sylwija Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 mam nadzieję, że Vega dobrze się czuje Quote
paros Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 sylwija napisał(a):mam nadzieję, że Vega dobrze się czuje Vega nie czuje się najlepiej, :-( wczoraj wymiotowała żółcią. :shake: Na pewno boli ją brzuszek po operacji. Quote
pucka69 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ja taki pokątny bazarek zrobiłam dla sonek666 bo ona szukała książek a ja je miałam w związku z czym będzie z niego 54,00 i poproszę jakiś nr konta do wpłaty Quote
UlaFeta Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 pucka69 napisał(a):Ja taki pokątny bazarek zrobiłam dla sonek666 bo ona szukała książek a ja je miałam w związku z czym będzie z niego 54,00 i poproszę jakiś nr konta do wpłaty Nr konta jest na str..znajdki.pl dziekujemy:modla::modla::modla: Quote
Kejciu Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 pucka69 napisał(a):Ja taki pokątny bazarek zrobiłam dla sonek666 bo ona szukała książek a ja je miałam w związku z czym będzie z niego 54,00 i poproszę jakiś nr konta do wpłaty W chwili obecnej na stronce nie ma numeru konta bo stronka w małej modernizacji jest :-) wysłałam do pucka69 PW z numerem konta dla znajdek :-) pięknie dziękujemy Quote
mimiś Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 kejciu napisał(a):W chwili obecnej na stronce nie ma numeru konta bo stronka w małej modernizacji jest :-) wysłałam do pucka69 PW z numerem konta dla znajdek :-) pięknie dziękujemy kejciu, to przeslij i mnie, bo nie mam zapisane, a zaraz bede robić przelewik z bazarku książkowego:) Quote
paros Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 mimiś napisał(a):kejciu, to przeslij i mnie, bo nie mam zapisane, a zaraz bede robić przelewik z bazarku książkowego:) Mimiś, numer konta jest podany w pierwszym poście (na końcu postu) wątku przytuliska http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-mały-domek-wypełniony-miłością-po-dach?p=13508331 Quote
Kejciu Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 mimiś napisał(a):kejciu, to przeslij i mnie, bo nie mam zapisane, a zaraz bede robić przelewik z bazarku książkowego:) Już wysyłam :) Quote
mimiś Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 paros napisał(a):Mimiś, numer konta jest podany w pierwszym poście (na końcu postu) wątku przytuliska http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-mały-domek-wypełniony-miłością-po-dach?p=13508331 o ja jełopa....:evil_lol: kejciu, dzięki!:loveu: Quote
sylwija Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Veguniu, trzymam mocno kciuki, żebyś szybko do zdrowia wracała Quote
pucka69 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Ależ ma piękny psica fartuszek w kwiatki ;) Okazało się że znajdki miałam nawet w zdefiniowanych :) no i przelałam 54,00 Quote
paros Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 pucka69 napisał(a):Ależ ma piękny psica fartuszek w kwiatki ;) Okazało się że znajdki miałam nawet w zdefiniowanych :) no i przelałam 54,00 dziękujemy :loveu: fartuszek ma prześliczny i Vega prezentuje się w nim jak gwiazda :loveu: Quote
paros Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Vega czuje się lepiej, :loveu: z apetytem zajada rozgotowany ryżyk z kurczaczkiem, zaczęła wychodzić na krótkie spacerki i dużo leży :lol: Quote
Kejciu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 NIe tylko rozgotowany ryżyk z kurczakiem - bo podobno pożarła kwiatuszkowe ubranko :-)a tak ładnie się w nim prezentowala :) Wycinki z usuniętej śledziony zostały przekazane do zbadania - czekamy na wyniki Quote
Erin32 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Kochana Vegunia :loveu: Za wyn iki badań mocne kciuki! Quote
paros Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 kejciu napisał(a):NIe tylko rozgotowany ryżyk z kurczakiem - bo podobno pożarła kwiatuszkowe ubranko :-)a tak ładnie się w nim prezentowala :) Wycinki z usuniętej śledziony zostały przekazane do zbadania - czekamy na wyniki Veguniu :nono: bardzo nieładnie, niegrzeczna sunia, feeee :shake: żeby jej nie zaszkodził a tak ładnie prezentowała się w kwiecistym fartuszku Quote
Kejciu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Pewnie tylko pogryzła żeby je z siebie zdjąć :) no ale kwiatków już nie ma :D Quote
Kejciu Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Na konto Vegi poleciało 30zł do bajk21. z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/231578-zakończony-rozliczam-NIETYPOWY-bo-RYBKOWY!!!-Cegiełkowo-imienny-dla-Vegi-do-15-09 ps. Vegusia ma się już dobrze - szybko zdrowieje - pozdrawia wszystkich :) Quote
paros Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Vegusia ma dzisiaj zdejmowane szwy Quote
Recommended Posts