Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Ależ Saharo, to przecież betka. Rejstrujesz się na Allegro i wchodzisz na zakładkę sprzedaj, potem wybierasz kategorię i wszystko Ci program pokazuje po kolei!!!

Ha, betka powiadasz, no to ja chyba jestem za głupia, albo za mało cierpliwa :angryy:
Chyba muszę jeszcze raz spróbować ;)

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwólcie się nacieszyć Misią tutaj, bo jak ją zaczniemy wstawiać to ona pieciu minut nie zagrzeje, tak się beda bić o nią.
A ta chwila jest też potrzebna Saharze, moze jednak się namysli i ją weźmie nie bacząc że ją razem z Misia wywalą z domu :evil_lol:

Posted

Wyjątkowa przepiekna sunia, mix pudelka. Jest bardzo młoda, ma około roku i bardzo lgnie do człowieka. Ma około 50 cm wzrostu.
Znaleziona 03.03.07 w Radomiu, właśnie skończyła sie kwarantanna i piękna sunia moze iść do adopcji. Ta oryginalnej urody łagodna sunia czeka na nowego właściciela w schronisku w Radomiu.

Sahara podaj dokładne namiary do ogłoszenia i telefon kontaktowy.
Nic mi nie przychodziło do glowy wzruszajacego bo uroda tej suni sama sie broni i reklamuje najlepiej. A moze info że dopiero teraz mogła iść do adopcji przyspieszy wahajacych się. Bo przecież wierze że ona długo nie bedzie w schronie.
;)
Ale zawsze można zmienić tekst

Posted

Supergoga, jakby był domek dla suni to transport mamy na następna sobotę.
Pisałam juz o tym, ale wolę powtórzyć ;)
Pełne namiary na schronisko podaję poniżej, poczekajmy jeszcze z allegro, jeżeli domek w Poznaniu nie wypali wtedy ją wystawimy.
Byłabym spokojniejsza jakby mała poszła pod opiekę Supergogi. Nie zdążymy jej wysterylizować w ciągu 2 tygodni. A nie chciałabym żeby trafiła na rozmnażacza :razz:
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Radomiu
26-600 Radom ul. Witosa 96
telefony:048 384 77 73, 048 384 77 97

Posted

dopiero wróciłam i usiadłam do komputera. Odczytałam PW od Laluny z prośbą o allegro. Mogę wystawić, czy namiary mają być tylko na schronisko czy na kogoś od nas z dogo też?

Posted

Ja myślę, że można ją i tak wystawić bo szkoda czasu. Jak mi potwqierdzą - można zamknąć aukcję. Wzięłabym ją do siebie i szukała domu - ale moja suka ma chorą skórę i źle się czuje.

Ja czekam na wieści z domku.

Posted

Ja ja jutro wstawie na portale z których było kilka fajnych domków.

Jakby co:
aaaby
alegratka
upsprzedaj
eurocity
eoferty
4łapy.

No i czekam na wieści od p. Magdy - mne bardzo urzekła sunia, a moja córka jest zupełnie zakochana.
Napiszcie cos więcej, jaka jest psychicznie, do ludzi itp.

Posted

Sunia juz w pozostałych, wiemienionych przez mnie portalach - i w moim sercu. Nie moge nawet na tymczas na razie - z uwagi na chorobe suki, ale ...cały czas czekam na odpowiedx od p. Magdy, jeszcze nie odpisała.

Posted

MAM - super domek dla suni. Pani magda napisała, że adoptuje sunie - tylko czy ten transport na sobotę jest aktualny. Sunia do niedzieli byłaby u mnie a w niedzielę juz w domku.
Domek pod Poznaniem, niedaleko mnie, więc odwiedziny i wieści na bieżąco. Sterylki dopilnuje sama - póki co w domu nie ma innych psów.

Mam tylko wielka prosbe - czy jest szansa na zarezerwowanie suni - bo nie ukrywam, p. Magda już raz została bez psiaka - Masza została w domu tymczasowym, nie chciałabym aby sie do takich adopcji zniechęciła.

Psinka będzie pod opieka moja i naszej Fundacji. Podpiszemy umowe adopcyjna (jesli macie schroniskowa to mi dacie, jesli jakiejs organizacji - też, jeśli nie, może pójść z naszej).

Tylko błagam - zatrzymajcie ją do soboty - bo skoro jest szansa na transport - niech przyjedzie do mnie. Dom zdecydowany na sunię.
Chyba że transport wczesniej, to niech przyjedzie już, zatrzymam u siebie.

Posted

Co za cudowne wiadomości. :lol:
Skoro tak, to ja w poniedziałek dzwonie do schroniska i rezerwuje ją. Co prawda u nas rezerwacji nie ma, ale mam nadzieję, że zrobią dla mnie wyjątek. ;) Zabiorę ją przed podróżą i troszeczkę doprowadzę do porządku ;)
Transport gwarantuje osobiscie, bedziemy w Poznaniu w sobotę nad ranem.
Będzie umowa ze schroniska, mogę ja podpisac, a w Poznaniu podpiszę z Twoja fundacją. Cieszę się, że bedziesz miała ja pod opieką, sunia jest bardzo kochana :lol: I ciesze się że osobiście Ci ją przywiozę :lol:

Posted

My tez sie cieszymy, jedynie boje sie że moja córcia będzie sie buntować przed jej oddaniem - bo juz ma szkliste oczy. Marzyła, aby sunia była u nas.
Ale u Magdy będzie miała dobrze, juz ja dopilnuję a gdyby nie - wraca do mnie :multi: .

Sahara, dzięki mam nadzieje, że uda sie zatrzymac dla nas sunieczke i że będe mogła Cie poznac.
Cieszę się.
Czekam na wieści - i usuwam z ogłoszeń - dopiero dałam ;) . Ona i tak musi byc w Poznaniu i tyle!!!

Posted

Ale u Magdy będzie miała dobrze, juz ja dopilnuję a gdyby nie - wraca do mnie :multi:

Oj takie cudeńko, wiedziałam ze beda sie bić o nia. :diabloti:
Jak bym miała warunki, to bysta jej nie ujrzeli na swiatło dzienne. Od razu stanełabym pierwsza w kolejce. Chyba zeby mnie Sahara ubiegła:eviltong:
Jak ja lubie takie kudłate.:loveu: