='gameta']to nie tęsknota, poprostu brak szpica na choinkę...[/QUOTE] jak już zrobiła te skrzydełka, to co się mają teraz kurzyć... Quote
szuwar Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Utoczyłyśmy sobie z dzewczynkami szpic z papieru - Świnka nas nie odwiedzi niestety. Za to mam nową, lepszą rozrywkę, bo kocica dostała swej pierwszej w życiu ruji. Biedny rusek (wycięty już dobre 6 lat temu) stara się jak może, żeby ją zadowolić. Dzieci przechodzą przyspieszoną edukację, owczarzyca się schowała pod łóżko... a ja chyba zacznę szybko szukać domu dla ładnego, czarnego kotka. No i powiedzcie mi, czemu to wszystko się dzieje przed świętami? Człowiek o tej porze roku powinien już tylko choinkę kupować i ciasta piec, a nie myśleć o połamanych psich ogonach i niewyciętych kocich macicach... Quote
arabiansaneta Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Czyżby to oznaczało, że prosiątko ma DS? Quote
szuwar Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Państwu rozchorowała się jakaś babcia czy ciocia i zastanawiali się, czy nie powinni jechać do niej na święta, zamiast spędzić je u siebie. Planując wyjazd wpadli na pomysł, żeby nie ciągać prosiaka na wyciaczki w nowe miejsca i żeby na ten czas wróciła do mnie. No ale wszystko się poukładało tak, że nigdzie nie jadą. Póki nie podpiszę umowy adopcyjnej to nie uznam, że to DS. Oczywiście, że ma "zadatki", ale muszę tam pojechać, podpisać, ustalić co i jak ze sterylką. Tylko teraz te święta i dodatkowo ja ciągle bez samochodu... Quote
Aimez_moi Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Ja mam nadzieje, ze Amberka ma juz DS.....:) Quote
arabiansaneta Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 I co? Prosiak pod choinka czy na choince? Quote
gameta Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Ze Świnią czy bez Świni - życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt !!! [video=youtube;9nwExTTajYg]http://www.youtube.com/watch?v=9nwExTTajYg[/video] Quote
arabiansaneta Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ale z taką świnią na pewno były jeszcze weselsze. Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Tez jestem ciekawa jak tam nasze plaskate......:) Quote
arabiansaneta Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Nikt nawet do niej nie wchodzi... Quote
szuwar Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Przepraszam, że mnie nie ma, ale końcówka roku to dla mnie czas lekkich zmian, przed którymi między innymi chciałam Swiniaka uchronić. Jutro będę dzwonić do małej i umówię się na wizytę. Ustalę kiedy i jak sterylka itd. Postaram się od razu dobić gdzieś do neta i dać Wam znać co i jak. Myślę, że nowa pani by zadzwoniła, jakby coś było nie tak, chyba, że Świnia już ich pożarła... Quote
Aimez_moi Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ale ....moze sie tez okazac, ze to wymarzony dla Nich maluszek.....:):) Quote
Recommended Posts