Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

.hehehe polowanie na misia;-)
Kochaniutka odpusc sobie te obrozki ;-) zastosuj kropeli efekt jest o niebo lepszy;-) wiem ze nie ma 100% srodka na te dziady ale kropelki lepsze!!!
Wyprobuj ten Fiprex to polski odpowiednik Frontlaina tanszy i jak dla mnie skuteczniejszy;-) przynajmniej na te slunskie kleszcze;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):

Kochaniutka odpusc sobie te obrozki ;-) zastosuj kropeli efekt jest o niebo lepszy;-) wiem ze nie ma 100% srodka na te dziady ale kropelki lepsze!!!
Wyprobuj ten Fiprex to polski odpowiednik Frontlaina tanszy i jak dla mnie skuteczniejszy;-) przynajmniej na te slunskie kleszcze;-)

no właśnie zdecydowałam sie na kropelki bo moim pieknisiom nie jest ładnie w zielonym bądź sraczkowatym kolorze :evil_lol:
a poza tym to praktyczniejsze :lol:

Posted

HaY
oj a cóż to za słodkie spojrzenie i rozkoszny różowy jęzorek..
do zakochania jeden krok :loveu:

pozdrawiamy

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

[quote name='Sylwia&westie']
Jęzor prawie jak Urwis :evil_lol::roll::razz:
Pozdr. dla wszystkich zwierzaczków i włascicieli !!

właśnie widziałam że podobne zdjęcie z jęzorkiem Urwiska jest :lol:

[quote name='bGirl']
HaY

pozdrawiamy

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

no i właśnie dlatego się zakochałam i jest mój :loveu:

Posted

Wczoraj na wieczornym spacerku znalazłam gniazdo kuropatwy.Było w nim 21 jajek ale nie miałam aparatu.Dzisiaj poszłam cyknąć zdjęcie.45 minut zajęło mi skradanie się do gniazda i zdobycie zaufania ptaszka,ale udało się,doszłam do gniazda na odległość 20 cm.
No i mam zdjęcie

i jeszcze wodnik szuwarek :)

Posted

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]HaY
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

:loveu::loveu:

Posted

O ptaszek... o szuwary... jak to znajomo wygląda:evil_lol:

Kiedyś tak udało mi się podejść bażancice, ale ona udawała, że mnie nie widzi... świetne jest to zdjęcie:)
A na co dobeczka tak się czai?

Posted

Dobcia napisał(a):
O ptaszek... o szuwary... jak to znajomo wygląda:evil_lol:

Kiedyś tak udało mi się podejść bażancice, ale ona udawała, że mnie nie widzi... świetne jest to zdjęcie:)
A na co dobeczka tak się czai?

chciałabym podajść bażanta ale za szybo mi zwiewają :-(
i jeszcze do tego koguta,było by ładne zdjęcie :cool3:
Miałam dużo zdjęć różnych "podchodzonych" zwierzaków ale rok temu miałam okropnego wirusa i wszystko na komputerze mi zjadł,teraz regularnie zgrywam na płyty .
Kara czai sie na żaby,zawsze najfajniej jest jak ja stoje na grobli a ona na smyczy w wodzie, a tu nagla żaba i wtedy łobuz za tą żaba a ja.......w błoto :cool1: zawsze z takich spacerów wracam jak z okopów :evil_lol:

Posted

Daisunia napisał(a):
:loveu::loveu:

a_ga.isk napisał(a):
:lol: :lol: :lol:
Ten patyk dziwnie wygląda :lol:
Ale zdjęcie urocze ;)

Witam Was :buzi:

Kara ziewała i w tle był patyk i wyszło jakby go połykała :evil_lol:

Posted

Dobki już chyba tak mają:evil_lol:
Co to za spacer, jak się panci w jakieś bagno nie wciągnie?:razz:

Też już wgrywam zdjęcia na płyty... najbardziej żałuje, że straciłam wszystkie fotki Sawci
[*], mam tylko kilka jej zdjęć w albumie.

Posted

haska_12
Dobcia
niunia32

Witajcie :buzi:

Strasznie dzisiaj u nas duszno,powietrze nożem można kroić.Wczoraj padał utęskniony deszcz, szkoda że tylko na połowie wsi,nas nie załapało :roll:

Posted

Elizusiek napisał(a):
Strasznie dzisiaj u nas duszno,powietrze nożem można kroić.Wczoraj padał utęskniony deszcz, szkoda że tylko na połowie wsi,nas nie załapało :roll:

uuuu... u nas dzisiaj to samo, a ja się wczoraj na ogromny deszcz załapałam wracając ze spaceru

buziaki