Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i ja ogromnie przepraszam bo zalegam z deklaracja za luty ....jeszcze w tym miesiacu wszystko ureguluje...przeprowadzamy sie i brak czasu na wszystko....wybacz Donaldziku..:(

Posted

i ja ogromnie przepraszam bo zalegam z deklaracja za luty ....jeszcze w tym miesiacu wszystko ureguluje...przeprowadzamy sie i brak czasu na wszystko....wybacz Donaldziku.. :(

ja zalegam za styczeń i luty, przepraszam, w poniedziałek pójdzie przelew i zrobię zlecenie stałe, bo moja pamięć zawodna jest ostatnio.

A fotki śliczne - Donald zadowolony, uśmiechnięty :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Spokojnie kocurku, Donald ma sytuacje finansową wyklarowana na szczęście

jeszcze ja zalegam od stycznia, przepraszam :( prześlę w przyszłym tygodniu za pół roku , nie zapomniała o Donaldzie, tylko nieco mnie życie "przygniotło"

Pozdrawiam serdecznie!

Posted

O mojej zaległosci juz nawet nie wspomne.. bo mi wstyd. 

Na pewno nie nadgonie wszystkiego, bo nie dam rady, ale co nieco wplace. Przypomnijcie mi prosze nr konta ...

Posted

Cioteczki kochane. Donald ma niejaki zapasik, a Marta nawet nie co dwa miesiące liczy za karmę. Nie musimy się trzymać ściśle deklaracji. po prostu jak będziecie mieć kiedyś grosik za dużo to wyślecie na Donalda:)

• 1 month later...
Posted

odwiedzam Donalda....ciekawe jak sie ma chlopaczek....?:))ech...juz nie bede sie powtarzac...ale juz niebawem zaczne wszystkie zaleglosci regulowac....dobrze,ze ma zapas finansowy...no ale kiedys sie on skonczy...

• 1 month later...
Posted

włąśnie wpłaciłam swoją deklarację zaległą za 8 m-cy, tj. 40 zł,  a od września będzie już zlecenie stałe co miesiąc.

Niedużo to, ale bardzo mi na sercu leżało.

Pozdrawiam serdecznie!!!

• 2 weeks later...
Posted

włąśnie wpłaciłam swoją deklarację zaległą za 8 m-cy, tj. 40 zł,  a od września będzie już zlecenie stałe co miesiąc.
Niedużo to, ale bardzo mi na sercu leżało.
Pozdrawiam serdecznie!!!

Bardzo, ale to bardzo dziękujemy:)
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...
  • 5 months later...
Posted
1 godzinę temu, ocelot napisał:

Kochani nie bywam na dogomanii, łatwiej mnie znaleźć na fb. Donald żyje i ma się dobrze:) Bryka w swojej zagrodzie. Poproszę opiekunów o zdjęcia.

O, dawno nie widziana ocelot, witaj :)

Ale Donald to chyba juz na utrzymaniu właścicieli?....

• 2 months later...
Posted
Dnia 27.01.2018 o 17:25, malagos napisał:

O, dawno nie widziana ocelot, witaj :)

Ale Donald to chyba juz na utrzymaniu właścicieli?....

moja deklaracja wciąż się płaci ( zlecenie stałe)