Becia66 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 karolciasz28 napisał(a):Co tam u Wioli? :) Wiola za 3 dni będzie miała szwy zdjęte, wszystko ładnie się goi i psinka czuje się dobrze. Jest szczęsliwa w hoteliku, wszyscy o nią dbają i ją uwielbiają. Bo taka jest Wiola. :lol: Quote
karolciasz28 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 To się cieszę. :) Ale wraca do przytuliska prawda? Quote
Becia66 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 karolciasz28 napisał(a):To się cieszę. :) Ale wraca do przytuliska prawda? na razie może zostać tam gdzie jest, aż do momentu znalezienia domku. Kiedy zdejmie kubraczek zrobimy jej wypaśne zdjęcia. Quote
Agula99 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Czyli Wiola już do nas nie wróci??? oooo, a ja się tak za nią stęskniłam... Quote
majuska Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 To wsiadaj na rower i pedałuj do Niechobrza wymiziać czarnulę :) Siedzi w ciepelku całe szczęście bo już tak lodowato się zrobiło..... Quote
Agula99 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 W domku?? O to super, fajnie, cieszę się, ale i tak mi jej trochę brak, zżyłyśmy się..zresztą nie tylko z nią...:oops: Quote
karolciasz28 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Poszczęściło się Wioli, że może tam zostać do znalezienia domu. :) Cioteczki pamiętajcie o zdjęciach i tekście, resztą zajmę się ja. ;) Quote
majuska Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Karolciu wychodzi na to, że nie musisz robić Wioli ogłoszeń....bo Wiola ma dom :D Zauroczyli się nią sąsiedzi p. Jadzi przez płot, czyli jej brat z żoną i Wiola już od wczoraj u nich mieszka, czekałyśmy do oznajmienia tego faktu głośno chwilkę, ponieważ nie wiadomo było czy suka rezydentka zaakceptuje malutką, ale jakoś dają radę :D, Wiola już trzyma doopkę na kanapce :D Mieszka w na prawdę fajnym domku, tak więc udało się przed zimą kolejnej naszej bidzie:multi: Quote
Becia66 Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Hura, Hura Hura !!!:multi::multi::multi: Maleństwo nasze kochane, już szczęśliwe i bezpieczne :loveu:. Cudowna nowina i radość moja wielka.... Quote
karolciasz28 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 No i super, nie ma to jak szybka akcja. :) Bardzo się cieszę!:multi::lol::lol: Quote
majuska Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Agula..uprzedzam Twoją dociekliwość..Wiola większość czasu spędza na kanapie :D Quote
figa33 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 oj , bardzo się cieszę !!!! :loveu::loveu: Quote
Agula99 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 majuska napisał(a):Agula..uprzedzam Twoją dociekliwość..Wiola większość czasu spędza na kanapie :D Większość??? zamiast cały czas??? no nie wiem, czy się na to zgodzę!!! :eviltong::evil_lol::mad::diabloti::multi: Quote
Gosia67 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Kolejna dobra wiadomość! Wiola też ma domek! Jak dobrze,ze przed zimą udało się jej znaleźć ciepło w domu i w sercach ludzkich. Oby jeszcze Kajunia i ta nowa sunia ze szczeniaczkami miała tyle szczęścia. Quote
majuska Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Widziałam dziś Mrs. Wolettę, nie poznałam, żeberek nie widać, futro mięciutkie , błyszczące, w pańciostwo wpatrzona, ryja drze na hotelikowe psy przez ogrodzenie, zadomowiona pełną paszczą :) Quote
Agula99 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 majuska napisał(a):Widziałam dziś Mrs. Wolettę, nie poznałam, żeberek nie widać, futro mięciutkie , błyszczące, w pańciostwo wpatrzona, ryja drze na hotelikowe psy przez ogrodzenie, zadomowiona pełną paszczą :) Super, szkoda, że fotek nie ma, pooglądałabym Violettę :) Quote
Recommended Posts