Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i mam zasiane spore ziarno niepokoju. Byłam wczoraj u Świniaka... zastałam pusty, ciemny dom. I zero kontaktu. Nie odbierają telefonu. Dziwne, przecież chyba nie zapomnieli, że się umówili...

Posted

szuwar napisał(a):
No i mam zasiane spore ziarno niepokoju. Byłam wczoraj u Świniaka... zastałam pusty, ciemny dom. I zero kontaktu. Nie odbierają telefonu. Dziwne, przecież chyba nie zapomnieli, że się umówili...

No tak, zabiła i zeżarła ich zwłoki... Może by policji zgłosić, zanim odór zwabi sąsiadów?

Posted

No coś Ty, jak zeżarła to nie będzie odoru...

Pani utopiła swój telefon tracąc podobno w ten sposób kontakt do mnie. Musiała w niedzielę koniecznie wyjść i nie miała mi jak o tym powiedzieć. Powiedzmy, że uwierzyłam... Zweryfikuję wszystko dopiero w weekend. Jakoś mi nie idzie odwiedzanie Świnki, ale przyznam wam szczerze, że delektuję się spokojem i równowagą w swym domu. Obiecałam sobie, że już zadnych więcej sikających w chacie piesków. Niby mało tego było, a jakoś tak czuć różnicę. Nawet sobie dywan kupiłam i po raz pierwszy od lat jest mi ciepło w nogi.

Posted

W sumie nie ma się co dalej oszukiwać - Świnka już do nas nie wróci :-(

Państwo są w niej zakochani, traktuja ją jak rozkapryszone dziecko, są totalnie niekonsekwentni i z czułościa zachwycają się jej napadami. Dziwni są.
Kontakt z nimi mam fajny i złożyli obietnicę, że jakby cokolwiek się stało Świnia wróci do mnie. Ja osobiście jestem spokojna o jej los. Oni mi się bardzo podobają i nie mam się do czego przyczepić. Świnia nie jest tam zabawką dla dzieci... ona jest ozdobą kanapy. I chyba czuje się dobrze w tej roli. Poprsiłam pania o zdjęcia i obiecała, że będzie regularnie podsyłać.

Posted

Nie będę nic przygarniać. Wystarczy mi własnego zwierzyńca, a poza tym dogomania mnie tak irytuje, że aż nie mogę tu zaglądać. Już nawet nie chodzi o ludzi, ale samo forum zeszło jak dla mnie totalnie "na psy". Milion reklam lata, nie można się zalogować, nie można nic wyszukać... Żenada.
A w końcu jakbym przygarnęła kolejnego potwora to musiałabym gdzieś o nim pisać.