Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani, dostałąm telefon od dziecwyzny!

Przy bloku na Gorczewskiej w Warszawei od 3 dni stoi sunia przywiazana do drzewa...nikt sie nie zainteresował dlaczego tak stoi!!!!!!

Wzięła ja dzis rano do siebie do domu, ale...

Moze ja tzrymac tylko do 16, chiaął ja oddac do schroniska!

W ciagu ostatniej godziny, przezywajac koszmar udało mi sie zalatwic dom na pare dni...choc nie wiadomo jak to wyjdzie...pani ma dziecko roczne, labradora, male mieszkanie i jest sama

Dlatego kochani błagam pomózcie w szukaniu domu!

Sunia jest sliczna, sami zobaczcie!!!

Jeeesuuu, co sie dzieje???jescze nawet wakcji nie ma....a juz wszedzie psy na sznurkach przywiazane...

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiec tak, oto co mi napisala dziewczyna:

co do łagodności - jest szalona ...na oko ma tak z pol roku chyba wiec to jeszcze szczeniak...ma prawo. nie wiem czy mozna oceniac jej temperament bo jak narazie jest odwiazana ze sznurka wiec szaleje, biega, podgryza. kupilam jej kosc, i problem zniknął, kupilam jej jeszcze puszki pedigri (do jedzenia) wiec jakis czas ma co jesc.

Posted

ło matko ...tak podobna do mojej Nelusi ....Chrupku , Lulka...czy dałyście rade na szybkiego sklonować Nelke zanim mi ją podarowałyscie :crazyeye: . poprosze cos wiecej jak juz bedzie cos wiadomo o psinie ....... moze na tablice do Iwony ;)
chociaz dopiero tera mi wyskoczyło zdjecie na poslanku ...troche inna niz Nela ...taka szczeniaczkowa .....kurcze podobna troche do szukanej ....jak sie nazywa.....Fuska ?

Posted

Kasiek ten dom tymczasowy jaka dzielnica? może gdyby pani nie dawała rady a ja miałabym w miarę blisko:oops: to mogłabym pomóc np w spacerach czy czymkolwiek?

Posted

pidzej napisał(a):
Kasiek ten dom tymczasowy jaka dzielnica? może gdyby pani nie dawała rady a ja miałabym w miarę blisko:oops: to mogłabym pomóc np w spacerach czy czymkolwiek?

Koło Promenady