romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 BosiaB NIKT TAK NIE POMYŚLAŁ ,KOCHANA I DZIĘKUJE ZA WSPARCIE!DLA NAS WSZYSTKICH W TEJ CHWILI SIĘ PRZYDA. Kasiu co mam zrobić?????? Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='romenka']BosiaB NIKT TAK NIE POMYŚLAŁ ,KOCHANA I DZIĘKUJE ZA WSPARCIE!DLA NAS WSZYSTKICH W TEJ CHWILI SIĘ PRZYDA. Dzięki Romenka :oops: qrcze tak bardzo chciałabym pomóc :placz: Quote
loozerka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Bosia, a masz czas? To szperaj po forum, przekazuj ludziom informacje, moze zobaczysz gdzies oferte pomocy, a w zupełnie innym kogos, kto takiej pomocy potrzebuje? Zobacz, sa tu watku ogólne- np o alarmowym Funduszu nadziei, o psach zadluzonych, czy pilnie potrzebujących pomocy. Jesli znajdziesz takie, ktorymi niewiele osób sie interesuje- wpisz je tam, gdzie wiecej osób zaglada, by następował przepływ informacji :) Quote
romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Dzięki Romenka :oops: qrcze tak bardzo chciałabym pomóc :placz: W tej chwili mam to samo inie wiem co mam zrobić:placz: Boże rta suńka jest kochana!!!Bardzosię do mnie garnie a ta baba która napisała oagresji uniej powinna sama pójść gdzieś się przebadac czy ona nie ma zaburzeń!!! Sunia jest niewyganiana!!!Stąd ta u niej nadpobudliwość ale nikogo nie chce atakować póki jej ktoś krzywdy nie zrobi i tu mówię o psie) KU*** czemu to życie takie podłe jest!!!!Co zawinił taki psiak żeby go teraz skazywać na tułaczkę z rąk do rąk!!! Quote
pidzej Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 czy Kasiek jest online? moze ten pensjonat na bródnie? Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 oki przynajmniej tak postaram sie pomóc, bo czasu wolnego (jeszcze przez najbliższe półtora tygodnia) to mam sporo :cool3: Romenko u suni to już nawet na fotkach widać, że jest przecudowna i przekochana :loveu: Dlatego tak mi przypadła do gustu...tylko ci rodzice :shake: Ciągle zastanawiam sie jak widzę te wszystkie bidy na forum czym one zawiniły "człowiekowi", że go tak potraktował?! Odpowiedź nasuwa mi się tylko jedna: NICZYM!! po prostu Biedactwa miały pecha, że trafiły na nieodpowiedzialnych, kompletnie nieczułych nawet nie ludzi (bo ludzie z sumieniem tak nie robią) tylko hmmm... sama nie wiem jak "ich" nazwać?! BESTIE? POTWORY? :-( Quote
romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kochani od godziny sunia bardzo spokojnie się zachowuje. Diana je ciągle gryzak więc i nie ma żadnych zaczepek. Sunia jedynie co musi to ciągle siedzieć koło mnie inaczej jak odchodze staje się bardzo niespokojna. Jeśłi tak miałby wyglądac cały dzień to zgadzam się tyle ze ile ten raj potrwa? Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Romenko życzę Ci całym swoim małym serduchem, żeby sie to utrzymało jak najdłużej (póki nie ma innego domku :-( ) a jeszcze tak zapytam nieśmiało: :oops: zaglądałyście na mape dogo, czy jest w pobliżu ktoś kto zdeklarował sie do ofiarowania DT?! może są takie osoby ale są np off-line albo nie zaglądały na ten wątek i warto samemu sie z nimi skontaktować?! :oops: Quote
romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Romenko życzę Ci całym swoim małym serduchem, żeby sie to utrzymało jak najdłużej (póki nie ma innego domku :-( ) a jeszcze tak zapytam nieśmiało: :oops: zaglądałyście na mape dogo, czy jest w pobliżu ktoś kto zdeklarował sie do ofiarowania DT?! może są takie osoby ale są np off-line albo nie zaglądały na ten wątek i warto samemu sie z nimi skontaktować?! :oops: Kochana dałabyś radę poszukać??Proszę. Ja niedługo wychodze na spotknie z treserką psów.Chce by ona oceniła sytuacje i powiedziała co można zrobić by tego nie było! Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 romenka napisał(a):Kochana dałabyś radę poszukać??Proszę. Ja niedługo wychodze na spotknie z treserką psów.Chce by ona oceniła sytuacje i powiedziała co można zrobić by tego nie było! pewnie, że poszukam, przynajmniej tak mogę pomóc i postaram sie wysłać do tych osób PM z linkiem do tego wątku... mam nadzieje, że ktoś z nich tu zajrzy i zgodzi sie ci pomóc trzymam kciuki za spotkanie z trenerką - mam nadzieje, że da radę pomóc, coś doradzić :kciuki: Quote
majafaja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 romenka, przykro mi, ale jesli sytuacja sie nie zmieni, to psiak musi od CIebie odejść... tylko gdzie?...ehhh.. Quote
romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kochani sunia jeszcze będzie dzisiaj u mnie spała.Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie.Mam tylko nadzieje że żadnych kłotni między psami nie będzie:roll: i żadnego straszenia mnie.Ja chcę zdrowe dzieciąko urodzic i bez żadnych myszek :eviltong: a jak nadal będe tak skakać na krześle to dziecko urodzi mi się w typie dalmatyńczyka :cool3: Trzymajcie kciuki.Ja musze już odpocząć. a zapomnjiałam napisać: dzisiaj nici ze spotkania z dziewczyna która tresuje psy.Biedulka też się wyrobic nie może poza tym też jest w ciązy:loveu: Quote
majafaja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 no no....wszyscy w ciązy :D no to na dobranoc podnosze psiaka! i spokjnej nocy zycze romenka, przespanej! Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 3mam kciuki, żeby ta mała Diabliczka :evil_lol: nie broiła i pozwoliła Ci odpocząć Romenko bo to dla Ciebie naprawdę ważnie i potrzebne!! Więc zmykaj sie położyć i pozdrów Maluszka (tego w brzuszku i tego psiego) :cool3: od cioteczki Bogusi :lol: Sprawdziłam mape dogo i wysłałam PM do 4osób, może ktoś tu zajrzy i jakoś pomoże?! OBY!! 3mam kciuki również za to... :kciuki: :kciuki: :kciuki: przyjemnego odpoczynku :lol: PS a wiadomo już kiedy odbędzie sie spotkanie z trenerką?! :oops: Quote
pidzej Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ja ostatnio obdzwoniłam prawie wszystkich z wawy w sprawie dt dla szczeniaka i nic. jeszcze tamte osoby podawały kontakty do następnych i wszyscy zapsieni. to było ok 3 tyg temu. a xheiliex? Quote
romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2] Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='pidzej']ja ostatnio obdzwoniłam prawie wszystkich z wawy w sprawie dt dla szczeniaka i nic. jeszcze tamte osoby podawały kontakty do następnych i wszyscy zapsieni. to było ok 3 tyg temu. to może coś sie zmieniło w ciągu tych 3 tygodni?! ehh nie pozostaje nic tylko czekać :shake: [quote name='pidzej'] a xheiliex? jej (jego) nie było na mapie więc nie napisałam :oops: ale może warto spróbować?! napiszesz PM Pidzej czy ja mam napisać?! Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='romenka'][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2] ehh widać nawet na fotkach, że jak patrzy na Dianke to w ślepkach ma takie "zaczepnie chochliki" ;) z jednej strony nie ma sie co dziwić bo takie chochliki mają chyba wszystkie szczeniaki (ochota do zabawy) noi teraz też "uraz" do dobki... ale dla Dianki no i dla Ciebie Romenko to niezbyt dobre w obecnej sytuacji :shake: A Dianka śliczna :loveu: i widać, że bacznie obserwuje "malucha"... Quote
romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 a jak się podoba Wam to zdjęcie :razz: :evil_lol: ?? Quote
loozerka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 jest sliczne- widac na nim takie zaskoczenie, niedowierzanie, euforie...jakby mowila WOOOOW!! Quote
pidzej Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 wyslalam pm do xheiliex ale ona chyba rzadko bywa na dogo pytalam na watku, czy może gamon wie - ona ja zna /tak mi sie cos kojarzy/ Quote
romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Musze Wam to skopiować:evil_lol: Padniecie ze śmiechu!!! Napisała Kobold: PODEJDZ TU JESZCZE KAWALEK TO.......:diabloti: MAMUSIU RATUNKU, NA POMOC!!!!!!!!!! ] Quote
romenka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 BosiaB_86 napisał(a):3mam kciuki, żeby ta mała Diabliczka :evil_lol: nie broiła i pozwoliła Ci odpocząć Romenko bo to dla Ciebie naprawdę ważnie i potrzebne!! Więc zmykaj sie położyć i pozdrów Maluszka (tego w brzuszku i tego psiego) :cool3: od cioteczki Bogusi :lol: Sprawdziłam mape dogo i wysłałam PM do 4osób, może ktoś tu zajrzy i jakoś pomoże?! OBY!! 3mam kciuki również za to... :kciuki: :kciuki: :kciuki: przyjemnego odpoczynku :lol: PS a wiadomo już kiedy odbędzie sie spotkanie z trenerką?! :oops: Dziękuje kochana!!Jednak pomagasz i to bardzo:loveu: W tej chwili naprawdę każda pomoc jest niezbędna:-( Quote
Kasiek Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Jeśli nikt nie wezmie małej do domku, trzeba jutro zawieźc ją do hotelu... mam 300 zł, al eto na razie nawet na miesiac nie wystarczy :( Negocjatorka ze mnie kiepska wiec nie sadze zebym wynegocjowala mniej niz 20 za dzien ....:( Quote
Recommended Posts