LALUNA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Przepiekna roczna sunia. Mieszaniec pudelka. Jest śliczna, łagodna. Ma około 50 cm wzrostu. I czeka w schronisku w Radomiu. Skad oni wzieli taką ślicznotkę.:crazyeye: O reszte pytać Saharę.;) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
malagos Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No właśnie, skad takie cudo w schronisku? :crazyeye: Ale sliczna, jak pluszaczek! Quote
LALUNA Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Sahara podaj jakieś namiary kontaktowe to ogłosimy śliczną sunię. Taka ślicznota długo miejsca nie zagrzeje. Quote
sahara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cieszę się, że podoba Wam się to cudo . Ja zakochałam sie natychmiast . Owieczka nie jest na razie na bytowych, dopiero niedawno jest w schronisku. Urzekła mnie bo to wersja maxi mojej Mychy :evil_lol: . Niestety czwarty pies nie przejdzie , rodzina nawet na tymczas nie da się zbajerować. Informacji najlepiej udzielą w schronisku: 048 384 77 73, można rozmawiać z kierownikiem, ale najlepiej prosić Panią Joannę. Misia jest słodka, bardzo chce na spacerek i przytulać się do człowieka. Czy ktoś może ogłosic ją dalej? Mam jeszcze jedną sunię do pokazania, miniaturowa słodycz, ale musicie poczekać :evil_lol: , roboczo nazywana Wątróbką Quote
agusiazet Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wątróbką? Matko Boska, a co ona ma z wątróbki w sobie? Jeśli ktoś napisze tekst o tej białej pudelce to ją powklejam na znane mi fora i jestem pewna, że szybko znajdzie domek!!! Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Zaraz napiszemy tekścik. Sahara a co znaczy nie na bytowych. Czy ta sunia jest od razu do adopcji, czy musi jeszcze być na kwarantannie? A wiecie co u niej jest fajnego? Większosc białych pudelków czy psów ma żółte zacieki przy oczach, a ona ma czyściutko, jakby ją jeszcze uczesac i zadbac to normalnie cudo:loveu: Quote
sahara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A wiecie co u niej jest fajnego? Większosc białych pudelków czy psów ma żółte zacieki przy oczach, a ona ma czyściutko, jakby ją jeszcze uczesac i zadbac to normalnie cudo Tez to zauważyłam, ona wogóle jest bardzo czysta jak na te warunki. Suczka jest juz po kwarantannie, ale na razie musi zostać odrobaczona itd. Nie wiem jak będzie ze szczepieniami, bo Pani Doktor walczy o pełny program szczepień dla wszystkich psów, ale podobno nie ma na to pieniędzy. Szczepione są tylko najmłodsze. Pewnie niedługo po tym będzie sterylizowana. Myślę, że dopiero po sterylce trafi na bytowe. Mam nadzieję, że do tego czasu znajdzie dom :) Do schroniska odwiozła ją jakaś pani, która znalazł ją przy Media Markt. Przyjęta była 3 marca. Laluna dasz rade napisać cos wzruszającego? Ja dzisiaj wymiękam, mam za dużo pracy :placz: Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Zaraz napiszę, a ona jest przesliczna i taka kudłata, jakby o nią zadbac to Tytuł Miss Piękności murowany. Quote
sahara Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Tu podaję link do wątku Wątróbki, gdyby ktoś mógł pomóc [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4100091#post4100091" rel="external nofollow noopener"> Byłybyśmy z bardzo wdzięczne [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4100091#post4100091 Quote
fizia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ależ Ona cudna!!!!:loveu: No to myślę, że zaraz się zaczną ustawiać po Nią kolejki:) I oby tak było!!!! Quote
supergoga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dziś pokażę ją dziewczynie która chciała Kropkę z Zamościa ale ona została w domu tymczasowym. Sunia jest tak piękna - jestem ugotowana na amen. Musi mieć dom. Czy w razie czego w Poznaniu mogę jej szukać. Quote
LALUNA Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 supergoga napisał(a):Dziś pokażę ją dziewczynie która chciała Kropkę z Zamościa ale ona została w domu tymczasowym. Sunia jest tak piękna - jestem ugotowana na amen. Musi mieć dom. Czy w razie czego w Poznaniu mogę jej szukać. Szukaj, szukaj, Sahara nas wszystkich ugotowała tym cudem:evil_lol: Quote
Paola06 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hoop na górę =śliczności:) A Wątróbce mówimy-NIE!!!!!!!! Quote
iwop Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 nie wierzę, że by taka pieknośc domu znaleźć nie mogła...:crazyeye: Quote
sahara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 supergoga napisał(a):Dziś pokażę ją dziewczynie która chciała Kropkę z Zamościa ale ona została w domu tymczasowym. Sunia jest tak piękna - jestem ugotowana na amen. Musi mieć dom. Czy w razie czego w Poznaniu mogę jej szukać. Jeżeli znalazł by sie dom w Poznaniu, to byłby transport na następną sobotę :lol: . Będziemy w Poznaniu i moglibyśmy ja zawieść.:lol: Quote
sahara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 iwop napisał(a):a czy ona juz ma allegro?:loveu: Poczekajmy na Supergogę, jezeli nie bedzie miała domku dla Misi to poprosimu ładnie o aukcję:loveu: A może mogłabys mnie oświecić jak się wystawia aukcje na allegro? próbowałam, ale chyba za głupia jestem ....:oops: Quote
agusiazet Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ależ Saharo, to przecież betka. Rejstrujesz się na Allegro i wchodzisz na zakładkę sprzedaj, potem wybierasz kategorię i wszystko Ci program pokazuje po kolei!!! Quote
LALUNA Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 sahara napisał(a):Poczekajmy na Supergogę, jezeli nie bedzie miała domku dla Misi to poprosimu ładnie o aukcję:loveu: A może mogłabys mnie oświecić jak się wystawia aukcje na allegro? próbowałam, ale chyba za głupia jestem ....:oops: POczekaj z tym juz prosiłam kogos aby wstawił Quote
Recommended Posts