Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

na ten moment na zagrodę wpłynęło:
Betka - 40 zł.
Czarna Kafka - 30 zł.
bukowa - 20 zł.
MDK8 - 10 zł.
Ania68 - 5 zł.
Nuncek - 100 zł.
bela51 - 20 zł.
Anula - 20 zł.
mtf zalesie - 62 zł.
ewa gonzales - 10 zł.
Razem: 317 zł.

Edited by ocelot
Posted

Kocurek napisał(a):
dziekuje:))i to wystarczy?czy trzeba jeszcze jakies numery?bo ja się kompletnie na tym nie znam....:))wstyd normalnie:)

Asia, tylko mail potrzeba. A jak cos, to wiesz, ze zawsze mozesz do mnie na sparkasse, a ja dalej z mbank.

Posted (edited)

na konto Donalda wpłynęło 5zł od mari23 i 50zł od Katarzyny K .Aguchy007-20zł , Marzeny P -20zł (nie ma nicku ) , Beli51-15zł , 25zł od Ewy88 ,

Edited by Anja2201
Posted

na ten moment na zagrodę wpłynęło:
Betka - 40 zł.
Czarna Kafka - 30 zł.
bukowa - 20 zł.
MDK8 - 10 zł.
Ania68 - 5 zł.
Nuncek - 100 zł.
bela51 - 20 zł.
Anula - 20 zł.
mtf zalesie - 62 zł.
ewa gonzales - 10 zł.
Razem: 317 zł.

Posted

Anja2201 napisał(a):
na konto Donalda wpłynęło 5zł od mari23 i 50zł od Katarzyny K .Aguchy007-20zł , Marzeny P -20zł (nie ma nicku ) , Beli51-15zł , 25zł od Ewy88 ,

Marzena P. to Istar19

Posted (edited)

Melduje swoj powrot, trwalo to troche dluzej. Rzucicie mi migiem paypala? Nie mam kiedy pogrzebac za nim.
I sugestia - wrzuccie dane do przelewu do pierwszego postu i ogolne info o zbieraniu srodkow na kojec. Tytul tez mozna zmienic.

edit

Od wrzesnia moja deklaracja dla Donka to 80zl, widze ze nie zostalo to uwzglednione;) Mam sporo do nadrobienia, wole nie ryzykowac wysylki przelewem, posluze sie PP;)

Edited by :: FiGa ::
Posted

ocelot napisał(a):
Dobra rb ten bazarek Monika, ja się zajmę wysyłką, choć kompletnie nie mam gdzie już trzymać rzeczy na bazarek:)

poslij mi adres, to jutro wysle ciuszki, wszystkie ktore sie sprzedaly. bedzie ok 200 zl z bazarku,

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Melduje swoj powrot, trwalo to troche dluzej. Rzucicie mi migiem paypala? Nie mam kiedy pogrzebac za nim.
I sugestia - wrzuccie dane do przelewu do pierwszego postu i ogolne info o zbieraniu srodkow na kojec. Tytul tez mozna zmienic.

edit

Od wrzesnia moja deklaracja dla Donka to 80zl, widze ze nie zostalo to uwzglednione;) Mam sporo do nadrobienia, wole nie ryzykowac wysylki przelewem, posluze sie PP;)

PayPal :
[email protected]

Aniu mogę ukraść do pierwszego postu Twój tekst z bazarku :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249858-Zagroda-%C5%BCycie-Cegie%C5%82kowy-bazarek-dla-Donalda-do-21-stycznia-2014-do-20-00

Nie bardzo mam czas i pomysł co napisać .

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

edit

Tytuł musi zmienić Anja2201 i tekst też. Aniu Machnij w tytule coś o zagrodzie życia. Ja 80 zł deklaracji uzupełnię po pracy:)

Posted

ocelot napisał(a):
Tytuł musi zmienić Anja2201 i tekst też. Aniu Machnij w tytule coś o zagrodzie życia. Ja 80 zł deklaracji uzupełnię po pracy:)

Ok , to ściągam z Ciebie :)

Posted

mari23 napisał(a):
jeśli to coś da - mogę wpłacić swoja deklarację do końca roku ( "mogę" to tak nie do końca, ale jakoś dam radę ;))

Kochana jeśli możesz i dasz radę to.... na pewno pomoże.