Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA znam Burana ( z widzenia ) :p

Jego właściele mieszkają na osiedlu obok :p Buran jest baaardzo ładny :loveu:
Ale nie tą Panią spotkałam :p

Ja weszłam do łazienki umyć twarz - wyszłam a tu prezencik z samego rana :p Dobrze, że mam "perskie dywany" :diabloti:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hmmm niech pomyślę :roll: Nie, ostatnio nie widziałam :p Ale jak widuję, to chodzi z nim jakiś starszy Pan ( i to na kilka godzinek ) :p

Posted

Ja znam takiego młodego chłopaka, który Burana wystawiał w Krakowie.
Weszka wczoraj do południa miała jeszcze dosc wysoką temperaturę. Tak ją strasznie "wzięło"

Posted

Cześć Pyzula! Cześć cioteczki! Doczołgałam się do kompa. Wczorajszy dzień to kolejne majaki w gorączce. Dziś nieco lepiej, zaczynam dawać nadzieję na wyzdrowienie.

Pyza musi się wszystkiego nauczyć. Nie wiadomo czy w ogóle kiedykolwiek ktoś ją uczył nie sikania w pomieszczeniach. Mogła być psem kojcowym. Zresztą jak w tak młodym wieku trafiła do schronu to i tak wszystko poszło w las.

Badanie moczu zrobimy. monita gdybyś mogła kupić w aptece taki pojemniczek do badania moczu i złapać siuśki Pyzulki. Najlepsze pierwsze poranne ;) a do łapania polecam dużą chochlę albo garnek na długiej rączce ;) Dziś się dogadam z kiwi czy pojedziemy jutro - jeśli tak to złap proszę siuśki jutro rano.

Pyzulko kochana, tęsknię za tobą :( Myślałam że dziś cię zobaczę ale... jeszcze się nie da...

Posted

AMIGA napisał(a):
Kropcia wczoraj ściskała i wyspacerowywała nasze nowe Ligociaki, więc pewnie dzisiaj zakuwa do szkółki:roll:

To prawda wczoraj odwiedzilam Ligockie psiaki :loveu: Male Cudenka :loveu:

A dzisiaj nie zakuwam do szkolki :evil_lol: Chetnie poznam Pyzulke,ale raczej nie dzisiaj,bo nie bede w domu,ale jakos na pewno sie jeszcze dogadamy :lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Poranne sioo to chyba Monita będziesz w domu łapac. :-?

No najprawdopodobniej :p Oby tylko je zrobiła, tym razem w domu :eviltong:

Posted

AMIGA napisał(a):
A Pyziula bardzo szaleje z Twoim czarnuszkiem?

Szaleje, ale jak zaczyna na niego wchodzić, to Maks się złości i po zabawie :p

Psów na spacerze się boi ( zwłaszcza tych dużych ) średnie i małe jej nie ruszają ;)

Więc do psów jest super, nie ma problemów.

Kota, też widziała i nie reagowała, ale za to ptaki goni :diabloti:

Posted

weszka napisał(a):

Badanie moczu zrobimy. monita gdybyś mogła kupić w aptece taki pojemniczek do badania moczu i złapać siuśki Pyzulki. Najlepsze pierwsze poranne ;) a do łapania polecam dużą chochlę albo garnek na długiej rączce ;) Dziś się dogadam z kiwi czy pojedziemy jutro - jeśli tak to złap proszę siuśki jutro rano.

OK kupię :p

Obym nie musiała, tego robić na dworze :-o

Co do weta, to daj mi proszę dzisiaj znać :p

Jutro punkt 9 jestem u fryza :razz:

I tak pomyślałam o fryzurce ( można jej zostawić taki dłuższy żabot na całej klacie ) bo tam ma nie skołtonioną sierść :eviltong:

Aha szczotkowałam ją dzisiaj i wygląda duużo lepiej :razz:

Posted

Monita - ona goni ptaki? Musiałaby się nie nazywać sznaucerem, żeby nie gonić ptaki :evil_lol: Moja potrafi skakać aż prawie na moją wysokość na pień jak widzi ptaszka (a największy bodziec dla niej to sroka!) Strasznie żałuję, że Pyza nie jest panem Pyzą, bo poszalałyby sobie razem z Amigą, oj poszalałyby!

Posted

AMIGA napisał(a):
Moja potrafi skakać aż prawie na moją wysokość na pień jak widzi ptaszka (a największy bodziec dla niej to sroka!)

Ha Ha Ha dla Zuli ( Pyzuli ) ;) też :diabloti:

Bo Maks to raczej przegania gołębie z balkonu ;)

Posted

Poznałam PYZĘ!!!!!!!!!!!!! Jestem kompletnie zakochana! Jest słodka, kochana i śliczna!!! Amiga, monita dziękuję że przyjechałyście :D
Oczywiście miałyśmy wyjść na krótki spacer a byłyśmy 1,5 godz.
Zaraz będą zdjęcia!