BIANKA1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Alpina napisał(a):Za dwa dni na Dogo rozpoczną się znowu prace i pewnie wogóle nie będzie działać...:roll: A funkcję "edit" wyłączyli Admini...Nie wiadomo dlaczego...:roll: Znowu będą problemy . Ciągle cos się kitrasi :shake: A ja tak czekam na zdjęcia Foksi :oops: Quote
Ulka18 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alpina']100% tak....Ale jak ją dziewczyny w hoteliku zobaczyły, to od razu napisały, że fryzjer Foksi był pod wpływem ....Jakiś procentów...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mysle, ze nie ma sie z czego nasmiewac :shake: Ostrzyzenie warczacego psa, ktory probuje ugryzc nie nalezy do zadan latwych i przyjemnych, gdy sie ma do dyspozycji tylko kilka par rak i nozyczki. W ogole dziwie sie, ze panie ze schroniska zabraly sie za kapanie i strzyzenie Foksi, pisalam, zeby tego nie robily. Pewnie koltunow bylo wiecej nie normalnej siersci i kierownikowi bylo wstyd wypuscic w swiat takiego brudnego, skoltunionego psa. Maszynka od Sabinki rozwiaze wiele problemow :multi: Quote
Alpina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ulka18 ja się z nikogo nie naśmiewam... Daleka byłam od tego... Sama też obcinałam bezdomnego psa nożyczkami i wiem jak to wygląda... Z niego też się wszyscy śmieli chociaż było mu dużo lżej a ja dezynfekowałam wszystko w domu... Skoro kogoś obraziłam to przepraszam... Quote
Poker Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 mili admin mogliby powiadomić na forum,że są planowane jakieś prace,bo takie "niespodzianki " bardzo utrudniają nam zycie dogomaniackie :placz: Quote
Ulka18 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Sabinko dla Ciebie podziekowania :Rose: Od: [email protected] Do: Ulka1813 z dogomanii <[email protected]> Temat: Re: Maszynka do strzyzenia psow od Pani Sabiny Data: 11 czerwca 2007 17:10 [SIZE="4"]Bardzo fajna wiadomość. Dziękuję w imieniu własnym oraz zwierzęcej załogi. To teraz czekamy na pierwszego 'klienta' ostrzyzonego przez panie ze schroniska :cool3: Quote
Sabina02 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Ulka18 napisał(a):Sabinko dla Ciebie podziekowania :Rose: To teraz czekamy na pierwszego 'klienta' ostrzyzonego przez panie ze schroniska :cool3: Niech im sluzy!!! :loveu: Quote
irenaka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Chyba nie uwierzycie w to co zaraz zobaczycie na zdjęciach. Przepominam, że to maleństwo jest w Niepołomicach od soboty. Wklejam zdjęcia i czekam na Waszą reakcję. Quote
Ulka18 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 To Foksia jednak ma futerko, a ja myslalam, ze jest krocej ostrzyzona...widze usmiech na pyszczku :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy moze zle widze :???: to chyba jednak usmiech :p Irenko, napisz wiecej plisss.... :modla: Quote
Poker Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 i to jest Foksia??:crazyeye::crazyeye::crazyeye:niemożliwe,ktoś podmienił psa :placz: :eviltong: Quote
irenaka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A teraz ukłany od wszystkich dogomaniaków dla Paulinki. Quote
irenaka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jak widzicie na zdjęciach (dowody rzeczowe) to co nie udaje się zwykłym śmiertelnikom, udaje się Paulince. Wszyscy myśleli, że pewnie potrwa to miesiąc aż Jadzia do kogoś się przytuli. Z Paulinką trwało to dwa dni. Jadzia chodzi już na spacerki. W tej chwili jeszcze tylko po wybiegu, ale ogród czeka. Jutro do nich jadę, będą nowe wiadomości. Quote
irenaka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Zapomniałam dopisać, że żadnych "podmianek" nie było. To naprawdę Jadzia z Mielca. Quote
Poker Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 to ma być ten gryzący pies,który nie daje się dotknąć :crazyeye:,toż to była wroga propaganda :mad:.A Paulinka cud dziewczyna,jak ona ujarzmiła tę zołzę?:-o Quote
irenaka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Żadna zołza, suczka po przejściach i już takie efekty. Quote
irenaka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja znam wersję z Jadzią, może być Foksia. Ale fakt dobrze by było ustalić jak ją wołać. Quote
Reno2001 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jakby ktos nie znał cioteczek z Mielca mógłby stwierdzić, że siały wrogą propagandę :diabloti: . Cóz, jak widac Foksia vel Jadzia po prostu za nic nie mogła odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości. Maleńka, tylko tak dalej :p :p :p !!! Pozdrowienia dla Paulinki - cudotwórczyni :loveu: ! Quote
Ulka18 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 To nie ten sam pies....to na pewno nie ta Foksia, ktora na mnie warczala i nie dala sie dotknac :crazyeye: nie moge w to uwierzyc :crazyeye: Ale same czytalyscie opinie kierownika, gdy sunia miala jechac do Bianki do Wrocka :roll: Niesamowita odmiana....zaczne myslec o wyciaganiu innych psow do hoteliku...Paulinka ma niezwykla energie, ktora tak dziala na psy Irenko, Beatko, podziekujcie prosze Pani Bozence i Paulince :calus: Quote
Recommended Posts