Jump to content
Dogomania

Mała Wiola spod szopy i jej dzieciaki - CAŁA RODZINKA W NOWYCH DOMKACH !!!

Recommended Posts

Posted

Wiola ma przepuklinę i będzie miała zabieg, to nie wiem czy już ją ogłaszać, czy poczekać??? Może już ogłaszać mimo wszystko, jak ktoś się w niej zakocha, to poczeka, a ona od razu będzie sterylizowana. Biedna Wiola...

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wioletka słodycz nasza, cudowna, delikatna i łagodna. To taka sunia którą każdy chciałby mieć, tylko o tym jeszcze nie wie. Wszystkie psiaki ją kochają, nawet Kaja jest dla niej niezwykle łaskawa....

Posted

Biedactwo nie miało łatwego życia, Justynka po obejrzeniu tej przepukliny uznałą ją za pourazową, prawdopodobnie pogryziona była.
Wiola zasługuje już teraz na wszystko co najlepsze

Posted

Wiola ma mieć normalnie złoto, srebro, kadzidło i mirrę!!! o złotych klamkach i czerwonych dywanach nie wspomnę, bo to się wie samo prze się ....nie???
A zauważyłyście jak cudnie wygląda Kaja, jaka śliczna, puszysta??? Moje cudeńko...:cool3:

Posted

Wiolu, tobie też się musi poszczęścić, gdyby nie ten guz, ech już byśmy cię ogłaszali, a tak...musisz jeszcze poczekać, bidulka znowu się zestresuje jak się ją da do hoteliku. No ale będzie z głowy.

Posted

Jak tylko Wiola wydobrzeje to robimy jej taką samą akcję ogłoszeniowa jak u Wegi, ok dziewczyny?? Trochę ja, trochę ciocia figa33 i troche karolcia, pójdziemy jak burza , musi sie udać ;)

Posted

[quote name='majuska']Beciu może sklecisz jakiś łzawy tekst w wolnej chwili, faktycznie ona z tym lichym owłosieniem kompletnie się na mrozy w przytulisku nie nadaje...[/QUOTE]

sklecę, muszę mieć tylko natchnienie.

Posted

Wiola miała dzisiaj zabieg, mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku, ale pewnie się nasza malutka stresuje, znowu w innym miejscu, trzymajmy za jej zdrówko!!!