Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agucha007']Ale przepraszam bardzo!
Ja posyłałam za listopad: dokładnie 12.11 mam w historii przelewów!

a październikowa poszła 9 października... i na to samo konto cały czas, więc nie mogło nie dojść...

a dzisiaj idzie grudniowa[/QUOTE]
Dokładnie we wpływach listopadowych jest odnotowana pod datą 12.11. Nie odznaczyłam tylko przy deklaracjach. Przepraszam.
Ale sprawdzajcie, bo fakt o tym moge zapomnieć, natomiast każdy wpływ na konto jest skrupulatnie odnotowany

Posted

[quote name='ocelot']Dokładnie we wpływach listopadowych jest odnotowana pod datą 12.11. Nie odznaczyłam tylko przy deklaracjach. Przepraszam.
Ale sprawdzajcie, bo fakt o tym moge zapomnieć, natomiast każdy wpływ na konto jest skrupulatnie odnotowany[/QUOTE]
fiuuu... ulżyło mi :) już myslałam, że będę musiała na infolinię dzwonić i się kłócić z bankiem :) dzięki za szybkie sprawdzenie :)

Posted

[quote name='ocelot']Patrzcie i kontrolujcie:)
tak jak piszę o wpłatach pamietam o odhaczaniu przy stałych już mniej:)[/QUOTE]

ja też się przestraszyłam patrząc na deklaracje, ale zajrzałam do wpłat - dotarło, więc się nie martwiłam :)

• 2 weeks later...
Posted

Za parę dni trzeba zapłacić hotel donalda , brakuje nam 210 zł , a deklaracji stałych sporo osób nie wpłaca :
Anja2201-5zł (X, XI, XII)
bela51-5zł (X, XI, XII)
Rudzia -Bianka -30zł (rok ) (X, XI, XII)
Agucha007 -10zł (X, XI, XII)
Ewa_88 -15zł (X, XI, XII)
zioberek87 -10zł – brak wpłat ( -30 zł )
ang 20zł - (X, XI, XII)
Amadorka - 10zł (X, XI, XII)
mari23 -5zł (X, XI , XI )
istar19 -5zł (do lutego ) (X, XI, XII, I)
Bifara -100 zł (przez 6 miesięcy ) (X) ( brak wpłaty za listopad i grudzień -200 zł )
nektarynka - 10zł (X, XI, XII, I)
Kocurek -2 euro (około 10zł ) 8,20 (X, XI , XII )
Dominika84 -10zł (X) (brak wpłat za listopad i grudzień -20 zł )
Katarzyna K. -20zł (X, XI, XII)
radovan2 -5zł (X, XI, XII)
::Figa:: -50zł (X, XI) ( wycofana ? )
Baster i Lusi -20zł (X, XI) (brak wpłaty za grudzień -20zł )
winter7 -30 zł (X) (wycofana ?)

majreg -10zł (X, XI, XII, I, II, III)
Wojtuś -10 zł (X, XI, XII)

Zaraz będę pisać PW

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ja wplace swoja dzis, przepraszam za zwloke. Swieta to ciezki dla wszystkich okres.

A to ja pokręciłam coś , bo myślałam ,że Ty swoją wycofałaś :roll: :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
A to ja pokręciłam coś , bo myślałam ,że Ty swoją wycofałaś :roll: :)

Nie wycofalam, od stycznia bylam zmuszona ja zmniejszyc, ale najblizsze dni dadza odpowiedz czy na pewno ;)

Posted

Niespodzianka :

[FONT=Tahoma]wraz z życzeniami Noworocznymi przesyłam trochę informacji o Donaldzie, pies robi pomału postępy, zaczyna wychodzić na spacery, jednak smycz/lina jest nadal dla niego stresem i czasami jeszcze wywołuje agresje, Donald niestety zna tylko jeden sposób wyładowania flustracji/ stresu - wtedy gryzie. Pomału zaczynamy go uczyć obycia i normalnych zachowań ale WSZYSTKO jest dla tego psa nowością a na każdą nowość reaguje zębami ale jak widać na zdjęciach jest już dużo lepiej i zakładamy że teraz będzie już tylko lepiej.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niestety dla Donalda bliski kontakt z człowiekiem i dotyk wzbudza agresje co mogło być spowodowane biciem lub inna formą przemocy ze strony człowieka w stosunku do niego. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Czeka nas jeszcze sporo pracy z Donaldem ale jest spora nadzieja że może Donald wyjdzie na psy. [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]