sahara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 agusiazet napisał(a):Ależ Saharo, to przecież betka. Rejstrujesz się na Allegro i wchodzisz na zakładkę sprzedaj, potem wybierasz kategorię i wszystko Ci program pokazuje po kolei!!! Ha, betka powiadasz, no to ja chyba jestem za głupia, albo za mało cierpliwa :angryy: Chyba muszę jeszcze raz spróbować ;) Quote
LALUNA Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Pozwólcie się nacieszyć Misią tutaj, bo jak ją zaczniemy wstawiać to ona pieciu minut nie zagrzeje, tak się beda bić o nią. A ta chwila jest też potrzebna Saharze, moze jednak się namysli i ją weźmie nie bacząc że ją razem z Misia wywalą z domu :evil_lol: Quote
agusiazet Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Oj, Saharo, ani głupia, ani niecierpliwa, tylko czytaj, co piszą. Na początku to wydaje się skomplikowane, bo to pierwszy raz, ale z czasem idzie coraz lepiej. Powodzenia!!! Quote
LALUNA Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Wyjątkowa przepiekna sunia, mix pudelka. Jest bardzo młoda, ma około roku i bardzo lgnie do człowieka. Ma około 50 cm wzrostu. Znaleziona 03.03.07 w Radomiu, właśnie skończyła sie kwarantanna i piękna sunia moze iść do adopcji. Ta oryginalnej urody łagodna sunia czeka na nowego właściciela w schronisku w Radomiu. Sahara podaj dokładne namiary do ogłoszenia i telefon kontaktowy. Nic mi nie przychodziło do glowy wzruszajacego bo uroda tej suni sama sie broni i reklamuje najlepiej. A moze info że dopiero teraz mogła iść do adopcji przyspieszy wahajacych się. Bo przecież wierze że ona długo nie bedzie w schronie. ;) Ale zawsze można zmienić tekst Quote
sahara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Supergoga, jakby był domek dla suni to transport mamy na następna sobotę. Pisałam juz o tym, ale wolę powtórzyć ;) Pełne namiary na schronisko podaję poniżej, poczekajmy jeszcze z allegro, jeżeli domek w Poznaniu nie wypali wtedy ją wystawimy. Byłabym spokojniejsza jakby mała poszła pod opiekę Supergogi. Nie zdążymy jej wysterylizować w ciągu 2 tygodni. A nie chciałabym żeby trafiła na rozmnażacza :razz: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Radomiu 26-600 Radom ul. Witosa 96 telefony:048 384 77 73, 048 384 77 97 Quote
Beata J. Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 dopiero wróciłam i usiadłam do komputera. Odczytałam PW od Laluny z prośbą o allegro. Mogę wystawić, czy namiary mają być tylko na schronisko czy na kogoś od nas z dogo też? Quote
Beata J. Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ok. poczytałam wątek i już wiem, że wstrzymujemy się z allegro :lol: Quote
supergoga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja myślę, że można ją i tak wystawić bo szkoda czasu. Jak mi potwqierdzą - można zamknąć aukcję. Wzięłabym ją do siebie i szukała domu - ale moja suka ma chorą skórę i źle się czuje. Ja czekam na wieści z domku. Quote
LALUNA Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Beata wstawiaj, niech sie bija o ślicznotkę. A my będziemy wybierać kto zaoferuje więcej dla takiej piekności:evil_lol: Quote
Beata J. Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 zaraz wystawię, bo muszę wszystko od początku... Quote
supergoga Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ja ja jutro wstawie na portale z których było kilka fajnych domków. Jakby co: aaaby alegratka upsprzedaj eurocity eoferty 4łapy. No i czekam na wieści od p. Magdy - mne bardzo urzekła sunia, a moja córka jest zupełnie zakochana. Napiszcie cos więcej, jaka jest psychicznie, do ludzi itp. Quote
LALUNA Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Sahara mówi że jest ulubienicą obsługi schronu i sunia jest naprawde wyjątkowa. Wiec musi cos w tym być. Sahara jutro pewnie sama napisze. Quote
Beata J. Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Misiunia na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=176461820 Quote
agusiazet Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Misiunia hopaj na górę, a Wy poczytajcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52797 Quote
supergoga Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Sunia juz w pozostałych, wiemienionych przez mnie portalach - i w moim sercu. Nie moge nawet na tymczas na razie - z uwagi na chorobe suki, ale ...cały czas czekam na odpowiedx od p. Magdy, jeszcze nie odpisała. Quote
agusiazet Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 I jak znam życie i szczęście Gogi odpowiedź będzie pozytywna!!! Quote
supergoga Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Albo w końcu wyląduje u mnie i zanim sie zadomowi, ode3jdzie do domu. Tak ostatnio bywa. Ale po prostu się zakochałam na maksa. Quote
supergoga Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 MAM - super domek dla suni. Pani magda napisała, że adoptuje sunie - tylko czy ten transport na sobotę jest aktualny. Sunia do niedzieli byłaby u mnie a w niedzielę juz w domku. Domek pod Poznaniem, niedaleko mnie, więc odwiedziny i wieści na bieżąco. Sterylki dopilnuje sama - póki co w domu nie ma innych psów. Mam tylko wielka prosbe - czy jest szansa na zarezerwowanie suni - bo nie ukrywam, p. Magda już raz została bez psiaka - Masza została w domu tymczasowym, nie chciałabym aby sie do takich adopcji zniechęciła. Psinka będzie pod opieka moja i naszej Fundacji. Podpiszemy umowe adopcyjna (jesli macie schroniskowa to mi dacie, jesli jakiejs organizacji - też, jeśli nie, może pójść z naszej). Tylko błagam - zatrzymajcie ją do soboty - bo skoro jest szansa na transport - niech przyjedzie do mnie. Dom zdecydowany na sunię. Chyba że transport wczesniej, to niech przyjedzie już, zatrzymam u siebie. Quote
agusiazet Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wiedziałam, wiedziałam, kto by nie chcial takiej slicznotki!!! Quote
supergoga Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Po prodstu trafiłam w zamiłowanie magdy - tylko byle udało sie ją zatrzymac do tej soboty. Trzymam kciuki - bo nie wiem jak tam jest. Czy to realne. Quote
sahara Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Co za cudowne wiadomości. :lol: Skoro tak, to ja w poniedziałek dzwonie do schroniska i rezerwuje ją. Co prawda u nas rezerwacji nie ma, ale mam nadzieję, że zrobią dla mnie wyjątek. ;) Zabiorę ją przed podróżą i troszeczkę doprowadzę do porządku ;) Transport gwarantuje osobiscie, bedziemy w Poznaniu w sobotę nad ranem. Będzie umowa ze schroniska, mogę ja podpisac, a w Poznaniu podpiszę z Twoja fundacją. Cieszę się, że bedziesz miała ja pod opieką, sunia jest bardzo kochana :lol: I ciesze się że osobiście Ci ją przywiozę :lol: Quote
supergoga Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 My tez sie cieszymy, jedynie boje sie że moja córcia będzie sie buntować przed jej oddaniem - bo juz ma szkliste oczy. Marzyła, aby sunia była u nas. Ale u Magdy będzie miała dobrze, juz ja dopilnuję a gdyby nie - wraca do mnie :multi: . Sahara, dzięki mam nadzieje, że uda sie zatrzymac dla nas sunieczke i że będe mogła Cie poznac. Cieszę się. Czekam na wieści - i usuwam z ogłoszeń - dopiero dałam ;) . Ona i tak musi byc w Poznaniu i tyle!!! Quote
LALUNA Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Ale u Magdy będzie miała dobrze, juz ja dopilnuję a gdyby nie - wraca do mnie :multi: Oj takie cudeńko, wiedziałam ze beda sie bić o nia. :diabloti: Jak bym miała warunki, to bysta jej nie ujrzeli na swiatło dzienne. Od razu stanełabym pierwsza w kolejce. Chyba zeby mnie Sahara ubiegła:eviltong: Jak ja lubie takie kudłate.:loveu: Quote
Recommended Posts