Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam odpowiedż na pw przypomnienie.

zioberek87 napisał(a):
ja piernicze ciocia przepraszam was i donalda, za dużo mam tych wątków i deklaracji...
jeżeli się zgodzisz to chciałabym zrobić tak że 8 marca wpłacę 100 zł na Donalda - będzie na zaległe moje deklaracje i coś na zapas, PRZYSIĘGAM,napiszę parę dni wcześniej o nr konta i zapłace bo w tym miesiącu jestem już pod kreską

Posted

[quote name='baster i lusi']dostałam odpowiedż na pw przypomnienie.

Dzięki :)

[quote name='ocelot']Aniu przyślij mi na pw kwotę i konto hoteliku Donalda, jest już
Stan na 12.02.13 : 482,68 zł.

Już wysyłam , tylko znajdę .

Posted

własnie poszła moja deklaracja (10zł a nie 5 - już kiedyś pisałam, ze zwiększam do 10 ;)
deklarowałam stałą do lutego, ale przedłużam ją do czerwca ;)

Posted

[quote name='ocelot']Stan na 10.02.13 - 457,68 zł.

jeśli będzie brakowało do hotelu - postaram się dołożyć z nędznego konta naszego stowarzyszenia, ocelot - może tak być ?

Posted

mari23 napisał(a):
jeśli będzie brakowało do hotelu - postaram się dołożyć z nędznego konta naszego stowarzyszenia, ocelot - może tak być ?

pewnie, że może:)
ja posprawdzam konto jutro i podliczę.... dzisiaj padam na pysk....

Posted

ocelot napisał(a):
pewnie, że może:)
ja posprawdzam konto jutro i podliczę.... dzisiaj padam na pysk....

ja też..... od paru dni mam grypę, czuję się, jakbym miała gorączkę, a termometr wskazał 34,9....

Posted

[quote name='mari23']ja też..... od paru dni mam grypę, czuję się, jakbym miała gorączkę, a termometr wskazał 34,9....

A ja malowanie.......

Hotelik zapłacone i zostało Stan na 13.02.13: 47,68 zł.

Posted

Dziewczyny, ja swoją za luty zapłacę razem z marcową (ostatnią deklarowaną) w marcu, sorry... trochę mi się pokomplikowało zycie w tym miesiącu...

Posted

Zaczyna się robić kiepska sytuacja , odpada nam największa deklaracja od Biafry (nigdy nie pamiętam jak napisać , jeśli pomyliłam to przepraszam ) 100 zł , bo była to deklaracja na pół roku :(