Guest Lotty Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Można prosić o link do planu sędziowania? Quote
Chefrenek Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='mańka_']U nas.... 90 sztuk w rasie :crazyeye: Tyle to jeszcze na raz bernoli nie widziałam, ale będzie czad....... :evil_lol:[/QUOTE] W buldogach 98 ;) Quote
panbazyl Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Lotty']Można prosić o link do planu sędziowania?[/QUOTE] a jest już? Quote
Guest Lotty Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='panbazyl']a jest już?[/QUOTE] Nie wiem, ale podobno osoby, które zgłaszały psa/y za pośrenictwem portalu wystawy.net mogą sobie sprawdzić stawki ilościowe w rasach i klasach. Quote
panbazyl Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Lotty']Nie wiem, ale podobno osoby, które zgłaszały psa/y za pośrenictwem portalu wystawy.net mogą sobie sprawdzić stawki ilościowe w rasach i klasach.[/QUOTE] nie podobno tylko tak jest. Ale tylko przy swoim psie. Czyli ile wszystkich psów w danej rasie, ile w płci oraz ile w klasie i więcej nic..... kicha. Quote
Monia85 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Lotty']Nie wiem, ale podobno osoby, które zgłaszały psa/y za pośrenictwem portalu wystawy.net mogą sobie sprawdzić stawki ilościowe w rasach i klasach.[/QUOTE] Planu jeszcze nie ma. Osoby, które zgłaszały mogą podejrzeć tylko swoją rasę i tylko te informację, które dotyczą się jej psa np.: u hawańczyków wiem ogólną liczbę, czyli 9 sztuk, w płci-suki 3 oraz moja idzie w klasie młodzieży i tylko ona tam jest, ale nie wiem, w jakich klasach są inne suki i w jakich klasach są psy. Quote
Guest Lotty Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 @ All No i właśnie dlatego napisałam: " podobno". Nigdy jeszcze nie zgłaszałam psa przez wystawy.net. i nie wiem do końca, jak działa ten system. Byłam przekonana, że plan sędziowania też tam jest. Quote
Agataw Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Welsh corgi cardigan - 11, w tym 6 samców. Pembroków podobno będzie łącznie 9. Quote
panbazyl Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 no jeszcze trochę i będziemy mieć sami tu spis ilościowy :diabloti::diabloti::diabloti: labradorów 81 ogarów polskich 23 Quote
mshume Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Nieżle, prawie setka buldożków :) Bolończyków tylko 4, mój będzie jedyny w swojej klasie.[quote name='Monia85']Planu jeszcze nie ma. Osoby, które zgłaszały mogą podejrzeć tylko swoją rasę i tylko te informację, które dotyczą się jej psa np.: u hawańczyków wiem ogólną liczbę, czyli 9 sztuk, w płci-suki 3 oraz moja idzie w klasie młodzieży i tylko ona tam jest, ale nie wiem, w jakich klasach są inne suki i w jakich klasach są psy.[/QUOTE] Quote
domelcia Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Agataw']Welsh corgi cardigan - 11, w tym 6 samców. Pembroków podobno będzie łącznie 9.[/QUOTE] szkoda, że corgi idą w sobotę my się wybieramy w niedzielę :D pozdrowionka Agataw :lol: edit: basset hound 7 sztuk w tym 3 chłopaków Quote
Agataw Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Cześć Domelcia! Szkoda, że przeważnie na wystawach się mijamy z bassetami. Również pozdrawiamy. Quote
Guest Lotty Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Proszę: Już wszystko jest[URL="http://www.kielce.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2012&oddzial=kielce"]: http://www.kielce.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2012&oddzial=kielce[/URL] Quote
lasoa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Izabela124.']W grzywaczach tylko 28 :lol:[/QUOTE] juz mam stresa :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='lasoa']juz mam stresa :evil_lol:[/QUOTE]Ja też :D ;) Quote
Banshee. Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Ja też :D ;)[/QUOTE] Wy też tak macie po obejrzeniu stawek.....? Quote
Martens Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ja tam się pocieszam, że chociaż będzie na co popatrzeć :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Banshee.']Wy też tak macie po obejrzeniu stawek.....?[/QUOTE]Chyba każdy tak ma :D Quote
panbazyl Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 a ja tam steresa nie mam ;) stawki mniejsze niż w Lublinie. ale konkurencję mam. Quote
izabela.szczepaniak Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Czy wie może ktoś czy potwierdzenia będa wysyłane na @ albo pocztą :roll: Quote
panbazyl Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='izabela.szczepaniak']Czy wie może ktoś czy potwierdzenia będa wysyłane na @ albo pocztą :roll:[/QUOTE] drogą podobieństw mogę wnioskować, ze numerek i potwierdzenie pocztą przyślą. Quote
hashaa Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 My też będziemy :) Flatów 14 - 10 suk i 4 psy ;) ale nastrajam się optymistycznie, tylko 2 konkurentki mamy w championach ;P Quote
Monalisa4 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='mshume']Nieżle, prawie setka buldożków :) Bolończyków tylko 4, mój będzie jedyny w swojej klasie.[/QUOTE] No i znowu się nie spotkamy ;( My w Kielcach będziemy już w piątek a wystawiamy w Sobotę Quote
AsinkaC Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Mam jedno wolne miejsce na niedzielę dla osoby z małym psem (pies musi jechać w transporterze) na trasie Chrzanów - Kielce przez Olkusz. Quote
Recommended Posts