Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tak, batmani wplacila dzis 15zl na doberany
beda kolejne wplaty bo bazarki sie koncza
bede informowac ile, kto... itp

nawiazujac do maratonow karusip, moze "to to takie chude" przez codzienne bieganie z/za psami? ;) tyle ruchu jej dostarczaja...
powinnismy reklamowac pieski jako diete cud, bez wyrzeczeń :evil_lol:

Posted

Maxiu jest słodki jak cukiereczek! Wygląda na szczęśliwego i żałuję że mogłyśmy go zobaczyć tylko przez momencik.. następnym razem postaramy sie przyjechac o jakiejs normalnej porze :p

Posted

no cóż , a może sianko?? w schronisku dostawał sianko do budy to może do kocyka nie jest przyzwyczajony.
Ale tak sobie pomyślałam , że skoro już się namęczył i go wyprodukował to może odkupię go on niego :) mam w niedzielę urodziny to mi się przyda na uczczenie :)

Posted

Oj Maxiu , Ty masz stanowczo za dużo energi. Dziewczyny,czy on ma jakies zabawki w boksie? cos do gryzienia.. trzeba mu zorganizować jakies zajęcie :lol: odwrócić uwage od kocyków.

Posted

probowalam,zostawialam mu ta zabawke,ktora dostal od was,ale nie byl zainteresowany...on musi byc po prostu dobrze wybiegany,ale te sprawy z kocykiem moga wynikac z tego ze zbyt bruutalnie probuje sobie poslanko ulozyc;)

Posted

zabawne było jak podeszłyśmy w ciemności do innego boksu i zachwycałyśmy się że Max nas poznał że się cieszy i macha ogonkiem hahahahahahah;) a Max siedział 2 boksy dalej po przeciwnej stronie :)

Posted

Hund napisał(a):

zabawne było jak podeszłyśmy w ciemności do innego boksu i zachwycałyśmy się że Max nas poznał że się cieszy i macha ogonkiem hahahahahahah;) a Max siedział 2 boksy dalej po przeciwnej stronie :)

:roflt: :roflt: :roflt:
osz kurde, ale mnie omineło ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Hund']

no to było niezłe, dałyśmy popis :evil_lol: krótka przerwa a juz zapominamy jak wygląda ;)

Posted

ja tez mysle ze to z nudów, ten chłopak jest pełny energi. Dużo zabawek trzeba :cool3: bo jedna to sie zaraz znudzi. albo jakiegos konga napakować :) albo kość na dłuzsze obgryzanie..