Kasiek Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Pojechała po 15 do gdyni... Bedzie miala duzy ogród wiec moze w koncu wybiega sie na calego :) trzymajcie kciuki!!! Quote
BosiaB_86 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :multi::multi::multi::multi: chociaż jedna dobra wiadomość dzisiaj... Oby jej sie tam udało i nie wróciła jak Misiek z mojego podpisu :( 3mam kciuki za małą :) Quote
Lulka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 do mojego miasta pojechala :loveu: dobry klimat, swieze powietrze :p Quote
Kasiek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dostałam takiego malilik: Pani Kasiu kolega napisal ze sunia ma gigantyczny ogrod i bardzo sie nowemu panu podoba, co wiecej napisal ostatnio ze ma sie bardzo dobrze...i jeszcze nie przestala biegac :) pozdrawiam goraco monika :) Quote
elainfo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Kasiek']Dostałam takiego malilik: Pani Kasiu kolega napisal ze sunia ma gigantyczny ogrod i bardzo sie nowemu panu podoba, co wiecej napisal ostatnio ze ma sie bardzo dobrze...i jeszcze nie przestala biegac :) pozdrawiam goraco monika :) ehhehehehe.. i pewnie prędko nie przestanie latac jak wariat;-)).. cudnie!!!naprawde dobrze trafiła;-) Quote
BosiaB_86 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!: świetne wieści :lol: Quote
Recommended Posts