lupe Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 kaLOlina, hm....chyba masz niezalinkowane banerki ....:shake: Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 łeee :( a juz myslalam ze fajnie..a co musze zrobic?? ehh znowu zasmiecam forum pytaniami:P skorek kochany juz nam wiecej nie uciekaj!! Quote
kaLOlina Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 tak cos wiedzialam ze AZ TAK madra nie jestem:P Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Skorek nie chce sie przyznać co robił:mad: ale pewne jest, że zjadł coś nieszczególnego, bo koo było łagodnie mówiąc rozpaczliwe... no i wynika niezbicie, że czeka nas dalsza walka z życiem wewnętrznym Skorka:shake: bo zewnętrzne juz wykończone:diabloti: Poza tym był brudny, zmęczony, niestety lekko zakatarzony i głodnawy:evil_lol: Cały czas nie wiem, jak ten mały łobuz zwiał- no chyba jednak się wymknął przez drzwi, bo w ten balkon to nie wierzę nadal... Natomiast przeżyłam zaskoczenie- pozłam pozdejmować plakaty i większość była o dziwo nienaruszona... jak w Sosnowcu szukaliśmy Żuka, to ciągle ktoś nam plakaty zrywał, a tu proszę! Quote
mama_Dorota Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Stareńki i chory! :mad: Przecież on połowę dogomaniaków mało na tamten świat nie wyprawił! Cholera jedna...kochana :loveu: Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Biedny i niezdarny, tak? No to zgadnijcie, gdzie spał?? Quote
yewcia1 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='ulvhedinn']Biedny i niezdarny, tak? No to zgadnijcie, gdzie spał??[/quote] Pewnie u ciotki Ulv w ciepłym łóżku:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nooo... :evil_lol: bo w sumie, niby gdzie miał się suszyć biedny, uprany staruszek? Teraz potrzebujemy pieniędzy na diagnostykę i ew. leczenie Skorka!!! Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Zobaczymy, gdzie się będzie lepiej czuł;) U mnie problemem będą spacery- bo nie dam rady wynosić Skorka, jednocześnie sprowadzając Aksę z wózeczkiem i Pałka na smyczy... Na razie współnie z Paolkiem przekopali mi łóżko i chrapią zagrzebani w kocach:mad: Quote
fona Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Czyli Pao pogodzil sie juz ze stanem rzeczy? ;) Quote
ulvhedinn Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 On nie gryzie staruszków :evil_lol: więc, chociaż zachwycony nie jest, to postanowił zaakceptować Skoreczka:p Quote
oktawia6 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7496/image008aln0.jpg[/IMG] piękne maleństwo:-( Quote
Kasia25 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Skorek:loveu: Gdyby, coś było do poprawki, czekam na rudym wątku;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51691"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/signaturepics/sigpic11482_24.gif[/IMG][/URL] Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Skorek mnie niepokoi... nie chce maluch jeść:shake: Wczoraj myślałam, że to po przejściach, ale dzisiaj też nie tknął miseczki:-( a dostał trzy rodzaje jedzonka do wyboru... pije wodę. I ciągle ma jeszcze trochę biegunkę- bardzo mało, ale jednak rzadkie:-( A jutro jest niedziela i g... można sprawdzić- tzn niby są jacyś weci czynni, ale już analizy żadnej nie zrobimy... Quote
Legion23 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1104/hop1_40ee1.gif[/IMG] Quote
Kasia25 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Trzymaj się maleńki, teraz jesteś bezpieczny, musi być dobrze. Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Tradycyjnie dostał węgla:eviltong: Dziś rano łaskawie zjadł trochę puszki (pedigree pur), po obwąchaniu dwóch innych... wybredniś kurna:mad: Poza tym robi wrażenie wesołego, albo ładuje sie do łóżka, albo okupuje posłanie Aks i wije się na grzbiecie z zadowoleniem. Tylko pogoda moim zgredkom nie odpowiada- wychodzą na siku i chodu do domu- "sama se pańcia łaź po tym deszczu i wietrze" -a potem grzeją staruszkowe gnaty pod kocykiem:evil_lol: Quote
dziuba Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Ulv czy dobrze rozumiem, ze wzielas sprawy w swoje rece i Skorek bedzie grzal dupcie u Ciebie? Mozna Was odwiedzic? :diabloti: Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Tak wygląda przynajmniej na razie :eviltong: A co do odwiedzania- zapraszamy!!! Jest kogo miziać, głaskać i tarmosić... Quote
yewcia1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='ulvhedinn']Tak wygląda przynajmniej na razie :eviltong: A co do odwiedzania- zapraszamy!!! Jest kogo miziać, głaskać i tarmosić...[/quote] Ulv i można jeszcze na spacerek zabrać zapomniałaś dodać:lol: Quote
Recommended Posts