Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alpina napisał(a):
Za dwa dni na Dogo rozpoczną się znowu prace i pewnie wogóle nie będzie działać...:roll: A funkcję "edit" wyłączyli Admini...Nie wiadomo dlaczego...:roll:

Znowu będą problemy . Ciągle cos się kitrasi :shake:
A ja tak czekam na zdjęcia Foksi :oops:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alpina']100% tak....Ale jak ją dziewczyny w hoteliku zobaczyły, to od razu napisały, że fryzjer Foksi był pod wpływem ....Jakiś procentów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mysle, ze nie ma sie z czego nasmiewac :shake: Ostrzyzenie warczacego psa, ktory probuje ugryzc nie nalezy do zadan latwych i przyjemnych, gdy sie ma do dyspozycji tylko kilka par rak i nozyczki. W ogole dziwie sie, ze panie ze schroniska zabraly sie za kapanie i strzyzenie Foksi, pisalam, zeby tego nie robily. Pewnie koltunow bylo wiecej nie normalnej siersci
i kierownikowi bylo wstyd wypuscic w swiat takiego brudnego, skoltunionego psa.

Maszynka od Sabinki rozwiaze wiele problemow :multi:

Posted

Ulka18 ja się z nikogo nie naśmiewam... Daleka byłam od tego...
Sama też obcinałam bezdomnego psa nożyczkami i wiem jak to wygląda...
Z niego też się wszyscy śmieli chociaż było mu dużo lżej a ja dezynfekowałam wszystko w domu...
Skoro kogoś obraziłam to przepraszam...

Posted

mili admin mogliby powiadomić na forum,że są planowane jakieś prace,bo takie "niespodzianki " bardzo utrudniają nam zycie dogomaniackie :placz:

Posted

Sabinko dla Ciebie podziekowania :Rose:

Od: [email protected]
Do: Ulka1813 z dogomanii <[email protected]>
Temat: Re: Maszynka do strzyzenia psow od Pani Sabiny
Data: 11 czerwca 2007 17:10

[SIZE="4"]Bardzo fajna wiadomość. Dziękuję w imieniu własnym oraz zwierzęcej załogi.

To teraz czekamy na pierwszego 'klienta' ostrzyzonego przez panie ze schroniska :cool3:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sabinko dla Ciebie podziekowania :Rose:

To teraz czekamy na pierwszego 'klienta' ostrzyzonego przez panie ze schroniska :cool3:

Niech im sluzy!!! :loveu:

Posted

Chyba nie uwierzycie w to co zaraz zobaczycie na zdjęciach.
Przepominam, że to maleństwo jest w Niepołomicach od soboty.
Wklejam zdjęcia i czekam na Waszą reakcję.

Posted

To Foksia jednak ma futerko, a ja myslalam, ze jest krocej ostrzyzona...widze usmiech na pyszczku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy moze zle widze :???: to chyba jednak usmiech :p

Irenko, napisz wiecej plisss.... :modla:

Posted

Jak widzicie na zdjęciach (dowody rzeczowe) to co nie udaje się zwykłym śmiertelnikom, udaje się Paulince. Wszyscy myśleli, że pewnie potrwa to miesiąc aż Jadzia do kogoś się przytuli. Z Paulinką trwało to dwa dni.
Jadzia chodzi już na spacerki. W tej chwili jeszcze tylko po wybiegu, ale ogród czeka. Jutro do nich jadę, będą nowe wiadomości.

Posted

to ma być ten gryzący pies,który nie daje się dotknąć :crazyeye:,toż to była wroga propaganda :mad:.A Paulinka cud dziewczyna,jak ona ujarzmiła tę zołzę?:-o

Posted

Jakby ktos nie znał cioteczek z Mielca mógłby stwierdzić, że siały wrogą propagandę :diabloti: .

Cóz, jak widac Foksia vel Jadzia po prostu za nic nie mogła odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości.

Maleńka, tylko tak dalej :p :p :p !!!

Pozdrowienia dla Paulinki - cudotwórczyni :loveu: !

Posted

To nie ten sam pies....to na pewno nie ta Foksia, ktora na mnie warczala
i nie dala sie dotknac :crazyeye: nie moge w to uwierzyc :crazyeye:
Ale same czytalyscie opinie kierownika, gdy sunia miala jechac do Bianki do Wrocka :roll:

Niesamowita odmiana....zaczne myslec o wyciaganiu innych psow do hoteliku...Paulinka ma niezwykla energie, ktora tak dziala na psy

Irenko, Beatko, podziekujcie prosze Pani Bozence i Paulince :calus: