Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panbazyl']a jest już?[/QUOTE]

Nie wiem, ale podobno osoby, które zgłaszały psa/y za pośrenictwem portalu wystawy.net mogą sobie sprawdzić stawki ilościowe w rasach i klasach.

Posted

[quote name='Lotty']Nie wiem, ale podobno osoby, które zgłaszały psa/y za pośrenictwem portalu wystawy.net mogą sobie sprawdzić stawki ilościowe w rasach i klasach.[/QUOTE]
nie podobno tylko tak jest. Ale tylko przy swoim psie. Czyli ile wszystkich psów w danej rasie, ile w płci oraz ile w klasie i więcej nic..... kicha.

Posted

[quote name='Lotty']Nie wiem, ale podobno osoby, które zgłaszały psa/y za pośrenictwem portalu wystawy.net mogą sobie sprawdzić stawki ilościowe w rasach i klasach.[/QUOTE]

Planu jeszcze nie ma. Osoby, które zgłaszały mogą podejrzeć tylko swoją rasę i tylko te informację, które dotyczą się jej psa np.: u hawańczyków wiem ogólną liczbę, czyli 9 sztuk, w płci-suki 3 oraz moja idzie w klasie młodzieży i tylko ona tam jest, ale nie wiem, w jakich klasach są inne suki i w jakich klasach są psy.

Posted

@ All
No i właśnie dlatego napisałam: " podobno". Nigdy jeszcze nie zgłaszałam psa przez wystawy.net. i nie wiem do końca, jak działa ten system. Byłam przekonana, że plan sędziowania też tam jest.

Posted

Nieżle, prawie setka buldożków :) Bolończyków tylko 4, mój będzie jedyny w swojej klasie.[quote name='Monia85']Planu jeszcze nie ma. Osoby, które zgłaszały mogą podejrzeć tylko swoją rasę i tylko te informację, które dotyczą się jej psa np.: u hawańczyków wiem ogólną liczbę, czyli 9 sztuk, w płci-suki 3 oraz moja idzie w klasie młodzieży i tylko ona tam jest, ale nie wiem, w jakich klasach są inne suki i w jakich klasach są psy.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Agataw']Welsh corgi cardigan - 11, w tym 6 samców.
Pembroków podobno będzie łącznie 9.[/QUOTE]

szkoda, że corgi idą w sobotę
my się wybieramy w niedzielę :D
pozdrowionka Agataw :lol:

edit:
basset hound 7 sztuk w tym 3 chłopaków

Posted

Proszę:
Już wszystko jest[URL="http://www.kielce.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2012&oddzial=kielce"]: http://www.kielce.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2012&oddzial=kielce[/URL]

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Czy wie może ktoś czy potwierdzenia będa wysyłane na @ albo pocztą :roll:[/QUOTE]
drogą podobieństw mogę wnioskować, ze numerek i potwierdzenie pocztą przyślą.

Posted

[quote name='mshume']Nieżle, prawie setka buldożków :) Bolończyków tylko 4, mój będzie jedyny w swojej klasie.[/QUOTE]

No i znowu się nie spotkamy ;( My w Kielcach będziemy już w piątek a wystawiamy w Sobotę