Jump to content
Dogomania

Mała Wiola spod szopy i jej dzieciaki - CAŁA RODZINKA W NOWYCH DOMKACH !!!

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Co tam u Wioli? :)

Wiola za 3 dni będzie miała szwy zdjęte, wszystko ładnie się goi i psinka czuje się dobrze. Jest szczęsliwa w hoteliku, wszyscy o nią dbają i ją uwielbiają. Bo taka jest Wiola. :lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
To się cieszę. :) Ale wraca do przytuliska prawda?

na razie może zostać tam gdzie jest, aż do momentu znalezienia domku. Kiedy zdejmie kubraczek zrobimy jej wypaśne zdjęcia.

Posted

Karolciu wychodzi na to, że nie musisz robić Wioli ogłoszeń....bo Wiola ma dom :D

Zauroczyli się nią sąsiedzi p. Jadzi przez płot, czyli jej brat z żoną i Wiola już od wczoraj u nich mieszka, czekałyśmy do oznajmienia tego faktu głośno chwilkę, ponieważ nie wiadomo było czy suka rezydentka zaakceptuje malutką, ale jakoś dają radę :D, Wiola już trzyma doopkę na kanapce :D Mieszka w na prawdę fajnym domku, tak więc udało się przed zimą kolejnej naszej bidzie:multi:

Posted

majuska napisał(a):
Agula..uprzedzam Twoją dociekliwość..Wiola większość czasu spędza na kanapie :D

Większość??? zamiast cały czas??? no nie wiem, czy się na to zgodzę!!! :eviltong::evil_lol::mad::diabloti::multi:

Posted

Kolejna dobra wiadomość! Wiola też ma domek! Jak dobrze,ze przed zimą udało się jej znaleźć ciepło w domu i w sercach ludzkich. Oby jeszcze Kajunia i ta nowa sunia ze szczeniaczkami miała tyle szczęścia.

• 1 month later...
Posted

Widziałam dziś Mrs. Wolettę, nie poznałam, żeberek nie widać, futro mięciutkie , błyszczące, w pańciostwo wpatrzona, ryja drze na hotelikowe psy przez ogrodzenie, zadomowiona pełną paszczą :)

Posted

majuska napisał(a):
Widziałam dziś Mrs. Wolettę, nie poznałam, żeberek nie widać, futro mięciutkie , błyszczące, w pańciostwo wpatrzona, ryja drze na hotelikowe psy przez ogrodzenie, zadomowiona pełną paszczą :)

Super, szkoda, że fotek nie ma, pooglądałabym Violettę :)