Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye:,to jeszcze jeden dowód na to jakiej degradacji ulega psychika psa w schronisku :angryy:.Mała wygląda śliczniena zdjęciu gdzie idzie jak mały konik,a te uszki :loveu:,cudowna,a to wszystko dzięki Waszym uporowi,ciężkiej pracy i [SIZE=5][COLOR=Red]SERCU[/COLOR][/SIZE]

Posted

[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/1042/jadzia23te8.jpg[/IMG]

Dla tego uśmiechu dałabym się pokroić! Śliczności kochane...I takie szczęśliwe...
Cholera, znowu się poryczałam...

Posted

[quote name='Alpina'][IMG]http://img337.imageshack.us/img337/1042/jadzia23te8.jpg[/IMG]

Dla tego uśmiechu dałabym się pokroić! Śliczności kochane...I takie szczęśliwe...
Cholera, znowu się poryczałam...[/quote]
Alpina to dzięki tobie i tym wszystkim ,którzy uwierzyli że w hoteliku Jagusia się zmieni i będzie mieć szansę na domek.,a ja tez jak tylko ją zobaczyłam na forum od razu ja pokochałam i wiedziałm ,że trzeba jej pomóc i że tylko hotelik jest dla niej wybawieniem bo nikt nie chce psa ,który gryzie.:multi: :multi:

Posted

A tak z innej beczki...
Co z tym likierowym bazarkiem dla Foksi...:mad: ???

Cioteczka nam smaku narobiła i co?

A ja się nastawiłam i chcę licytować...:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[B]Beatko[/B] jakbyś jej nie wypatrzyła...To aż strach pomyśleć...Tkwiłaby tam nadal...Gdyby nie [B]Sabinka[/B] która zrobiła jej piękne ogłoszenie, gdyby nie [B]Ulka18[/B],[B]Agusiazet[/B],[B]Viris[/B],[B]Terra[/B], [B]Malagos[/B], [B]Bianka[/B] i gro innych cudownych cioteczek co wspomogły aukcję dobrym słowem, mądrą radą i groszem Foksia vel Jaga nie małaby żadnych szans...Bardzo bym chciała wszystkie cioteczki uścisnąć mocno za to wszystko ....

[B] Reno[/B] musisz i Ty pociwiczyć silną wolę :diabloti: bo mi się akurat rodzinka zwaliła... hymmm...No...Przyjechali goście kochani...I niestety dzisiaj nie zrobię tego bazarku ...
To "mój pierwszy raz" więc "wicie, rozumicie", że mi trochę(hymmm) z tym zejdzie...:oops:
Likierek stoi i grzecznie czeka (a tak naprawdę to zadołowałam go w szufladzie coby nikt mi się do niego nie dobrał...)

Posted

[quote name='Alpina']Likierek stoi i grzecznie czeka (a tak naprawdę to zadołowałam go w szufladzie coby nikt mi się do niego nie dobrał...)[/quote]

Mam nadzieję, bo mi tak ślinka cieknie, że TZ biega po domu ze scierką od podłogi :megagrin: :megagrin: :megagrin: !

Posted

[IMG]http://images21.fotosik.pl/374/e126b061b63f3b20.jpg[/IMG]

Moja kochana Astka go pilnuje...
To niunia wykupiona w dzieciństwie od pijaka za nomen omen - pół litra czystej wody ognistej..:lol::lol::lol:
Więc jest 100% -stu procentowo bezpieczny...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A teraz znowu do gości...Lecę...

Posted

Boże ja zamiast z gośćmi to siedzę na Dogo...
Idę bo się już zaczynaja wnerwiać...:roll:

Gorąco dziękuję wójciowi Markowi T - dzięki jego wpłacie w skarpecie Foksi vel Jagi kochanej naszej jest [COLOR=Red]541.00 PLN[/COLOR] !
[COLOR=Blue]Z SERCA DZIĘKUJEMY!:Rose:[/COLOR]

Posted

Jaga była dzisiaj na przejażdżce samochodem, w czasie jazdy jest bardzo grzeczna siedziala sobie spokojnie na przednim siedzeniu w samochodzie i ogladala widoki przez okno:) wejsc wprawdzie do samochodu nie chciala, ale zgodzila sie zeby wziasc ja na rece i wsadzic do samochodu!mała jednak była strasznie zestresowana u weterynarza, bardzo sie trzęsła i chciała uciekać, nie meczyłysmy jej dzisiaj, bo jaga ma cieczke, wiec w tym wypadku i sterylka i badanie krwi nie mozna zrobic!jak jej sie skonczy cieczka to wtedy trzeba zrobic badanie krwi, a sterylka gdzies najlepiej by bylo miesiąc po cieczce!poza tym mała ma kamień na zebach, to mozna by jej bylo sciagnac jak bedzie miec sterylke, a poza tym wyglada na to ze jest w dobrej kondycji, choc nie ukrywam ze nie dala sie oglądnąc, boi sie obcych, a kagańca nie chcialysmy jej zakladac bo to by ja jeszcze bardziej zestresowalo!

Posted

A z tych pozytywnych wiadomosci, to mała u nas czuje sie juz super, jest bardzo przyjacielska do innych psiaków, szczeka radosnie w kojcu, wiec wszystko jest na dobrej drodze:) Jaga dzisiaj ma ogloszenie w gazecie wyborczej, a w czwartek ma byc jej zdjecie w kundlu wiec mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie mogl jej dac duzo milosci i serca, mysle ze najlepiej jakby to byla jakas starsza pani, bo mała potrzebuje spokoju:)
to tyle narazie od Jagusi:)

Posted

Suuper...Ja już nabyłam wyborczą...
Bazarek chyba będzie jutro...:oops:
chciałabym od razu wystawić parę rzeczy a mam dzisiaj normalne "urwanie głowy" Wybaczcie..

Posted

Dzisiaj Jaga i Mawi mieli swój debiut w telewizji, byla u nas pani Magda nakrecic dwa psiaki uratowane przed śmiercią ze Słomnik i przy okazji Jaga i Mawi też załapali sie na wystep przed kamerą, także za tydzień w czwartek bedzie można oglądnąć psiaki w programie kundel bury i kocury:) Jaga i Mawi zachowali sie jak prawdziwi profesjonaliści, gorzej ze mną:/:P

Posted

Paulinko, czyli za tydzien w czwartek? Nie w ten czwartek? Chcialabym nie przegapic Mawiego i Foksi :p

A jak wypadly psiaczki? Ladnie sie prezentowaly? Jagula nie warczala mam nadzieje ;)

Posted

U mnie nie ma tego programu ale oglądam ze strony Fundacji "Zwierzę nie jest rzeczą".Mój TZ jest od dawna zaangażowany w pomoc dla klaczy Nurii...
Mam nadzieję, że ten odcinek też będzie..
Tak bardzo chciałabym go zobaczyć...Trzymam mocno kciuki za naszą Jagę...:thumbs::happy1::thumbs:
Wystawiłam nareszcie aukcję dla Foksi...
Oto link:
[B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73806[/URL]
ZAPRASZAMY PIĘKNIE
[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/shathread.php?t=73806"]
[/URL]

Posted

Program bedzie w nastepny czwartek, czyli 28 czerwca jesli dobrze obliczylam:) Psiaki sie prezentowały super, na Mawiego było zbliżenie na pyszczek i bylo pokazane jak sobie biega i i jak sie tuli i jak juz oan kamerzysta powiedzial Mawiemu ze juz moze isc na trawke to ten jeszcze bardziej sie wtulil:) Jaga nie warczała, była spokojna stała sobie i wdzieczyla sie do kamery a ja ją głaskałam, także myśle ze powinno być dobrze:) a program zawsze mozna oglądnąc na stronie TVP3 Kraków tam zaraz po programie jest link:)

Posted

To Jagulinka robi telewizyjna karierę :loveu:
No to teraz będzie sobie wybierac i przebierac, księżniczka, w domkach (czego jej zyczę z calego serca!!) :cool3:

Posted

[quote name='Ulka18']Czy byly jakies telefony w sprawie Jagulki?[/quote]
Tak miałam jeden od pana ,który mieszka osiedle dalej odmnie ,ale jak mu powiedziałam,ze owszem może jechac do niepołomic zobaczyc Jagusie albo ja moge z nim pojechać to powiedział ,że musi sie zkontaktowac z zoną ,a potem nie zadzwonił do mnie tylko do Niepołomic bo mu wcześniej dałam nr.tel.i adres i powiedział ,że jestem przewrazliwiona bo chce sprawdzac warunki w jakich piesek bedzie przebywał .
Dobrze ,że nie podobalo mu sie jak Paulinka na pytanie odpowiedziała ,że Jagulka nie ma ogonka i powiedział,ze nie chce psa bez ogonka bo i tak bym mu fksiulki Jagulki nie oddała.,:loveu: