Kasiek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kochani, dostałąm telefon od dziecwyzny! Przy bloku na Gorczewskiej w Warszawei od 3 dni stoi sunia przywiazana do drzewa...nikt sie nie zainteresował dlaczego tak stoi!!!!!! Wzięła ja dzis rano do siebie do domu, ale... Moze ja tzrymac tylko do 16, chiaął ja oddac do schroniska! W ciagu ostatniej godziny, przezywajac koszmar udało mi sie zalatwic dom na pare dni...choc nie wiadomo jak to wyjdzie...pani ma dziecko roczne, labradora, male mieszkanie i jest sama Dlatego kochani błagam pomózcie w szukaniu domu! Sunia jest sliczna, sami zobaczcie!!! Jeeesuuu, co sie dzieje???jescze nawet wakcji nie ma....a juz wszedzie psy na sznurkach przywiazane... Quote
pidzej Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Boże, następna. W jakim jest mniej więcej wieku? kiedy będzie wiadomo jak reaguje na inne zwierzęta? Quote
Kasiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Wiec tak, oto co mi napisala dziewczyna: co do łagodności - jest szalona ...na oko ma tak z pol roku chyba wiec to jeszcze szczeniak...ma prawo. nie wiem czy mozna oceniac jej temperament bo jak narazie jest odwiazana ze sznurka wiec szaleje, biega, podgryza. kupilam jej kosc, i problem zniknął, kupilam jej jeszcze puszki pedigri (do jedzenia) wiec jakis czas ma co jesc. Quote
pidzej Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 dzięki. śliczna. czy ten tymczas u pani z dzieckiem jest na 100%? i na ile dni? aa i czy załatwia sięw domu? Quote
hankag Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ło matko ...tak podobna do mojej Nelusi ....Chrupku , Lulka...czy dałyście rade na szybkiego sklonować Nelke zanim mi ją podarowałyscie :crazyeye: . poprosze cos wiecej jak juz bedzie cos wiadomo o psinie ....... moze na tablice do Iwony ;) chociaz dopiero tera mi wyskoczyło zdjecie na poslanku ...troche inna niz Nela ...taka szczeniaczkowa .....kurcze podobna troche do szukanej ....jak sie nazywa.....Fuska ? Quote
gamoń Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45227 Kurcze moze to Fuska z tego watku. Skontaktuj sie na priva z Aleksandra B .Nie wiem wprawdzie czy bedzie dzisiaj na dogo.Podaje namiary nw razie czego .Powiedz ,ze telefon masz od Gamonia -Beaty 508678787 Ola Quote
iwop Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 podnosze!!! ---------------------------------------------------------------- Quote
pidzej Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Fuśka ma krótkie łapy... mało prawdopodobne by to była ona... Quote
hankag Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 zdjecia juz wydrukowane ...dzisiaj lub jutro pojadą do Iwony ....moze w miedzy czasie cos wiecej sie o niej dowiemy zeby dopisać Quote
Kasiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Tymczas dzis pewny. Ale tak jak mowie zalezy jaksie sytacja rozwinei i jak ta pani da sobie rade. Quote
gamoń Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45311 A to drugi watek zaginionej Fuski Quote
Kasiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 stala przywiazana do kontenera na smieci przy ulicy Rabsztynskiej 15 Quote
Kasiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Kupka była na dworku, siusiu zdazyla zrobic w domu (ze szczescia :) Quote
Kasiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Suni jest pełna energi, nie moze sie nacieszyc ze ktos ja w koncu odwiazał Quote
Kasiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 gamoń napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45311 A to drugi watek zaginionej Fuski Mi sie wydaje ze to nie ona, ale na wszelki wypadek wkleiłam zdjecie do watku Quote
Lulka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 nie no zupełnie jest inna :shake: ludzie to maja narypane we łbach, pewnie jakies pijaki sie upiły i o psie zapomnieli :angryy: Quote
Kasiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Dzis o 17 bedzie w domku tymczasowym...zeby tylko sie udalo choc na pare dni... Quote
pidzej Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kasiek ten dom tymczasowy jaka dzielnica? może gdyby pani nie dawała rady a ja miałabym w miarę blisko:oops: to mogłabym pomóc np w spacerach czy czymkolwiek? Quote
Kasiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 pidzej napisał(a):Kasiek ten dom tymczasowy jaka dzielnica? może gdyby pani nie dawała rady a ja miałabym w miarę blisko:oops: to mogłabym pomóc np w spacerach czy czymkolwiek? Koło Promenady Quote
Recommended Posts