ocelot Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='agucha007']wczoraj wpłaciłam swoją comiesięczną deklarację 10zł. a dzisiaj przelewam 203,50 zł za bazarek. :)[/QUOTE] Kchana ja nie mam zaksięgowanej wpłaty za bazarek. Jeszcze sprawdzę czy nie przeoczyłyśmy..... Quote
ocelot Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name=':: FiGa ::']Ja po splacie calego dlugu bede musiala wycofac sie ze swojej deklaracji, przyznaje ze chwilami byla ona dla mnie sporym obciazeniem, ale nie ma tego zlego... ;) Udalo sie! To jest najwazniejsze. Byl moment w ktorym go skreslilam, skazalam na smierc, pogodzilam sie z faktem iz styczen sie skonczy i Donald odejdzie... Piesku masz cudownych opiekunow... :) Mam nadzieję, że utrzymamy jakoś Donalda. teraz też karma 100 zł. kosztowała, ale 100 zł. to nie 450:) Bardzo Ci kochana dziękujemy:) chyba każdy z nas w którymś momencie go skreślił Na ten moment Pozostało: - 1126,32 zł. Quote
agucha007 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='ocelot']Kchana ja nie mam zaksięgowanej wpłaty za bazarek. Jeszcze sprawdzę czy nie przeoczyłyśmy.....[/QUOTE] ojeju! to daj znać co i jak... ja jak zwykle posłałam na fundacyjne konto... mam nadzieję, że nie przeoczyłam jakiejś zmiany konta... Quote
ocelot Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='agucha007']ojeju! to daj znać co i jak... ja jak zwykle posłałam na fundacyjne konto... mam nadzieję, że nie przeoczyłam jakiejś zmiany konta...[/QUOTE] Aga a którego? może przeczyłam. Quote
agucha007 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='ocelot']Aga a którego? może przeczyłam.[/QUOTE] kuźwa ja chyba serio nie wysłałam! Szukam tego przelewu i nie ma!!!! Przepraszam ale byłam pewna, że zrobiłam. Kurde pozmieniali mi sposób robienia przelewów i chyba zamiast "realizuj" kliknęłam "zamknij" Ale ze mnie oferma! przelew miałam zrobic 24.03... no ale nie ma :( Zaraz zrobię! Będzie jutro na koncie! Przepraszam :( Quote
ocelot Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='agucha007']kuźwa ja chyba serio nie wysłałam! Szukam tego przelewu i nie ma!!!! Przepraszam ale byłam pewna, że zrobiłam. Kurde pozmieniali mi sposób robienia przelewów i chyba zamiast "realizuj" kliknęłam "zamknij" Ale ze mnie oferma! przelew miałam zrobic 24.03... no ale nie ma :( Zaraz zrobię! Będzie jutro na koncie! Przepraszam :([/QUOTE] No coś Ty? Nic się nie stalo:) Każdemu się zdarza Quote
ocelot Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Tak sobie popatrzylam na kto nam pomaga i wpłaca pieniążki. Niewiele osób z Donaldem zostało, można policzyć na palcach jednej ręki. I bardzo Wam dziękuję, że nadal z nim jesteście:) stan konta Pozostało: - 798,67 zł. Quote
agucha007 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='ocelot']Tak sobie popatrzylam na kto nam pomaga i wpłaca pieniążki. Niewiele osób z Donaldem zostało, można policzyć na palcach jednej ręki. I bardzo Wam dziękuję, że nadal z nim jesteście:) stan konta Pozostało: - 798,67 zł. za jakiś tydzien, może dwa zrobię bazarek dla Donalda i Gabrysia - będą mieli chłopaki po połowie :D Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Ludzie sa niestali "w uczuciach", podejmuja decyzje pod wplywem chwili, bez przemyslenia. Gdy krytyczna sytuacja minela ludzie stracili zainteresowanie i deklaracje zaczely sie wykruszac, to jest normalna kolej rzeczy niestety... Quote
ocelot Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='agucha007']za jakiś tydzien, może dwa zrobię bazarek dla Donalda i Gabrysia - będą mieli chłopaki po połowie :D[/QUOTE] O to super:) Ja niedługo rozliczę na fb też coś chłopakowi wpadnie Quote
ocelot Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name=':: FiGa ::']Ludzie sa niestali "w uczuciach", podejmuja decyzje pod wplywem chwili, bez przemyslenia. Gdy krytyczna sytuacja minela ludzie stracili zainteresowanie i deklaracje zaczely sie wykruszac, to jest normalna kolej rzeczy niestety...[/QUOTE] Ano właśnie. Tyle, że potem psiak zostaje na lodzie:( Quote
Kocurek Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 ja przelewam bezpośrednio na fundacyjne...jutro zrobie kwietniowy przelew...:) Quote
:: FiGa :: Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 1 maja, pomyślałam o Donaldzie, na dniach pójdzie przelewik :) Quote
ocelot Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Dziękuję Wam bardzo kochane:) Ostatnie wpłaty: mdk8 - 10 zł. bazarek fb - 354 zł. kocurek - 13,06 Pozostało: - 421,61 zł. Quote
Kocurek Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Ciekawe jak się Donaldziatko miewa...?:))Spiesze donieść,ze mam chwilowe problemiki tak wiec moja majowa stala wpłynie razem z czerwcowa na początku miesiąca zaraz.Przepraszam... Quote
mari23 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 [quote name='ocelot']Tak sobie popatrzylam na kto nam pomaga i wpłaca pieniążki. Niewiele osób z Donaldem zostało, można policzyć na palcach jednej ręki. I bardzo Wam dziękuję, że nadal z nim jesteście:) stan konta Pozostało: - 798,67 zł. ja tu jestem cały czas, czytam na bieżąco, ale nie piszę, bo nieswojo się czuję.... wpłaciłam swoją deklarację do końca2014 roku, na razie mam tak trudną sytuację w domu ( mąż od 1,5 roku bez pracy), że nie mogę dorzucić więcej, ale jakoś nieswojo się czuję czytając to :( :( Quote
baster i lusi Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 mari23 napisał(a):ja tu jestem cały czas, czytam na bieżąco, ale nie piszę, bo nieswojo się czuję.... wpłaciłam swoją deklarację do końca2014 roku, na razie mam tak trudną sytuację w domu ( mąż od 1,5 roku bez pracy), że nie mogę dorzucić więcej, ale jakoś nieswojo się czuję czytając to :( :( Nie pisząc nie znaczy że nie czytamy.Mam zapłacone do czerwca i w czerwcu wpłacę do końca roku.Nie opuściliśmy Donalda. Quote
agucha007 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Donald pamiętamy :) Mam rzeczy na bazarek, ale czasu brakuje.... :/ Quote
:: FiGa :: Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 U mnie tez komplikacje, przeleje za 2 miesiące;) Quote
ocelot Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Nie było mnie troszkę w kraju. Ale dług Donalda się zmniejszył kochane:) Na spokojnie w czwartek wieczorem posprawdzam czy wszystko uzupełnione. Quote
mar.gajko Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Czy jakieś aktualne wieści o Psie? Czy widział go jeszcze jakiś behawiorysta? Bo on mody jest, czy do końca życia będzie w Hotelu? Tak z ciekawości pytam. Szkolenie przez policyjnego "tresera" z 20 letnim stażem może być niewystarczające. Narażam się? Pewnie tak. Ale metody szkoleń psów w policji, zwłaszcza lat temu 20-25 to nie były oparte na behawioryzmie, niestety Do pracy w Milicji a potem Policji były psy selekcjonowane, głównie w tamtych czasach owczarki niemieckie, bądź w typie. Podatne, pracujące. Quote
ocelot Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Donald zostanie w hotelu, ma tam wybudowaną zagrodę. Będziemy utrzymywać go kupując karmę. Donalda widział behawiorysta i ne dawał mu szans. Natomiast Możemy spróbować jeszcze raz czemu nie? Inna sprawa, że ja nie zdecyduję się na wyadoptowanie tego psa komukolwiek. Quote
mdk8 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 a ja myślę,że on już uważa ten h. za swój dom i tak powinno zostać bez kombinowania. No ale to jest tylko moje zdanie. :lol: Quote
mar.gajko Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ocelot, nie twierdzę, że się da. Nie znam psa, ani też tego tresera. A kto go widział? Ale, niestety dla mnie, znałam, dwóch policyjnych "szkoleniowców". Jednego z Krakowa, drugiego z moich rodzinnych stron. O ile poszłabym do nich na tresurę z ON-kiem, labkiem czy podobnym. To nie oddałbym im psów "problematycznych". Ale może Pan z LUPUSA jest chlubnym wyjątkiem. Quote
Recommended Posts