Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W zeszły poniedziałek (5.03) znalazłam na parkingu przy Kampinosie przywiązaną do latarni suńkę. Zabrałam ja do domu, bo przeciez nie mogłam jej tam zostawić. Przez tydzień rozklejałam ogłoszenia w pobliżu, dałam znać do schronisk, że znalazłam taka suczkę i nic - cisza.

Przed Wielkanoca wyjeżdżam na 3 m-ce do Stanówi, w związku z tym nie bede mogła jej zatrzymac. Znajomi i rodzina maja juz psiaki i nikt jej nie chce :-( Niestety musze ja niedługo zawieźć do schroniska (chyba na paluch) bo nie bedę miała z kim jej zostawić :-(

Suńka jest straszną przylepą. Troszke posikuje w domu, ale chyba nie mieszkała wczesniej w bloku. Sięga do kolan (chyba większa nie będzie). Jest zdrowa i w dobrej kondycji.

Pomóżcie...

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doroto, napisałam Ci 2 privy.

Biedny psiak. Kto mu udzieli tymczasowego schronienia?

Doroto, może zmień tytuł, że pilnie szukamy tymczasu i suni grozi schronisko...:placz:

Posted

suńka jest na razie u mnie, moge ją jeszcze tydzień lub dwa trzymać - także troszkę czasu jeszcze jest. szukam jej teraz domu na stałe

hotelik rozważam w razie jak nie znajdę dla niej domu do wyjazdu - tylko, że 30 zł za dobe to za dużo dla mnie - nie stać będzie mnie na płacenie za 3 m-ce za hotel :placz: wtedy będę zmuszona zawieźć ją do schronu :placz: :placz: :placz:

Posted

dorota daj namiary na siebie i ułóż jakiś krótki tekst- mi od tych ogłoszen juz glowa peka- wieczorem ją wkleje, albo jutro,
-jaka jest w stosunku do innych psów
- czystość w domu
- charakter, ufna, nieufna, przyjacielska, jak do dzieci, ludzi, psów itp
- ile ma lat mniej więcej

Posted

Boże, tylko nie na Paluch :wallbash:

Może ktoś byłby w stanie zaoferowac DT choćna tydzień, potem inny dogomaniak tez parę dni i tak przez czas aż do znalezienia stałego domu... Tylko nie na Paluch...