a_ga.isk Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Elizusiek napisał(a): Strasznie dzisiaj u nas duszno,powietrze nożem można kroić.Wczoraj padał utęskniony deszcz, szkoda że tylko na połowie wsi,nas nie załapało :roll: U nas na szczęście nie ma takich upałów... Quote
Elizusiek Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 a_ga.isk napisał(a):U nas na szczęście nie ma takich upałów... Ale Wam dobrze :placz: Quote
Elizusiek Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 nie błyskać fleszem!!! wyginam śmiałao ciało....poranna gimnastyka w rumiankach strojnisia Quote
Dobcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Elizusiek'] Jak się śmiesznie poskładał:evil_lol: Mało, ze z niego taki maluch, to jeszcze chce mniej miejsca zajmować:loveu: Quote
niunia32 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 nie no super :) :) och jaka ja piękna :) buuuu czemu ja nie mam ogródka :( jak bym chciała z kotami wyjść na dwór, ale one nie chodzą na spacery :/ buuuu Quote
Elizusiek Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Dobcia napisał(a):Jak się śmiesznie poskładał:evil_lol: Mało, ze z niego taki maluch, to jeszcze chce mniej miejsca zajmować:loveu: scyzoryk :evil_lol: niunia32 napisał(a): buuuu czemu ja nie mam ogródka :( jak bym chciała z kotami wyjść na dwór, ale one nie chodzą na spacery :/ buuuu to trzeba je nauczyć,kupić szeleczki i na spacerek :cool3::lol: Quote
Shilah Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Comic Sans MS]HeLLo! =)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Skarpetkowy złodziej.. Hihih.. Fota "de best"..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Misiowe tulkaski [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dla Waszej czwóreczki..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Shilah & Gizmo[/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 .łoooooooo matyldooooo co za paskudztwo;-) boszz kaj nie wleza tam robole focą no co za zboczynie;-) heheheheh witanko i mizianko dla zwierzaczków ....oprocz robola;-) Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Elizusiek'] Piękny uśmiech:loveu: To jest właśnie zadowolony dobeczek:loveu: Robal całkiem ciekawy:evil_lol: Quote
Kati Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Widzę, że nie tylko u mnie takie dziwne robale. :evil_lol: A ja poproszę o mizianko ode mnie dla turkucia podjadka :lol: i dla reszty zwierzaków też. :) Quote
a_ga.isk Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 O bleee ochydneee <mówi to ta co ma świerszcze w akwarium :lol: > Quote
Elizusiek Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Shilah'][FONT=Comic Sans MS]HeLLo! =)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Skarpetkowy złodziej.. Hihih.. Fota "de best"..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Misiowe tulkaski [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dla Waszej czwóreczki..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Shilah & Gizmo[/FONT] wytulaskowaliśmy się misiowo :evil_lol: [quote name='zuzolandia'] .łoooooooo matyldooooo co za paskudztwo;-) boszz kaj nie wleza tam robole focą no co za zboczynie;-) heheheheh witanko i mizianko dla zwierzaczków ....oprocz robola;-) robalka nie miziać? :-( przeciez on tez potrzebuje czulości :placz::evil_lol: [quote name='Dobcia']Piękny uśmiech:loveu: To jest właśnie zadowolony dobeczek:loveu: Robal całkiem ciekawy:evil_lol: ciekawy i spory,ok 6 cm miał :cool3: [quote name='Kati']Widzę, że nie tylko u mnie takie dziwne robale. :evil_lol: A ja poproszę o mizianko ode mnie dla turkucia podjadka :lol: i dla reszty zwierzaków też. :) :lol: wymiziam wszystko.Ciekawe gdzie turkuc lubi byc drapany :hmmmm::evil_lol: [quote name='a_ga.isk'] O bleee ochydneee <mówi to ta co ma świerszcze w akwarium :lol: > :evil_lol: a przecież podobny do świerszczyka :cool3: Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Elizusiek napisał(a)::lol: wymiziam wszystko.Ciekawe gdzie turkuc lubi byc drapany :hmmmm::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:w czułki, na pewno w czułki:roflt: Quote
Elizusiek Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Dobcia napisał(a)::roflt::roflt::roflt:w czułki, na pewno w czułki:roflt: myślisz, że będzie mruczał? :cool3: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Elizusiek napisał(a): :evil_lol: a przecież podobny do świerszczyka :cool3: Ale ja do nich nie podchodzę :eviltong: Mój ojczym się nimi zajmuje a dokładniej - daje je naszemu jaszczurowi:diabloti: Quote
Elizusiek Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 a_ga.isk napisał(a):Ale ja do nich nie podchodzę :eviltong: Mój ojczym się nimi zajmuje a dokładniej - daje je naszemu jaszczurowi:diabloti: takie ładne świerszczyki....:shake: ;) a jakiego jaszczura macie? Quote
a_ga.isk Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Elizusiek napisał(a):takie ładne świerszczyki....:shake: ;) a jakiego jaszczura macie? Pojęcia nie mam co to za jeden... Mój ojczym znalazł go w pracy między kurczakami lecącymi do Barcelony, bez opisu, nr, klatki... został uznany za bezpańskiego no i wylądował u nas :cool3: Quote
Elizusiek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 a_ga.isk napisał(a):Pojęcia nie mam co to za jeden... Mój ojczym znalazł go w pracy między kurczakami lecącymi do Barcelony, bez opisu, nr, klatki... został uznany za bezpańskiego no i wylądował u nas :cool3: aha....to może on woli kurczaki? :cool3::evil_lol: Quote
Elizusiek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 spodobał mi się i go uwieczniłam,kwiat dzikiej róży tym razem w chabrach królowa puszczy ogródkowej jeleń :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Elizusiek']aha....to może on woli kurczaki? :cool3::evil_lol: Nieee to kurczaki wolą jego :cool3: Aż dziwne że go w czasie lotu nie zadziobały, ma stwór szczęście:razz: Aż strach się bać:eviltong: Quote
Elizusiek Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 a_ga.isk napisał(a):Nieee to kurczaki wolą jego :cool3: Aż dziwne że go w czasie lotu nie zadziobały, ma stwór szczęście:razz: było Wam przeznaczony :cool3::lol: a_ga.isk napisał(a): Aż strach się bać:eviltong: :eviltong: jeszcze ryku nie słyszałaś :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Jeleń jest najlepszy:evil_lol: Taki mały a już mu rogi urosły:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 .tygrysica wymiata wszystkich ;-) zarabisteeeeee ;-) witanko i pozdrawianko z deszczowej halymby;-) Quote
niunia32 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 kto mu takie rogi przyprawił?? która??? :) no, no. ryk musiał być groźny buziaczki kochana Quote
Recommended Posts