BIANKA1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Szykujemy z synem przytulne gniazdko dla malucha . Piorę właśnie kocyki i myję miseczki. Czy bialasek ma jakieś szczególne wymagania dietetyczne??????? Quote
ulvhedinn Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Z tego co wiem, to żadnych wymagań... tylko bezpieczny kącik;) Quote
BIANKA1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 I jeszcze jedno bo nie zapytałam , czy on chodzi? Quote
ulvhedinn Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Tak, chodzi:cool3: tylko, że kuleje i zarzuca tyłem... Acha- przepraszamy za ciągnący się off, wieczorem będą nowe wieści o stareńkim Skorku:oops: Quote
dziuba Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Ulv takich offów oby jak najwięcej!!! :multi: A teraz apel :evil_lol: Chcemy się wybrać ze Skorkiem na porządne badania - chodzi przede wszystkim o oczko i pokasływanie, jako że z funduszami w tym fachu jak zawsze beznadziejnie, prosimy o pomoc w opłaceniu badań. Ulv wyśledzi jakiegoś dobrego okulistę, na pewno będzie też RTG płuc, może badania serducha - trzeba umilić Skorkowi tą jego nie-spokojną starość, ale aby umilać trzeba zobaczyć co się Skorkowi popsuło. Quote
ulvhedinn Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dziuba zmień tytuł na bardziej alarmowy... niestety z kasą krucho... jak będzie trzeba, to wezmę z "psy ulv", ale tam zbieram na hotelik dla KrA.... Quote
justynavege Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 uprzejmie donoszę ze kocahna Molkas wystawi na bazarek dla Skorka jeden ze swoich przecudnych kocykow link do bazarku po wystawieniu dostepny bedzie na watku uciechowskim Quote
Aga_Mazury Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dziuba a że ja tak zapytam przy okazji, że ulv mnie zaprosiła na wątek ;) a gdzie teraz jest kontener AFN...bo wstyd przyznać, ale straciłam orientację...:razz: skorek jest niesamowity i przypomina mi też trochę Papusia od nas z Ostródy...też stareńki i ma takie oczka.... hmmmm co ja mogę zaproponować... umieszczenie go na stronie AFN "adopcje" potrzebuję na mail 1. Krótka historia 2.link do wątku 3.link gdzie są fotki 4. dane kontaktowe i co jeszcze...co jeszcze... aaaaaaaaaa pewnie grosik by się przydał.... zaraz poszperamy z Ciotkami co nam zostało i zobaczę co da się zrobić... Quote
akucha Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Podnoszę malucha, niech jakieś dobre serce go wypatrzy!!! Quote
dziuba Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Aga - transporter w grudniu za pozwoleniem AFNu z Poznania pojechal do Bielska Bialej do Dorothy, ktora przejela nad nim opieke Jutro z rana przygotuje jakis tekscik o Skorku i podesle do Ciebie na maila. Quote
GreenEvil Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 d*** transporter jest u mnie :evil_lol: ... okulista - wiem ze daleko... ale garncarz? edit: oczywisci mozemy zaoferowac jeszcze zebry na allegro ;) no chyba, ze ktos juz to zrobil? pzdr GreenEvil Quote
ulvhedinn Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jeszcze nie- za allegro będziemy dozgonnie wdzięczni:lol: We Wrocku to okulistą jest chyba Kiełbowicz? Co? Bo ja się wybieram też z PAłkiem, więc obu chłopaków na raz mogę zawinąć:evil_lol: Na weterynarii znalazłam taki post: Dr.[B]Zdzisław Kiełbowicz [/B]z Wrocławia był juz wymieniany jako doskonały okulista.Oprócz zajęć w Klinice Chirurgii prowadzi również Lecznicę przy ul Karłowicza 36.Tel (O71) 348 39 58 Więc? Poza tym Skorek przy bliższym poznaniu urzeka po prostu:loveu: Tupta sobie na tych swoich śmiesznych grubych łapkach- a przednie ma ciut krótsze, więc wygląda tym zabawniej... nie szczeka, nie rozrabia... robi co trzeba na dworze... taki fajny psies:cool3: Quote
loozerka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 czarodziejka robi fajne aukcje zebracze na allegro, ale ona teraz nie ma neta :( Nie pamietam, kto jeszcze sie w tym specjalizuje.... Quote
justynavege Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ulv cioteczko kiedy sie wybieracie do tego okulisty?? zastanaiam sie czy czasem maluszka te oczka nie bolą są takie biedne:placz: Quote
oktawia6 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7496/image008aln0.jpg[/IMG] ależ on jest prawie jak Papillon!!! piękny maluszek-to fakt-potrzebuje okulisty-szczególnie te prawe oczko... Ulv-dzięki Ci za Twoje serce-no i Twojej ciotce. P.S. A oczy psów ślepych są fantastyczne-nie rozumiem jak ktoś mógł go wurzucić-sama mam ślepą Vicię-i ma super oczy-choć trochę inne niż ten. Quote
Bella11 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Też dużo dobrego słyszałam o dr. Kiełbowiczu Quote
mulinka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Skorek jest taki biedny - on bardzo potrzebuje kogoś kto da mu dom - kogoś wyjątkowego, wrażliwego, o wielkim sercu Quote
ulvhedinn Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='oktawia6'][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/7496/image008aln0.jpg[/IMG] ależ on jest prawie jak Papillon!!! piękny maluszek-to fakt-potrzebuje okulisty-szczególnie te prawe oczko... Ulv-dzięki Ci za Twoje serce-no i Twojej ciotce. P.S. A oczy psów ślepych są fantastyczne-nie rozumiem jak ktoś mógł go wurzucić-sama mam ślepą Vicię-i ma super oczy-choć trochę inne niż ten.[/quote] Oktawio, kto komu tu za serce powinien dziekować...:cool3: A mały ma piekne oczka- i jedno minimalnie widzi, przynajmniej na tyle, żeby sobie nosa nie rozbić;) czyli pewnie światło-ciemno i zarysy sylwetek... Do doktora najpierw jutro zadzwonię, dowiem się, kiedy przyjmuje i umówię chłopaków. Mówiłam, że Skorek jest dla mnie niesamowicie podobny do mojej ukochanej Koralinki... ale dzisiaj przyszła znajoma, spojrzała, zbladła, popatrzyła znowu podejrzliwie i zapytała: "co tu robi Kora?"... I tak jest faktycznie, kiedy nie widze pysia z przodu, bo jest różnica własnie w pysiu- moja Koralinka miał takie wampiryczne, wystajace zabawnie ząbalki- czasem to mi aż serce pika:placz: Quote
ulvhedinn Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ogłoszenie o Skorku ukaże się w Wyborczej, mam nadzieję, że już w ten piątek:p Quote
Aga_Mazury Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 On jest poprostu piękny :)......trzymam kciuki za ogłoszenie w gazecie...mże jakims cudem się komus zagubił kto ogromnie za nim rozpacza... Quote
ulvhedinn Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 To ten bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52881[/URL] Quote
Recommended Posts