malagos Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Jestem tylko ciekawa, co Szelka powie na koty w nowym domku. Wczoraj rozmawiałam z panią Wiesia przez telefon, co Szelka jada, gdzie śpi i takie tam pogaduszki. Koty ma ja państwo dwa, i one śpią w łóżku. Szelka też...... no, mam nadzieję, że nie będzie się szarogęsić, jak u nas potrafi, ze jak to ona pierwsza zajmie miejscówkę, to na wskakującego kota warknie. Ano, nie przewidzimy wszystkiego. Jak widać, mam już "kupkę-nerwówkę", ze tak to ładnie ujmę. Czyli wnerw :) Quote
Ziutka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Malagosku, ja tam wierzę, że Szeleczka pokaże się z jak najlepszej strony :) i wszystko bedzie dobrze Quote
wegielkowa Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Kukurydza co najwyżej, łapą kocią otzryma po buzi i będzie znała swoją miejscówkę w domku:) Quote
Nutusia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Będą musiały sobie ustawić hierarchię. Też stawiam na to, że koty ostatecznie będą górą ;) Quote
malagos Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Cholerka, przezywam tę adopcję bardzo, bo.... Szelka to taki nasz domowy pies, a już Tomka to zawojowała zupełnie...... No nic, mam Szarzyznę, bo zająć myśli :) Quote
Nutusia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Otóż to! A jak Szarzyzny będzie za mało, coś się... dokombinuje! A Szelka - niech będzie szczęśliwym psem w swoim DS :) Quote
malagos Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 SZelka to trochę dłużej zabawia u nas, ale wiecie, ile Pchła i Miśka były? Jednego dnia przybyły do nas, 22 września (imieniny Tomka) i obie poszły do domków w niedzielę 4 listopada. [B]Magiczne 6 tygodni! [/B] Quote
Poker Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Dogadają się , nie martw się na zapas. Nasze koty spały z nami i 2.psami.Wystarczyło miejsca dla każdego zwierza z nami było gorzej. Jak Szelka pójdzie, to Szrzyzna Ci zostanie na pociechę.A może jakiś żywszy kolorek jeszcze się przybłąka. Quote
wegielkowa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Na Twoim fotelu dwie miejscówki czekają:) Quote
malagos Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Ho, ho, panny mądralińskie się znalazły.......:diabloti: Fotel, moja węgielkowo, jest tak zniszczony, ze nie wiem, czy kolejnego tymczasowicza przetrzyma. A Nowy Tymczasowy Szarak już wczoraj próbował na niego wejść, ale obrona była godna Jasnej Góry za Szwedów - i Szelka, i Dalia tak na nią napyszczyły, ze aż musiałam interweniować :diabloti: jutro 15 listopada, czwartek. Wyjeżdżamy razem z domu o godz. 7.30, ja zostaję po drodze w Makowie w biurze, Tomek leci z Szelką na Renesansową. Quote
Poker Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ooo, mam na Renesansowej koleżankę. Trzymam kciuki za Szelkę. Biedna Szaraczka, koleżanki bee, nie chcą sie podzielić fotelem. Quote
wegielkowa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Od kiedy mamy Djunę (mój awatarek), moja suka Daja ma problem. Olbrzymi fotel należący do 30kg suki jest coraz częściej zajęty przez 1kg Djunę. Zmieściłyby się obie spokojnie, ale przecież fotel jest dla jednej osoby:) Quote
Ziutka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='wegielkowa']Od kiedy mamy Djunę (mój awatarek), moja suka Daja ma problem. Olbrzymi fotel należący do 30kg suki jest coraz częściej zajęty przez 1kg Djunę. Zmieściłyby się obie spokojnie, ale przecież fotel jest dla jednej osoby:)[/QUOTE] Cześć chudzinko moja :loveu: :eviltong: Byś podesłała jakieś fotki Djuny a nie się ociągasz :mad: Quote
malagos Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Poker']ooo, mam na Renesansowej koleżankę. [B]Trzymam kciuki za Szelkę. [/B]Biedna Szaraczka, koleżanki bee, nie chcą sie podzielić fotelem.[/QUOTE] Bardzo, ale to bardzo wskazane!......... Quote
Nutusia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Już pewnie są na miejscu. Szerokiej drogi przez szczęśliwe życie, Szeleczko! :) Quote
malagos Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Koffam Cię, Nutusiu, ale Szelka jedzie jutro. Dopiero jutro :diabloti: Quote
Nutusia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 A ta emotka to co niby ma znaczyć, że ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła?... ;) Quote
malagos Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Oj tam, zapadła, ale od zawsze planowaliśmy wyjazd Tomka z Szelką na czwartek, 15 listopada. Szelka oczywiście nic nie wie o jutrzejszej wyprawie. I jak ja jej to powiem?...... Quote
wiosenka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Nic nie mów, będzie miała niespodziankę ;). Quote
wegielkowa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Ziutka']Cześć chudzinko moja :loveu: :eviltong: Byś podesłała jakieś fotki Djuny a nie się ociągasz :mad:[/QUOTE] To wrzucam offa 1kg 20dag [IMG]http://img641.imageshack.us/img641/1193/dscn3975cw.jpg[/IMG] na drugim zdjęciu zwróćcie uwagę na tylne łapy [IMG]http://img543.imageshack.us/img543/436/dscn3979y.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Jak pokażę sąsiadce, rozpęknie się z zazdrości - jej "typ"! :) Cudo!!!! Quote
Poker Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 rozkoszna!!! Dzieci nie wolno okłamywać.Musisz powiedzieć prawdę Chmurce. Zgłosił się do mnie domek z ogłoszenia o Frydze. Potrzebny pies albo sunia do 5 lat, do 12 kg. Sierść krótka lub pódługa, kolor obojętny. Małżeństwo nauczycielskei trochę po 50., domek z ogórkiem. Chcą kanapowca. Quote
wegielkowa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Nutusia']Jak pokażę sąsiadce, rozpęknie się z zazdrości - jej "typ"! :) Cudo!!!![/QUOTE] Kociak ze schroniska. Quote
Recommended Posts