Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwija napisał(a):
mam nadzieję, że Vega dobrze się czuje

Vega nie czuje się najlepiej, :-( wczoraj wymiotowała żółcią. :shake: Na pewno boli ją brzuszek po operacji.

Posted

pucka69 napisał(a):
Ja taki pokątny bazarek zrobiłam dla sonek666 bo ona szukała książek a ja je miałam w związku z czym będzie z niego 54,00 i poproszę jakiś nr konta do wpłaty

Nr konta jest na str..znajdki.pl dziekujemy:modla::modla::modla:

Posted

pucka69 napisał(a):
Ja taki pokątny bazarek zrobiłam dla sonek666 bo ona szukała książek a ja je miałam w związku z czym będzie z niego 54,00 i poproszę jakiś nr konta do wpłaty

W chwili obecnej na stronce nie ma numeru konta bo stronka w małej modernizacji jest :-) wysłałam do pucka69 PW z numerem konta dla znajdek :-)

pięknie dziękujemy

Posted

kejciu napisał(a):
W chwili obecnej na stronce nie ma numeru konta bo stronka w małej modernizacji jest :-) wysłałam do pucka69 PW z numerem konta dla znajdek :-)

pięknie dziękujemy

kejciu, to przeslij i mnie, bo nie mam zapisane, a zaraz bede robić przelewik z bazarku książkowego:)

Posted

pucka69 napisał(a):
Ależ ma piękny psica fartuszek w kwiatki ;)
Okazało się że znajdki miałam nawet w zdefiniowanych :) no i przelałam 54,00

dziękujemy :loveu:

fartuszek ma prześliczny i Vega prezentuje się w nim jak gwiazda :loveu:

Posted

NIe tylko rozgotowany ryżyk z kurczakiem - bo podobno pożarła kwiatuszkowe ubranko :-)a tak ładnie się w nim prezentowala :)
Wycinki z usuniętej śledziony zostały przekazane do zbadania - czekamy na wyniki

Posted

kejciu napisał(a):
NIe tylko rozgotowany ryżyk z kurczakiem - bo podobno pożarła kwiatuszkowe ubranko :-)a tak ładnie się w nim prezentowala :)
Wycinki z usuniętej śledziony zostały przekazane do zbadania - czekamy na wyniki

Veguniu :nono: bardzo nieładnie, niegrzeczna sunia, feeee :shake: żeby jej nie zaszkodził

a tak ładnie prezentowała się w kwiecistym fartuszku

• 2 weeks later...