Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale jeśli ta Pani będzie musiała w ciągu dnia wyjść na parę godzin to mogę ją wziąć do siebie. Mój tata różnie pracuje, ale zazwyczaj ok. 10-20 i tylko w tych godzinach mogę mieć w domu drugiego psa/w tygodniu/. 510 717 865 w razie potrzeby dzwońcie.

Posted

Wieści z domu tymczasowego:

jest jej wszedzie pelno.zglada wszystkir katy,poza tym przychodzi ,wchodzi na kolana i sie przytula ,bardzo prosi oto zeby ktos ja kochal,lubi dzieci ,bo jka tylko weszla do mnie do domu to przywitala sie z moja corka,na scpacerze pilnuje sie !spkojna w stosunku do innych psow.mysle ze jest zwariowanan ,ale to pewnie tez dlatego ze jest mloda,siega mniej wiecej do kolan ,lugie uszy ,chyda jak szkapa.nie gryzie ,nie psyje nic w domu,wszystkiego sie boi,niczegi nie zna,dlatego dobrze ze pobedzie u mnie to sie oswoi z codziennym zyciem ,jest troche jak pies gdzies ze wsi ,puszczony luzem ,co nigdy w domu nie byl,na szczescieludzi sie nie boi ,cieszy sie i lize jak ktos okaze jej troche zainteresowanai

Posted

Już trudno, w ogloszeniach pozostanie bezimienna;) jeszcze wypełniłam formularz do papierowego wydania 'Oferty' i napisali że ogłoszenie ukaze się 20 marca ale nie wiem jak to z nimi jest.

Posted

Kochani, nik t nie dzowni, nikt nie pyta...
A ta pani juz pyta mnie co z domkiem, bo jest problem....:placz:

Sunia załatwia się w domu...ona nie wiem co robić??

Macie jakies sposoby??

Posted

no, jak ze szczeniakiem, przenosić na gazetę, często wychodzić, chwalić za siusiu na dworze... nie wiem...:-( ja mam kilka psich pieluszek do rozłożenia na podłogę, od spodu maja ceratkę, ale to chyba nie rozwiazanie...