Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulv takich offów oby jak najwięcej!!! :multi:

A teraz apel :evil_lol: Chcemy się wybrać ze Skorkiem na porządne badania - chodzi przede wszystkim o oczko i pokasływanie, jako że z funduszami w tym fachu jak zawsze beznadziejnie, prosimy o pomoc w opłaceniu badań. Ulv wyśledzi jakiegoś dobrego okulistę, na pewno będzie też RTG płuc, może badania serducha - trzeba umilić Skorkowi tą jego nie-spokojną starość, ale aby umilać trzeba zobaczyć co się Skorkowi popsuło.

Posted

dziuba a że ja tak zapytam przy okazji, że ulv mnie zaprosiła na wątek ;)

a gdzie teraz jest kontener AFN...bo wstyd przyznać, ale straciłam orientację...:razz:

skorek jest niesamowity i przypomina mi też trochę Papusia od nas z Ostródy...też stareńki i ma takie oczka....

hmmmm

co ja mogę zaproponować...

umieszczenie go na stronie AFN "adopcje"

potrzebuję na mail

1. Krótka historia
2.link do wątku
3.link gdzie są fotki
4. dane kontaktowe

i co jeszcze...co jeszcze...

aaaaaaaaaa

pewnie grosik by się przydał....

zaraz poszperamy z Ciotkami co nam zostało i zobaczę co da się zrobić...

Posted

Aga - transporter w grudniu za pozwoleniem AFNu z Poznania pojechal do Bielska Bialej do Dorothy, ktora przejela nad nim opieke

Jutro z rana przygotuje jakis tekscik o Skorku i podesle do Ciebie na maila.

Posted

d*** transporter jest u mnie :evil_lol: ... okulista - wiem ze daleko... ale garncarz?

edit: oczywisci mozemy zaoferowac jeszcze zebry na allegro ;) no chyba, ze ktos juz to zrobil?

pzdr
GreenEvil

Posted

Jeszcze nie- za allegro będziemy dozgonnie wdzięczni:lol:

We Wrocku to okulistą jest chyba Kiełbowicz? Co? Bo ja się wybieram też z PAłkiem, więc obu chłopaków na raz mogę zawinąć:evil_lol:
Na weterynarii znalazłam taki post:
Dr.[B]Zdzisław Kiełbowicz [/B]z Wrocławia był juz wymieniany jako doskonały okulista.Oprócz zajęć w Klinice Chirurgii prowadzi również Lecznicę przy ul Karłowicza 36.Tel (O71) 348 39 58

Więc?

Poza tym Skorek przy bliższym poznaniu urzeka po prostu:loveu: Tupta sobie na tych swoich śmiesznych grubych łapkach- a przednie ma ciut krótsze, więc wygląda tym zabawniej... nie szczeka, nie rozrabia... robi co trzeba na dworze... taki fajny psies:cool3:

Posted

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7496/image008aln0.jpg[/IMG]
ależ on jest prawie jak Papillon!!! piękny maluszek-to fakt-potrzebuje okulisty-szczególnie te prawe oczko...
Ulv-dzięki Ci za Twoje serce-no i Twojej ciotce.
P.S. A oczy psów ślepych są fantastyczne-nie rozumiem jak ktoś mógł go wurzucić-sama mam ślepą Vicię-i ma super oczy-choć trochę inne niż ten.

Posted

[quote name='oktawia6'][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7496/image008aln0.jpg[/IMG]
ależ on jest prawie jak Papillon!!! piękny maluszek-to fakt-potrzebuje okulisty-szczególnie te prawe oczko...
Ulv-dzięki Ci za Twoje serce-no i Twojej ciotce.
P.S. A oczy psów ślepych są fantastyczne-nie rozumiem jak ktoś mógł go wurzucić-sama mam ślepą Vicię-i ma super oczy-choć trochę inne niż ten.[/quote]
Oktawio, kto komu tu za serce powinien dziekować...:cool3:

A mały ma piekne oczka- i jedno minimalnie widzi, przynajmniej na tyle, żeby sobie nosa nie rozbić;) czyli pewnie światło-ciemno i zarysy sylwetek... Do doktora najpierw jutro zadzwonię, dowiem się, kiedy przyjmuje i umówię chłopaków.

Mówiłam, że Skorek jest dla mnie niesamowicie podobny do mojej ukochanej Koralinki... ale dzisiaj przyszła znajoma, spojrzała, zbladła, popatrzyła znowu podejrzliwie i zapytała: "co tu robi Kora?"... I tak jest faktycznie, kiedy nie widze pysia z przodu, bo jest różnica własnie w pysiu- moja Koralinka miał takie wampiryczne, wystajace zabawnie ząbalki- czasem to mi aż serce pika:placz: