Kejciu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Vegusia ma się już lepiej ale nadal wcina szmaty :( nie wiadomo co nadal jest przyczyną - pani Jola będzie chciała wykonać jej USG A to najnowsze zdjęcie VEGUNI Uploaded with ImageShack.us Quote
Erin32 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ależ Ona jest cudna :loveu: Dziewczyna z charakterem :) Quote
sylwija Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 może te szmaty wcina z nudów?, może brakuje jej aktywności, ona jest bardzo szybka, energiczna .. Quote
paros Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='sylwija']może te szmaty wcina z nudów?, może brakuje jej aktywności, ona jest bardzo szybka, energiczna ..[/QUOTE] z tymi szmatami to kłopot :shake: Quote
sylwija Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 okropny.. i niebezpieczne dobry aktywny domek by się przydał, ona spokojnie mogłaby biegać przy rowerze, czy towarzyszyć w joggingu jest tak inteligentna, że spokojnie mogłaby agility czy inne rozrywki uskuteczniać :) tylko powinna być jedynaczką - ale długo już czeka na dom Quote
Erin32 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kurka, żebym miała dom, nooo! Vegunia jest taka super :loveu: Quote
Kejciu Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Vega to fajna sunia - ale nadal nikt nie pyta o nią, tel milczy........... Quote
Figolandia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 no może z tendencjami do skretów to agility czy frisbee odpuśćmy nieco, ale do obi pewny siebie, energiczny pies to marzenie! Quote
Kejciu Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Figolandia napisał(a):no może z tendencjami do skretów to agility czy frisbee odpuśćmy nieco, ale do obi pewny siebie, energiczny pies to marzenie! Pojedziecie, fachowym okiem zobaczycie :-) Quote
Kejciu Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 paros napisał(a):Vega przypomina się O kurcze - ponad miesiąc nikogo u Vegi nie bylo :( Quote
EVA2406 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Strasznie mnie dziwi, że taka fajna sunia i nikt o nią nie pyta :( Quote
sylwija Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 ona ma ogłoszenia, prawda? a wydarzenie na FB? a jak jest ogłaszana, z jakim opisem? Quote
Kejciu Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 sylwija napisał(a):ona ma ogłoszenia, prawda? a wydarzenie na FB? a jak jest ogłaszana, z jakim opisem? Ja ogłoszeń osobiście jej nie robiłam - może ktoś inny??? Quote
sylwija Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 kejciu napisał(a):Ja ogłoszeń osobiście jej nie robiłam - może ktoś inny??? p Jola mówi ze 0 pytań o Vege :( a szkoda bo ona fajna bardzo ja jej mogę na bazarku zamówić tylko opis potrzebny bo nie umiem pisać :oops: Quote
Igam Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego Najlepszego Veguniu w Nowym Roku! Superowego domku Ci życzę :) Quote
Recommended Posts