Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agucha007']wczoraj dostałam paczkę od Ani :) zabieram się dzisiaj za robienie fotek. W tym tygodniu mam popołudniówki więc gorzej z czasem ale codziennie będę po troszku robić i w końcu ten bazarek będzie :)[/QUOTE]

A słać następne rzeczy?:)

Posted

[quote name='ocelot']Wplynęły pieniążki od Dominiki84 i aguchy007 dziekujemy:)[/QUOTE]

Aniu tzn ile bo nie wiem jak uzupełnić w rozliczeniu , czy ty swoje nadal na pierwszej prowadzisz ?

[quote name='agucha007']wczoraj dostałam paczkę od Ani :) zabieram się dzisiaj za robienie fotek. W tym tygodniu mam popołudniówki więc gorzej z czasem ale codziennie będę po troszku robić i w końcu ten bazarek będzie :)[/QUOTE]

A do mnie paczuszka wróciła , nie wiem dlaczego :( Teraz nie mam jak wysłać , ale podeślij mi adres raz jeszcze , sprawdzę czy się zgadza i jeśli się zgodzisz wyślę przy najbliższej okazji .

Posted

[quote name='Anja2201']
A do mnie paczuszka wróciła , nie wiem dlaczego :( Teraz nie mam jak wysłać , ale podeślij mi adres raz jeszcze , sprawdzę czy się zgadza i jeśli się zgodzisz wyślę przy najbliższej okazji .[/QUOTE]
Agnieszka Sega
ul. Lecha 7a/11
41-710 Ruda Śląska

Posted

Dzisiaj wpłynęły pieniążki od
Ister19 - 10 zł. (15.04.2013)
kocurek - 7,97 zł. (12.04.2013) - obciążenie przelewu 4,12 =3,85

I zastanawiam się kocurku czy nie dąłoby rady przesyłac na PayPala? Obciążenie przelewu zagranicznego jest duże:(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wasz bank pozera pare zl przy przelewach zagranicznych? :(
Moze podaj PayPala ocelotku, ja zle przepisalam nr konta i nie wyslalam majowej deklaracji jeszcze :wallbash:[/QUOTE]

Paypal : [email][email protected][/email]

tylko mam ogromną prośbę jak byś wysyłała kasę na PP to napisz na pw ,żebym się spodziewała , bo nie zaglądam regularnie na PP i mogę przeapić .

Posted

PayPal mi swiruje :watpliwy:
Dziewczyny nie ma mozliwosci by osobki spoza Polski wysylaly na stary nr konta? Tak byloby zawsze te 4zl wiecej dla psiaka. Oczywiscie jesli nie jest to mozliwe to bedzemy slac na nowe.

Posted

[quote name='radovan2']prosze o przesłanie nr konta...Niestety mam jeszcze stary nr a w pierwszym poscie nie ma info...Dziękuję:)[/QUOTE]

[B]KONTO FUNDACJI
Amicus Canis Fundacja na Rzecz Zwierząt Skrzywdzonych
ul.Kolbe 2/4
97-200 Tomaszów Maz.
[COLOR=#000000]Nr konta 65203000451110000002613570
[/COLOR]

[COLOR=#000000]KRS 0000447575
[/COLOR][COLOR=#000000]Regon 101551868[/COLOR]
[COLOR=#000000]NIP 7732473167[/COLOR][/B]
[quote name=':: FiGa ::']PayPal mi swiruje :watpliwy:
Dziewczyny nie ma mozliwosci by osobki spoza Polski wysylaly na stary nr konta? Tak byloby zawsze te 4zl wiecej dla psiaka. Oczywiscie jesli nie jest to mozliwe to bedzemy slac na nowe.[/QUOTE]

To trzeba Ani dopytać , ale z tego co wiem jej też zabierali prowizję tylko nie wiedziała za co i pokrywała to z własnej kieszeni .

Posted

[quote name='Anja2201'][B]KONTO FUNDACJI
Amicus Canis Fundacja na Rzecz Zwierząt Skrzywdzonych
ul.Kolbe 2/4
97-200 Tomaszów Maz.
[COLOR=#000000]Nr konta 65203000451110000002613570
[/COLOR]

[COLOR=#000000]KRS 0000447575
[/COLOR][COLOR=#000000]Regon 101551868[/COLOR]
[COLOR=#000000]NIP 7732473167[/COLOR][/B]
[/QUOTE]

Dziękuję:)wpłaciłam moją deklaracje za 2 miesiace

Posted

Ja spróbuję się zorientować za co tę prowizję mi na koncie starym pobierali i dam znać co o jak. Jak nie za przelewy zagraniczne to wrócimy do starego konta zza granicy

Posted

[quote name='Kocurek']a ja robie z zagranicy i nie biora zadnej prowizji...tak mi się wydaje....melduje,ze kwietniowa poleciała na nowe konto....[/QUOTE]

Biorą , wpłaciłaś :
[COLOR=#000000]7,97 zł. (12.04.2013) - obciążenie przelewu 4,12 =3,85zł[/COLOR]

Posted

Niektore banki naliczaja prowizje, inne nie. Wiem ze PKO nie nalicza, bo wysylalam wiele razy i nigdy nie bylo mowy o prowizji. Trzeba znalezc jakas cioteczke z bankiem ktory jej nie pobiera i slac na jej konto :oops:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Niektore banki naliczaja prowizje, inne nie. Wiem ze PKO nie nalicza, bo wysylalam wiele razy i nigdy nie bylo mowy o prowizji. Trzeba znalezc jakas cioteczke z bankiem ktory jej nie pobiera i slac na jej konto :oops:[/QUOTE]

Ja mam pko , więc jeśli nie nalicza mogę spokojnie te dwie wpłaty na Donalda przekazywać .

Posted

to ja już nic nie rozumiem....to wcześniej jak wysylalam na konto Anna K.to nie brali prowizji?i była calosc?czy tylko tym razem wzięto ta prowizje.....inne moje deklaracje a inne psy wplywaja w calosci.....

Posted

[quote name='Kocurek']to ja już nic nie rozumiem....to wcześniej jak wysylalam na konto Anna K.to nie brali prowizji?i była calosc?czy tylko tym razem wzięto ta prowizje.....inne moje deklaracje a inne psy wplywaja w calosci.....[/QUOTE]

kocurku to zależy od banku. My mamy w tym banku większość rzeczy za darmo, na czymś bank musi zarabiać. Zarabia na przelewach zagranicznych, na subkontach

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To podaj Kochana mi na pw nr konta :)[/QUOTE]

Już wysyłam

[quote name='Kocurek']o kurcze....to szkoda:(((Bo z tego wynika ,ze reszte z moich marnych 8 zl Wy dokładacie....w takim razie postaram się zwiekszyc moja stala...[/QUOTE]

To może Ty też przelewaj na moje konto , a ja będę przekazywać na fundacyjne ?