malagos Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no nie mam słów! :crazyeye: Dajcie ją na metamorfozy! Quote
Poker Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye:,to jeszcze jeden dowód na to jakiej degradacji ulega psychika psa w schronisku :angryy:.Mała wygląda śliczniena zdjęciu gdzie idzie jak mały konik,a te uszki :loveu:,cudowna,a to wszystko dzięki Waszym uporowi,ciężkiej pracy i SERCU Quote
Alpina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dla tego uśmiechu dałabym się pokroić! Śliczności kochane...I takie szczęśliwe... Cholera, znowu się poryczałam... Quote
ewatr Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 o rany ale ona radosna :crazyeye: :multi: dlaczego one musza siedziec w schroniskach to wbrew naturze :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Alpina'] Dla tego uśmiechu dałabym się pokroić! Śliczności kochane...I takie szczęśliwe... Cholera, znowu się poryczałam... Alpina to dzięki tobie i tym wszystkim ,którzy uwierzyli że w hoteliku Jagusia się zmieni i będzie mieć szansę na domek.,a ja tez jak tylko ją zobaczyłam na forum od razu ja pokochałam i wiedziałm ,że trzeba jej pomóc i że tylko hotelik jest dla niej wybawieniem bo nikt nie chce psa ,który gryzie.:multi: :multi: Quote
Reno2001 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A tak z innej beczki... Co z tym likierowym bazarkiem dla Foksi...:mad: ??? Cioteczka nam smaku narobiła i co? A ja się nastawiłam i chcę licytować...:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alpina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Beatko jakbyś jej nie wypatrzyła...To aż strach pomyśleć...Tkwiłaby tam nadal...Gdyby nie Sabinka która zrobiła jej piękne ogłoszenie, gdyby nie Ulka18,Agusiazet,Viris,Terra, Malagos, Bianka i gro innych cudownych cioteczek co wspomogły aukcję dobrym słowem, mądrą radą i groszem Foksia vel Jaga nie małaby żadnych szans...Bardzo bym chciała wszystkie cioteczki uścisnąć mocno za to wszystko .... Reno musisz i Ty pociwiczyć silną wolę :diabloti: bo mi się akurat rodzinka zwaliła... hymmm...No...Przyjechali goście kochani...I niestety dzisiaj nie zrobię tego bazarku ... To "mój pierwszy raz" więc "wicie, rozumicie", że mi trochę(hymmm) z tym zejdzie...:oops: Likierek stoi i grzecznie czeka (a tak naprawdę to zadołowałam go w szufladzie coby nikt mi się do niego nie dobrał...) Quote
Reno2001 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Alpina napisał(a):Likierek stoi i grzecznie czeka (a tak naprawdę to zadołowałam go w szufladzie coby nikt mi się do niego nie dobrał...) Mam nadzieję, bo mi tak ślinka cieknie, że TZ biega po domu ze scierką od podłogi :megagrin: :megagrin: :megagrin: ! Quote
Alpina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Moja kochana Astka go pilnuje... To niunia wykupiona w dzieciństwie od pijaka za nomen omen - pół litra czystej wody ognistej..:lol::lol::lol: Więc jest 100% -stu procentowo bezpieczny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz znowu do gości...Lecę... Quote
Alpina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Boże ja zamiast z gośćmi to siedzę na Dogo... Idę bo się już zaczynaja wnerwiać...:roll: Gorąco dziękuję wójciowi Markowi T - dzięki jego wpłacie w skarpecie Foksi vel Jagi kochanej naszej jest 541.00 PLN ! Z SERCA DZIĘKUJEMY!:Rose: Quote
Reno2001 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Przecież kazdy wie gdzie przesiaduja maniakalnie dogomaniaczki - oczywiście na dogo :diabloti: !! Pal sześć goście...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PaulinaB Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jaga była dzisiaj na przejażdżce samochodem, w czasie jazdy jest bardzo grzeczna siedziala sobie spokojnie na przednim siedzeniu w samochodzie i ogladala widoki przez okno:) wejsc wprawdzie do samochodu nie chciala, ale zgodzila sie zeby wziasc ja na rece i wsadzic do samochodu!mała jednak była strasznie zestresowana u weterynarza, bardzo sie trzęsła i chciała uciekać, nie meczyłysmy jej dzisiaj, bo jaga ma cieczke, wiec w tym wypadku i sterylka i badanie krwi nie mozna zrobic!jak jej sie skonczy cieczka to wtedy trzeba zrobic badanie krwi, a sterylka gdzies najlepiej by bylo miesiąc po cieczce!poza tym mała ma kamień na zebach, to mozna by jej bylo sciagnac jak bedzie miec sterylke, a poza tym wyglada na to ze jest w dobrej kondycji, choc nie ukrywam ze nie dala sie oglądnąc, boi sie obcych, a kagańca nie chcialysmy jej zakladac bo to by ja jeszcze bardziej zestresowalo! Quote
PaulinaB Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A z tych pozytywnych wiadomosci, to mała u nas czuje sie juz super, jest bardzo przyjacielska do innych psiaków, szczeka radosnie w kojcu, wiec wszystko jest na dobrej drodze:) Jaga dzisiaj ma ogloszenie w gazecie wyborczej, a w czwartek ma byc jej zdjecie w kundlu wiec mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie mogl jej dac duzo milosci i serca, mysle ze najlepiej jakby to byla jakas starsza pani, bo mała potrzebuje spokoju:) to tyle narazie od Jagusi:) Quote
Ulka18 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Paulinko, wspaniale wiadomosci nam dzisiaj serwujesz :multi: Trzymamy kciuki za Jagulke, zeby duzo dobrych ludzi dzwonilo w sprawie jej adopcji :kciuki: Quote
Alpina Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Suuper...Ja już nabyłam wyborczą... Bazarek chyba będzie jutro...:oops: chciałabym od razu wystawić parę rzeczy a mam dzisiaj normalne "urwanie głowy" Wybaczcie.. Quote
PaulinaB Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Dzisiaj Jaga i Mawi mieli swój debiut w telewizji, byla u nas pani Magda nakrecic dwa psiaki uratowane przed śmiercią ze Słomnik i przy okazji Jaga i Mawi też załapali sie na wystep przed kamerą, także za tydzień w czwartek bedzie można oglądnąć psiaki w programie kundel bury i kocury:) Jaga i Mawi zachowali sie jak prawdziwi profesjonaliści, gorzej ze mną:/:P Quote
Ulka18 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Paulinko, czyli za tydzien w czwartek? Nie w ten czwartek? Chcialabym nie przegapic Mawiego i Foksi :p A jak wypadly psiaczki? Ladnie sie prezentowaly? Jagula nie warczala mam nadzieje ;) Quote
Alpina Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 U mnie nie ma tego programu ale oglądam ze strony Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą".Mój TZ jest od dawna zaangażowany w pomoc dla klaczy Nurii... Mam nadzieję, że ten odcinek też będzie.. Tak bardzo chciałabym go zobaczyć...Trzymam mocno kciuki za naszą Jagę...:thumbs::happy1::thumbs: Wystawiłam nareszcie aukcję dla Foksi... Oto link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73806 ZAPRASZAMY PIĘKNIE Quote
PaulinaB Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Program bedzie w nastepny czwartek, czyli 28 czerwca jesli dobrze obliczylam:) Psiaki sie prezentowały super, na Mawiego było zbliżenie na pyszczek i bylo pokazane jak sobie biega i i jak sie tuli i jak juz oan kamerzysta powiedzial Mawiemu ze juz moze isc na trawke to ten jeszcze bardziej sie wtulil:) Jaga nie warczała, była spokojna stała sobie i wdzieczyla sie do kamery a ja ją głaskałam, także myśle ze powinno być dobrze:) a program zawsze mozna oglądnąc na stronie TVP3 Kraków tam zaraz po programie jest link:) Quote
malagos Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 To Jagulinka robi telewizyjna karierę :loveu: No to teraz będzie sobie wybierac i przebierac, księżniczka, w domkach (czego jej zyczę z calego serca!!) :cool3: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ulka18 napisał(a):Czy byly jakies telefony w sprawie Jagulki? Tak miałam jeden od pana ,który mieszka osiedle dalej odmnie ,ale jak mu powiedziałam,ze owszem może jechac do niepołomic zobaczyc Jagusie albo ja moge z nim pojechać to powiedział ,że musi sie zkontaktowac z zoną ,a potem nie zadzwonił do mnie tylko do Niepołomic bo mu wcześniej dałam nr.tel.i adres i powiedział ,że jestem przewrazliwiona bo chce sprawdzac warunki w jakich piesek bedzie przebywał . Dobrze ,że nie podobalo mu sie jak Paulinka na pytanie odpowiedziała ,że Jagulka nie ma ogonka i powiedział,ze nie chce psa bez ogonka bo i tak bym mu fksiulki Jagulki nie oddała.,:loveu: Quote
Recommended Posts